Survivor All Star highlights 31/1: Αποχώρησαν Δαλάκα και Ασημίνα, κινδυνεύει άλλος ένας! Εκτός ορίων ο Μπάρτζης

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό σοκαριστικό επεισόδιο

Σοκαριστικό ειδικά για τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο ήταν το χθεσινό 31/1 επεισόδιο του Survivor All Star. Είχαμε δυο αποβολές "βόμβα", αλλά και έναν ακόμη παίκτη να κινδυνεύει με αποχώρηση καθώς παραβίασε και αυτός έναν κανόνα του παιχνιδιού.

Κατερίνα Δαλάκα που και αποβλήθηκε και ο Ατζούν θα την πληρώσει "χρυσή" (δείτε με πόσα λεφτά γυρνάει Ελλάδα) αλλά και η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχουν φύγει ήδη από το παιχνίδι και βρίσκονται στο ξενοδοχείο.

Expand player

Τα 31/1 highlights του Survivor All Star

«Πήγα 5 χρόνια πίσω...» - ''Λύγισε'' η Σαλταφερίδου για τη σχέση της με τον Παλέστρο Χάρο

Με κλάματα ξεκίνησε το 31/1 επεισόδιο με την Εύη Σαλταφερίδου να ''λυγίζει'' τόσο στην προσωπική της συνέντευξη όσο και στην τετ - α - τετ κουβέντα, που είχε με τον φίλο της Ηλία Γκότση.

Προφανώς και η παίκτρια είναι πεσμένη ψυχολογικά μετά την υποψηφιότητα της προς αποχώρηση από το συμβούλιο της Δευτέρας 30/1. Το μεγαλύτερο της πρόβλημα, όμως φαίνεται να είναι άλλο και αυτός είναι ο κύριος λόγος, που ξέσπασε σε κλάματα (δείτε εδώ την αντίδραση της Σαλταφερίδου με το που μπήκε ο Χάρος στο παιχνίδι).

Η καμπάνα χτυπάει για τον Παλέστρο Χάρο, με τον οποίο η κοπέλα έχει προηγούμενα - από το παιχνίδι που είχαν βρεθεί και οι δύο πριν από 5 χρόνια - και μάλιστα οι διαφορές τους ξεκίνησαν να φαίνονται...Περιμένουμε τη συνέχεια για το μεταξύ τους!

Δείτε επίσης: Survivor All Star παρασκήνιο: Φυγάδευσαν Δαλάκα και Ασημίνα - Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες μετά την αποβολή

«Ήλπιζα ότι ο Σώζων ήρθε εδώ με άλλες διαθέσεις. Ότι ήρθε να ζήσει το παιχνίδι και να το ζήσει αγωνιστικά, να το χαρεί. Δε ξέρω αν δε πιστεύει στις ικανότητές του και ότι δε μπορεί να πάει αλλιώς μπροστά» είπε η Εύη.

«Ακούστηκαν κάποια πράγματα χθες στο συμβούλιο, ότι υποκινώ ανθρώπους, ότι έχω μένος. Όταν ακούς κάποιον να λέει για κάποιον άλλον τέτοιος χαρακτηρισμούς… Εγώ τα έχω λύσει τα προβλήματά μου. Αυτά τα πράγματα λένε πιο πολλά για τον χαρακτήρα του άλλου παρά γι’ αυτόν που μιλάει.

Εγώ έχω έρθει εδώ με πολύ καλή διάθεση. Βλέπω έναν άνθρωπο να τραβάει κάτω όλη την ομάδα με τους χαρακτηρισμούς του. Αυτό το δήλωσα και στην κάλπη. Ίσως θα πρέπει να θυσιαστεί ένας άνθρωπος μήπως οι μαχητές πάρουν μπροστά», είπε από την πλευρά του ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Δείτε επίσης τον άνδρα που ήδη έχει αποβληθεί από το Survivor All Star μετά την Δαλάκα και την Ασημίνα

«Αν δω 1,2,3...θα γίνει χαμός!» - Έξαλλος ο Ηλίας Μπόγδανος με όσα γίνονται στην καλύβα

Το επεισόδιο θα έχει πολύ ενδιαφέρον και από ότι είδαμε τα ευτράπελα συμβαίνουν όχι μόνο μέσα στο συμβούλιο του νησιού, αλλά και στην καλύβα κόκκινων και μπλε.

Συγκεκριμένα, στους μαχητές βλέπουμε από νωρίς εντάσεις μετά την υποψηφιότητα της Εύης Σαλταφερίδου με την ίδια να ξεσπάσει σε κλάματα, παραδεχόμενη πως η ψυχολογία της έχει πέσει και όχι επειδή βγήκε στον τάκο.

Από τα πρώτα άτομα, που ήταν στο πλάι της κοπέλας ήταν ο Ηλίας Γκότσης, όμως στη συνέχεια είδαμε να την υποστηρίζει και να γίνεται έξαλλος - στην προσωπική του συνέντευξη - και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star trailer 1/2: Ακόμα βρίσκονται στην παραλία Δαλάκα και Ασημίνα - «Τεράστιο θράσος»

Οι νικητές της ασυλίας & του επάθλου φαγητού

Εμείς από το Youweekly.gr είχαμε φροντίσει για την ενημέρωσή σας και φυσικά και πέσαμε μέσα, αφού με τελικό σκορ 10 - 7 η ομάδα των κόκκινων πήρε τη νίκη από τους μπλε, απλώς αυτήν τη φορά με περισσότερη αξιοπρέπεια.

