Survivor 5 - highlights 24/1: Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση, η ποινή και τα κλάματα της Ασημίνας

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Την ώρα που στην Αττική ο χιονιάς τα κάλυψε όλα, στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες του Survivor 5 κάτω από τον καυτό ήλιο τα έδωσαν όλα για την δεύτερη ασυλία. Ποιοι τα κατάφεραν και δεν ψηφίστηκαν;

Τα 24/1 highlights του Survivor 5

«Ο Γιώργος μου ζήτησε συγνώμη» - Η αποκάλυψη της Κουρεντή για την σχέση τους

Οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο του Survivor 5 φαίνεται να είναι άκρως καταιγιστικές καθώς τις τελευταίες ημέρες οι σχέσεις ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και την Μυριέλλα Κουρεντή είχαν αλλάξει κατά πολύ.

Expand player

Ωστόσο, όπως είδαμε από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αποψινού επεισοδίου, οι δυο τους φαίνεται πως έχουν συμφιλιωθεί για τα καλά.

Μάλιστα, η Μυριέλλα Κουρεντή μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι θέλησε να τοποθετηθεί για το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μιλήσαμε με τον Γιώργο. Παρεξήγησε καταστάσεις, πρόσωπα και πράγματα. Είχα γράψει κι ένα γράμμα που του έλεγα κάποια πράγματα. Μου ζήτησε συγγνώμη, παρεξήγησε πολλά πράγματα. Δεν το έκανε επειδή είναι κακός ή γιατί ήθελε να με βλάψει».

Ξέσπασε η Ασημίνα - «Βάζω συνέχεια τα κλάματα, έχω κουραστεί»

Τον τελευταίο καιρό έχουμε παρατηρήσει πως η Ασημίνα δεν έχει ξεσπάσει λίγες φορές σε κλάματα. Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια των Μαχητών, με αφορμή την ερώτηση που της έκανε ο Γιώργος Λιανός για τα όσα έγιναν με τον Σπύρο και τις καρύδες της έδωσε το πάτημα προκειμένου να εξηγήσει το πως νιώθει.

«Το όνομα του Σπύρου για εμένα δίπλα έχει τη λέξη σχέδιο. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, το έχω βγάλει τελείως από το κεφάλι μου. Χθες με έφτασε σε σημείο να θέλω να φύγω από το παιχνίδι.

Το είπα με καλή πρόθεση και σκεπτικό δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό. Από εκεί και πέρα είδα από τον Σάββα πολύ άσχημη συμπεριφορά, ανήθικη, αφού μου φέρθηκε λες και ήμουν σκύλος.

Εμένα η συμπεριφορά αυτή με ενόχλησε πάρα πολύ και ήθελα πραγματικά να φύγω και δεν θέλω να βάζω συνέχεια τα κλάματα, έχω κουραστεί κι εγώ να με βλέπω έτσι».

"Πάγωσαν" οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - Τι συνέβη;

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής του ριάιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων πως υπήρξε παραβίαση ενός βασικού κανόνα του παιχνιδιού, με συνέπεια οι παίκτες να «παγώσουν».

«Ένας από τους βασικούς κανόνες του Survivor παραβιάστηκε. Αυτό έχεις ως φυσικό ακόλουθο να υπάρχουν οι αντίστοιχες συνέπειες και ποινές.

οστά στα μάτια ανθρώπων της παραγωγής, ο Γιάννης πήρε ένα ποτήρι καφέ που βρισκόταν στον χώρο των γυρισμάτων και παρά τις υποδείξεις των ανθρώπων της παραγωγής, δεν το άφησε αλλά το χρησιμοποίησε, πίνοντας καφέ. Αυτό είναι παράβαση των κανονισμών και δεν μπορεί να μείνει χωρίς ποινή.

Η ποινή για τον Γιάννη Τσολάκη είναι ότι στα τρία επόμενα έπαθλα τα οποία θα κατακτήσει η ομάδα των Μαχητών – είτε φαγητού είτε επικοινωνίας – ο Γιάννης δεν θα συμμετέχει».

Αυτή η ομάδα κέρδισε την δεύτερη ασυλία

Στο (24/01) επεισόδιο, όπως πολύ σωστά σας είχε ενημερώσει από νωρίς το πρωί το Youweekly.gr η ομάδα που κέρδισε την δεύτερη ασυλία ήταν οι διάσημοι.

Σε λίγο, στο συμβούλιο του νησιού οι Μαχητές θα κληθούν να ψηφίσουν και να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Οι Μαχητές όπως φάνηκε δυσκολεύτηκαν αρκετά και δεν μπόρεσαν να αποδώσουν στο 100% στο αγώνισμα κάτι που τελικά τους στοίχισε.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 24/01 όπου είδαμε μεταξύ άλλων τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει μια είδηση στους παίκτες οι οποίοι κατάφεραν να μείνουν άφωνοι.

Ωστόσο, μετά από το αγώνισμα ασυλίας η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει ήταν οι Διάσημοι με αποτέλεσμα ο Σάββας Κάλφας από τους Μαχητές να είναι εκείνος ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία.

Έτσι λοιπόν, οι τέσσερις υποψήφιοι είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Αθηνά Ευμορφιάδη και η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Μπλεξίματα με καταγγελίες και ο Σπύρος Μαρτίκας - Για τί κατηγορείται

Survivor 5: Δεν τσιγκουνεύτηκε φέτος ο Ατζούν - Στους ακριβοπληρωμένους Σοϊλέδης και Αρσενίου