Η Mon Rêve δημιουργεί τη νέα, ολοκαίνουρια σειρά βερνικιών French Manicure

Effortlessly elegant French mani at home!

Η Mon Rêve δημιουργεί τη νέα, ολοκαίνουρια σειρά βερνικιών French Manicure

Αν και τα nail trends της κάθε σεζόν είναι αμέτρητα, το γαλλικό μανικιούρ έχει καταφέρει να είναι μια διαχρονική επιλογή που ταιριάζει σε κάθε στυλ και περίσταση. Από την πιο casual εμφάνιση μέχρι μια επίσημη έξοδο προσφέρει ανεπιτήδευτη κομψότητα και αναδεικνύει τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Έτσι, η Mon Rêve δημιουργεί τη νέα, ολοκαίνουρια σειρά βερνικιών French Manicure για να κάνεις το τέλειο γαλλικό μανικιούρ στο σπίτι!

Με 11 συνολικά αποχρώσεις, 5 πλήρους κάλυψης για να σχεδιάσεις το tip και 6 ημιδιάφανες για να περάσεις την βάση, μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς. Θέλεις ένα κλασικό και «αλάνθαστο» γαλλικό με nude ροζ και άσπρο ή κάτι πιο σύγχρονο ή με μεταλλικό tip; Οι 6 ημιδιάφανες αποχρώσεις από λευκό, κρεμ ροζ και μπεζ και οι 5 απόλυτα καλυπτικές αποχρώσεις, σε λευκή, ροζ, μαύρη, ασημένια και χρυσή απόχρωση, θα σου δώσουν όλες τις επιλογές που χρειάζεσαι, για να δημιουργήσεις το δικό σου εξατομικευμένο French mani at home.

Μην ανησυχείς, αν η τελειοποίηση του γαλλικού μανικιούρ μπορεί να μοιάζει δύσκολη χωρίς τη βοήθεια κάποιας nail artist.

Τα βερνίκια της Mon Rêve...

...με το ειδικά σχεδιασμένο πινέλο απλώνονται τόσο εύκολα και με ακρίβεια που είναι ιδανικά για να πετύχεις το πιο καθαρό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, μόνη σου! Στεγνώνουν αμέσως και είναι πολύ ανθεκτικά για να έχεις ομοιόμορφη κάλυψη που διατηρείται αναλλοίωτη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τώρα μπορείς να έχεις κι εσύ τη νέα French Manicure σειρά long-lasting βερνικιών της Mon Rêve για να φτιάξεις το δικό σου γαλλικό μανικιούρ όπως ακριβώς το φαντάζεσαι, χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις για το επόμενο ραντεβού σου!

Tip colors: Νο 01: white, Νο 02: candy, Νο 03: black, Νο 04: silver, Νο 05: gold

Sheer Colors: Νο 06: white, Νο 07: milky, Νο 08: rose, Νο 09: beige, Νο 10: powder, Νο 11: candy