Κάρβουνο όλα στην καλύβα των μπλε - Ο Γκότσης έσβηνε τη φωτιά με ξύλα

Μετά τη ήττα των μπλε επέστρεψαν στην καλύβα τους με σκοπό να μαζέψουν τα κομμάτια τους μιας και η εβδομάδα δεν έχει αρχίσει και πολύ καλά για εκείνους, αφού έχουν σημειώσει 3 σερί ήττες.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ξαφνικά είδαμε να παίρνει φωτιά η μία από τις καλύβες τους με τους περισσότερους να κοιτάνε σαστισμένοι και άλλους - λίγους - να γελάνε από αμηχανία.

Το χειρότερο από όλα ήταν η κίνηση του Ηλία Γκότση να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά με ξύλα κάτι, που έκανε χειρότερη την κατάσταση και παράλληλα έφερε την οργή της ομάδας.

Τελικά πέτρα του σκανδάλου ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος είχε ανάψει τη φωτιά, ωστόσο όλοι κατάλαβαν, πως ήταν ατύχημα και συνέβη καταλάθος.

«Θέλω να μιλήσω με την παραγωγή!» - Ωρυόταν με όσα είδε στα μάτια του ο Μπάρτζης

Πολλές οι εντάσεις στην Ελλάδα και τον Άγιο Δομίνικο με το πλάνο που κυκλοφορεί με τον Νίκο Μπάρτζη να κατονομάζει, πως στην ομάδα του και συγκεκριμένα η Ασημίνα πιάστηκε παράνομα με κινητό.

Και φυσικά ο Νίκος, όπως φάνηκε και στο επεισόδιο έστησε ολόκληρο κόλπο για να ξεσκεπάσει τις κινήσεις της Δαλάκα και της Ασημίνας.

Όταν λοιπόν, ο παίκτης είδε με τα μάτια του τις δύο κοπέλες να πατάνε τους κανόνες του παιχνιδιού στη ζούγκλα γύρισε πίσω έξαλλος και ζητούσε να βρει την παραγωγή. Όπως είπε ο Στάθης Σχίζας στη συνέχεια, ο Μπάρτζης είχε εξαφανιστεί με την υπόλοιπη ομάδα να απορεί για το τι έχει συμβεί.

Τεράστια αναμπουμπούλα! Ο Μπάρτζης ''κάρφωσε'' Δαλάκα & Ασημίνα για παράνομο κινητό

Ανάστα ο Κύριος θα λέγαμε, πως έγινε στο συμβούλιο του νησιού με τον Νίκο Μπάρτζη να ρίχνει την απόλυτη βόμβα στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και στις 2 ομάδες. Λίγο πριν οδηγηθούν οι μπλε στην κάλπη, ο Νίκος διέκοψε - ενώ νωρίτερα έτρεμαν τα πόδια του - και είπε μπροστά σε όλους, πως είδε άτομο από την ομάδα του να έχε κινητό στην κατοχή του

Εκείνη τη στιγμή λοιπόν, έμειναν όλοι κόκκαλο με τον Καραγκούνια να ορύεται και να φωνάζει στον Μπάρτζη να δώσει το όνομα αυτού, που παραβιάζει τους κανόνες.

Ο ίδιος δε δίστασε, σηκώθηκε όρθιος και κατονόμασε την Ασημίνα και τη Δαλάκα, όσο οι παίκτες έβγαιναν ένας ένας έξω, έξαλλοι με την αδικία.

Δεν αστειεύεται ο Ατζούν - Απέβαλαν Δαλάκα & Ασημίνα από το παιχνίδι

Μετά από τη βόμβα ο Λιανός διέκοψε το συμβούλιο με σκοπό να μιλήσει με την παραγωγή και πάνω από όλα να εξακριβώσει αν όλα όσα ανέφερε ο Μπάρτζης ήταν αληθή.

Η επιστροφή των all star παικτών στο συμβούλιο λοιπόν είδαμε να γίνεται χωρίς την Χατζηανδρέου και τη Δαλάκα με τον Λιανό να ανακοινώνει, πως οι εξελίξεις ήταν πολύ σοβαρές.

Πιο αναλυτικά, εξακριβώθηκε πως οι δύο παίκτριες παρανόμησαν και έτσι το μέλλον τους στο παιχνίδι, όπως σας είχαμε πει και εμείς νωρίτερα, έληξε μια και έξω, αφού ο Ατζούν έχει θέσει ρητούς και απαράβατους όρους φέτος!

Παίχτηκε στον πόντο το αποτέλεσμα - Ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Η ψηφοφορία των μαχητών πήγε λίγο πίσω, ωστόσο όπως σας είχαμε τονίσει και εμείς, με μικρή διαφορά εν τέλει, η Ρία Κολοβού είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Από Άγιο Δομίνικο...» - Η φωτογραφία απόδειξη για το αν θα μπει στο Survivor all star ο Τριαντάφυλλος

Κωστας Αναγνωστόπουλος: Ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε ο μισθοφόρος πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο