Survivor All Star: Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Διέρρευσε βίντεο από τα παρασκήνια με τον Γιώργο Λιανό να...

Δεν άφησε και τίποτα στην φαντασία ο παρουσιαστής

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας 16/1 στο κανάλι του ΣΚΑΪ και αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες αναταραχές και στα κοντέρ των μετρήσεων για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και στους ίδιους τους παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την νίκη.

Το χθεσινό 15/1 επεισόδιο ήταν όπως κάθε φορά ανατρεπτικό, καθώς μην ξεχνάμε πως όλοι οι παίκτες έχουν μπει διαβασμένοι στο ριάλιτι και ξέρουν πολύ καλά τι να πουν και τι να κάνουν για να απασχολήσουν και να πουλήσουν.

Expand player

Το βίντεο του Γιώργου Λιανού που δείχνει αναλυτικά την σημερινή (16/1) πίστα του Survivor All Star

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει μπει στο στόχαστρο λόγω της στάσης του, μαζί μάλιστα και με τον Σάκη Κατσούλη λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη - αναλυτικά τα highlights.

Σήμερα Δευτέρα 16/1 Διάσημοι και Μαχητές θα μονομαχήσουν για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Την πρώτη ήδη την έχουν κερδίσει οι Μπλε, οι οποίοι πήγαν σαν θεατές στο συμβούλιο του νησιού.

Οι Κόκκινοι που πήραν στα χέρια τους τις δάδες, έβγαλαν και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση που είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος για δεύτερη μάλιστα σερί σειρά.

Δείτε ποιοι τον ψήφισαν και γιατί:

Όσον αφορά τώρα την σημερινή ημέρα, και οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για όλα, όμως μόνο μια θα καταφέρει να βγει μπροστά και να κερδίσει την δεύτερη ασυλία και φαγητό...

Ο λόγος λοιπόν για τους Μαχητές, που επιτέλους έχουν ξεκινήσει να τρώνε, αφού ήταν στο χείλος της κατάρρευσης!

Δείτε ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Ο στίβος μάχης, ωστόσο, δεν θα είναι απλός. Ο Γιώργος Λιανός (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που μένει στο νησί) δημοσίευσε ένα βίντεο της προάλλες το οποίο αναδημοσίευσε και η σελίδα του ριάλιτι στο youtube, κατά το οποίο ο ίδιος έδειχνε την διαδρομή των δύο ομάδων μέσα σε σκάφος στην θάλασσα για την άφιξή τους στην πίστα και έπειτα έδειξε μερικά από τα εμπόδια που θα χρειαστεί να περάσουν οι παίκτες για να φέρουν την νίκη.

Δεν άφησε και πολλά στην φαντασία ο παρουσιαστής, αφού έκανε εμφανές το γεγονός πως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που θα έχουν οι διαγωνιζόμενοι είναι το ίδιο το νερό, αλλά και κάποια μεγάλα εμπόδια που βρίσκονται στην ακτή πριν από τον τελικό στόχο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star: Η σκηνή που δεν καταγράφηκε από κάμερα - Τα τρυφερά τετ α τετ του Μάριου Πρίαμου με την...

Αποκλειστικό: Τι συνέβη με την Δαλάκα πριν μπει στο Survivor All Star - Ο λόγος που έχει πέσει αγωνιστικά