Zoniou perfume creators: Ένα αρωματικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων ξεκινά από εδώ!

Ανακάλυψε τα υπέροχα αρώματα του brand

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Zoniou perfume creators: Ένα αρωματικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων ξεκινά από εδώ!

Το άρωμα αποτελεί το σήμα κατατεθέν για κάθε γυναίκα. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στα καταστήματα Zoniou, που από το 2013 προσφέρουν ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο των αρωμάτων μέσα από μια πλούσια συλλογή που ξεπερνά τις 500 προτάσεις.

Φιλοσοφία των δυο καταστημάτων Zoniou, που έχουν την έδρα στους στη Θεσσαλονίκη, είναι η επιλογή του αρώματος, το οποίο θα αποτυπώνει αναμνήσεις, επιθυμίες και ιδιαίτερες στιγμές μέσα από μια μοναδική εμπειρία που θα σε συνεπάρει.

Zoniou perfume creators: Ένα αρωματικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων ξεκινά από εδώ!

Στα καταστήματα Ζoniou θα ανακαλύψεις μια μεγάλη γκάμα αρωμάτων προκειμένου να βιώσεις ένα προσωπικό ταξίδι στον πλανήτη της αρωματοποιίας. Ακόμη εδώ θα βρεις, μεταξύ άλλων, μια πλούσια συλλογή από προϊόντα περιποίησης σώματος όπως: αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, αλλά και hair mists για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

αρωματική σειρά zoniou

Σημείωσε ότι μια από τις βασικές αρχές της Zoniou perfume creators είναι το Perfume Layering που μπορείς να ακολουθήσεις μέσα από 3 βήματα -αφού επιλέξεις το άρωμά σου- προκειμένου να του δώσεις έξτρα διάρκεια. Αρχικά ξεκινάς χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο αφρόλουτρο, στη συνέχεα εφαρμόζεις την κρέμα σώματος της σειράς και ολοκληρώνεις ψεκάζοντας το άρωμά σου. Με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή συνδυάζοντας το αντίστοιχο αφρόλουτρο και body mist της σειράς με το άρωμά σου θα του δώσεις μεγαλύτερη ένταση, ενώ θα κρατήσει περισσότερο. Τέλος, στα καταστήματα Ζoniou θα ανακαλύψεις και μια πλούσια ποικιλία σε αρωματικά χώρου και pillow mists (σπρέι υφασμάτων) που θα σου χαρίσουν χαλάρωση και ευεξία δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σου.

άρωμα zoniou

Λίγα λόγια για την ιστορία του Zoniou perfume creators

Με πάνω από 40 χρόνια εξειδίκευσης στον κλάδο της αρωματοποιίας, τα προϊόντα Ζοniou παράγονται από το εργοστάσιο της εταιρίας, χρησιμοποιώντας εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες. Πίσω από τις υψηλής ποιότητας συνθέσεις των προϊόντων βρίσκεται η αρωματοποιός Νίκη Ζώνιου, η οποία δεν συνθέτει απλά ένα νέο άρωμα αλλά δημιουργεί μια «χημική» σύνθεση των συναισθημάτων, που αιχμαλωτίζει μνήμες και συναισθήματα και σε ταξιδεύει σε αγαπημένες εμπειρίες.

προϊόντα για το μπάνιο zoniou

Η ίδια λέει χαρακτηριστικά: «Το πρώτο βήμα για να φτιάξεις ένα άρωμα είναι να επιλέξεις το συναίσθημα που θέλεις να περιγράψεις. Μπορεί να είναι μία ανάμνηση ή ένα χρώμα. Μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που μόλις γνώρισες ή ένα μουσικό κομμάτι. Όταν ένα άρωμα κατακτά το χώρο, δεν μπορείς να το αγνοήσεις γιατί συμβαίνει κάτι μαγικό. Σαν να έχει δική του ψυχή, σου επιβάλλεται για να πει την ιστορία του».

Info