13 επώνυμες αποκαλύπτουν τα beauty μυστικά τους

Αγαπημένες celebrities με πρόσωπο χωρίς ψεγάδι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
13 επώνυμες αποκαλύπτουν τα beauty μυστικά τους

Λαμπερές μπροστά στον φακό, με πρόσωπο χωρίς ψεγάδι και δέρμα που... αποπνέει φρεσκάδα και νιότη! Διάσημες γυναίκες, πανέμορφες μανούλες και σκληρά εργαζόμενες, σίγουρα δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του όσον αφορά στα επαγγελματικά τους, πόσω μάλλον στην ομορφιά τους, που αποτελεί το δυνατό τους «όπλο» στην οθόνη. Παρά τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο τους, βρίσκουν στιγμές στην καθημερινότητά τους για να επιδοθούν σε χαλαρωτικά και αναζωογονητικά beauté, κάνουν θεραπείες και μάσκες, απλώνουν κρέμες και έλαια και φυσικά εφαρμόζουν η καθεμία ξεχωριστά τα δικά της μυστικά ομορφιάς που τις κάνουν να είναι πάντα δροσερές και υπέροχες. Το YOU... τις διέκοψε διακριτικά από τη ρουτίνα ομορφιάς τους και εκείνες μας αποκάλυψαν tips, συνταγές αλλά και όλα τα μυστικά ομορφιάς που δεν είχαμε... σκεφτεί ως τώρα!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

μενεγάκη

Η επιστροφή της στην τηλεόραση έφερε επιτυχία (στο Μεγάλο Κανάλι) αλλά και λάμψη (στους τηλεθεατές)! Η βασίλισσα” της TV απέδειξε για άλλη μία φορά πως στην... μάχη με τον χρόνο βγαίνει πανηγυρικά νικήτρια. Σαν να μην έχει περάσει μια μέρα από πάνω της, η Ελένη διατηρείται το ίδιο φρέσκια όπως την πρώτη φορά που βγήκε στο γυαλί, χωρίς, μάλιστα να κάνει καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια, όπως αποκαλύπτει και η ίδια: «Είναι θέμα DNA, αλλά ας μην κρυβόμαστε: Με προσέχω, φροντίζω το δέρμα μου, βάζω τις αμπούλες μου, πίσω πολύ νερό, ενώ η μεγαλύτερη βιταμίνη είναι ο ύπνος. Εικοσιπέντε χρόνια κοιμάμαι σαν τα μωρά». Όσο για το μυστικό της; Μια μάσκα ομορφιάς που εφαρμόζει 2 φορές την εβδομάδα: Αναμιγνύει μία κουταλιά της σούπας γιαούρτι με μία κουταλιά της σούπας μέλι και τον χυμό ενός λεμονιού. Ανακατεύει καλά τα υλικά και απλώνει το μείγμα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, αφήνοντας να δράσει για 10΄. Αποτέλεσμα; Η επιδερμίδα της γίνεται πιο απαλή, ελαστική και φυσικά λαμπερή!

ΔΑΝΑΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ

μιχαλάκη

Κορίτσι... πράμα, δεν χρειάζεται και πολλά-πολλά για είναι το δέρμα της λαμπερό και το πρόσωπό της πεντακάθαρο. Η “Δρόσω” από τις “Άγριες Μέλισσες” δεν είναι φανατική με τα... φτιασίδια και τα καλλυντικά, αντιθέτως είναι υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς – και γιατί όχι, άλλωστε, αφού διαθέτει μπόλικη! “Η ρουτίνα ομορφιάς μου περιλαμβάνει απλά πράγματα. Ντεμακιγιάζ και ενυδάτωση. Και κάποιες φορές τον χρόνο κάνω βαθείς καθαρισμούς σε δερματολόγο. Γενικά μου αρέσει να αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά. Δεν νομίζω ότι πρέπει να πηγαίνουμε κόντρα στον χρόνο. Είναι ωραίες οι ρυτίδες μας!”.

ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

παπαδημητρίου

Μέσα στις λιχουδιές, αλμυρές και γλυκές, βρίσκεται φέτος η Ντορέττα από τη θέση της παρουσιάστριας στο ριάλιτι μαγειρικής “Game of Chefs” στον ΑΝΤ1, αλλά αυτό καθόλου δεν την επηρεάζει, αφού δηλώνει “στρατιωτάκι” στην άσκηση και τη διατροφή. Παρότι έχει παραδεχτεί σε αρκετές συνεντεύξεις της ότι δεν είναι φανατική της περιποίησης, φροντίζει να μην αμελεί τον καθαρισμό της επιδερμίδας της. Επίσης, δεν παραλείπει να πίνει πολύ νερό, το οποίο θεωρεί ότι είναι το μυστικό για ένα ομοιόμορφο και φωτεινό πρόσωπο. To μυστικό της; Το Fractional Laser, που είναι ό,τι καλύτερο για την ανάπλαση του προσώπου και την αναδόμηση του κολλαγόνου και τη βοηθά να εξαφανίσει τις πανάδες που βγάζει κάθε καλοκαίρι από τον ήλιο!

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

δούκισσα

Βλέποντάς την σκέφτεσαι (σίγουρα!) ότι τα γονίδια παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πώς μεγαλώνει μια γυναίκα. Αυτό δεν σημαίνει πως και η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας δεν βάζει κι αυτή ένα λιθαράκι (πολύ μεγάλο) στο "χτίσιμο" μιας νεανικής εμφάνισης. Τρανό παράδειγμα, η Δούκισσα Νομικού, που δεν στηρίζει όλες τις ελπίδες της για τη διατήρηση της λαμπερής εμφάνισής της στον κληρονομικό παράγοντα αλλά φροντίζει εντατικά την επιδερμίδα της σε καθημερινή βάση. Ωστόσο, πέρα από τα προφανή (καλό ντεμακιγιάζ και πλύσιμο με σαπούνι), έχει και δύο μυστικά από τη γιαγιά της, που αποκαλύπτει: “Το πρωί περνάω από το πρόσωπό μου δύο παγάκια και εστιάζω στην περιοχή των ματιών – για να ξυπνήσει το δέρμα μου και... εγώ! Επίσης, μην ξεχνάτε να βάζετε αντηλιακό και στα χέρια και στις πατούσες. Και να το απλώνετε καλά. Η γιαγιά μου λέει πως η ηλικία μας φαίνεται από εκεί", λέει και εμείς... χειροκροτούμε.

ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ηλιάνα

Μπορεί να έχει τη μόδα στο DNA της, που βγάζει φέτος στην επιφάνεια μέσα από το “Style me up” στον Alpha, αλλά με την φροντίδα της επιδερμίδας της είναι απλώς... μανιακή! Κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να περιποιείται το δέρμα της, με επιστημονικό τρόπο αλλά και και χειροποίητες συνταγές που φτιάχνει μόνη της. “Καθημερινά φοράω κρέμα ημέρας και ματιών και, φυσικά, αντηλιακό. Μόλις επιστρέψω στο σπίτι, καθαρίζω σχολαστικά την επιδερμίδα μου και απλώνω ένα σέρουμ". Πλένομαι κάθε πρωί και βράδυ με σαπούνι και δεν σκουπίζομαι ποτέ με πετσέτα, γιατί μπορεί να έχει μικρόβια". Το μυστικό της; Ένα πίλινγκ με ζάχαρη και μέλι που φτιάχνει μόνη της και στη συνέχεια ένα πέρασμα με λίγο λάδι καρύδας σε όλο το πρόσωπο για φουλ ενυδάτωση.

ΥΒΟΝΝΗ ΜΠΟΣΝΙΑΚ

μπόσνιακ

Μοντέλο από κούνια, ξέρει καλά τι να κάνει με το δέρμα της και πώς να το διατηρήσει αναλλοίωτο στον χρόνο. Χωρίς να καταφεύγει σε ακρότητες και εμμονές με την περιποίηση του προσώπου τους, ακολουθεί μια ιεροτελεστία ομορφιάς που δεν την προδίδει ποτέ. Και φυσικά δεν διστάζει να μοιραστεί μαζί μας τα... scincare “όπλα” της που επεξηγούν εύκολα τη flawless επιδερμίδα της: “Αφαιρώ το μακιγιάζ με αμυγδαλέλαιο, που απομακρύνει εντελώς το make up ενώ παράλληλα αφήνει ενυδατωμένο το πρόσωπο. Κάνω μάσκες τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα αλλά και απολέπιση με φυσικό σφουγγάρι. Αφήνει το δέρμα εξαιρετικά απαλό ενώ βοηθά και στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος”.

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

καγιά

Η επιτομή της... κομψότητας και της ομορφιάς! Η παρουσιάστρια του Star δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, αφού το νεανικό της πρόσωπο... μιλάει από μόνο του! Με όπλο της τα καλά γονίδια αλλά και με συμμάχους της τα σωστά προϊόντα και τις to-the-point κινήσεις, μπορεί να υπερηφανεύεται για την φρεσκάδα και τη λάμψη της. Όπως αναφέρει η “βασίλισσα” της ελληνικής μόδας, δεν αρέσκεται στις υπερβολές αλλά επιδιώκει να μεγαλώνει όμορφα, αφού πιστεύει ότι κάθε ηλικία έχει τη χάρη της. Τι κάνει; «Κάποια φυσικά πράγματα, τα οποία δουλεύουν καταπληκτικά. Νούμερο ένα, ο ύπνος. Είναι το φυσικό μπότοξ. Νούμερο δύο, παγωμένες κομπρέσες χαμομήλι σε όλο το πρόσωπο, ένα τεταρτάκι πριν κοιμηθούμε. Κάνει θαύματα. Νούμερο τρία, αντηλιακό χειμώνα-καλοκαίρι. Και πολύ νερό! Μια κρέμα βάζω, νερό, σαπουνάκι και βάφομαι λίγο. Λίγο ρουζάκι, λίγη πούδρα, για να μη γυαλίζει η κρέμα και κραγιόν». Τόσο απλά, τόσο σημαντικά, τόσο αποτελεσματικά...

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

μελέτη

Την λες και φανατική με τις μάσκες προσώπου, αφού συχνά-πυκνά η παρουσιάστρια του πρωινού στο Mega ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram... καλυμμένη με τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς, που ανακαλύπτει στο... μπαούλο της γιαγιάς της! Αγαπημένη της συνταγή (και πολυχρησιμοποιημένη!) μια DIY μάσκα για τις ενοχλητικές πανάδες στο πρόσωπο! “Έχω βρει μία συνταγή στα συρτάρια της γιαγιάς μου, που αποδεικνύει πως οι παλιές ξέρουν καλύτερα, καθώς, εφαρμόζοντάς την, έχω δει διαφορά στην έντασή τους. Δοκιμάστε την! Θα χρειαστείτε, τον χυμό από ένα λεμόνι, λίγη ζάχαρη ή λίγο αλάτι, και μαγερική σόδα. Tα ανακατεύετε όλα πολύ καλά και εφαρμόζετε το μείγμα στα σημεία που έχουν περισσότερη ανάγκη. Aφήνετε να δράσει για όση ώρα χρειάζεται για να μην νιώθετε υγρασία και στη συνέχεια ξεβγάζετε καλά. Θα δείτε πόσο πολύ θα απαλύνει η μάσκα αυτή την έντασή τους”!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

σπυροπούλου

Μπήκε με το δεξί στην... κουζίνα του ΣΚΑΪ με το “Κάτι ξαναψήνεται”, πλήρως ανανεωμένη εμφανισιακά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι στα καλύτερά της, και φαίνεται, αφού ως γνωστόν... το “πρόσωπο είναι ο καθερέφτης της ψυχής”! Και το δικό της είναι πιο λαμπερό και δροσερό από ποτέ! Πέρα από τον έρωτα που την ομορφαίνει (με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είναι full in love), η Queen Dina έχει τα δικά της beauty μυστικά και είναι απλά: Όταν δεν έχει εκπομπή επιδιώκει να μη βάφεται, πριν πάει για ύπνο πλένει το πρόσωπό της με ειδικό σαπούνι, ενώ πέρα από την ενυδατική της το πρωί, βράδυ παρά βράδυ απλώνει μια κρέμα που της έχει συστήσει η δερματολόγος ειδικά για τις ανάγκες της επιδερμίδας της (μάλιστα της την φτιάχνουν στο φαρμακείο).

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

συνατσάκη

Δυναμική γυναίκα και ένα κορίτσι που δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα του, προκειμένου να δείξει τον πραγματικό της εαυτό! Πρόσφατα αποκάλυψε το δερματικό της πρόβλημα, καθώς ταλαιπωρείται με ροδόχρους ακμή, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στο Instagram χωρίς ρετούς και φίλτρα. Γενικά, πάντως δεν τα πάει καλά με τα... κοριτσίστικα πράγματα, όπως τα χαρακτηρίζει: “Το μόνο που κάνω, και πρέπει όλες να κάνουμε, είναι καλός καθαρισμός προσώπου και ντεμακιγιάζ. Δηλαδή, κάθε βράδυ θα ξεπλύνω πολύ καλά το πρόσωπο μου, θα βάλω μετά λοσιόν τονωτική -δεν θυμάμαι κι αν τη λέμε έτσι- και μετά την ενυδατική κρέμα. Θα ακολουθήσω δηλαδή όλη τη διαδικασία”. Το μυστικό της; “Φτιάξε μόνη σου απολεπτιστικό για το πρόσωπο με ζάχαρη και την ενυδατική σου κρέμα και τρίψε το πρόσωπο σου. Μετά ξέβγαλε καλά και βάλε την κρέμα σου”, συστήνει εκείνη.

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

τσιμτσιλή

Το “Α” και το “Ω” είναι για την παρουσιάστρια ο καθαρισμός του προσώπου της, για να δείχνει όμορφη και λαμπερή όλη μέρα. Με απαιτητικό ωράριο καθημερινά (εκπομπή και 3 παιδιά) μπορεί να μην έχει χρόνο να τρέχει σε ινστιτούτα και αισθητικούς, ωστόσο έχει βρει την “χρυσή τομή” της... ομορφιάς, επιλέγοντας προϊόντα που φτιάχνει μόνη της – και μάλιστα πολύ αποτελεσματικά. Η ίδια προτείνει 3 συνταγές για να χαρίσεις στο πρόσωπό σου έξτρα λάμψη και ενυδάτωση. “Απολέπιση: Διώξε τα νεκρά κύτταρα δημιουργώντας ένα μείγμα με νιφάδες βρώμης και αμυγδαλέλαιο, με το οποίο θα κάνεις απαλό μασάζ στο πρόσωπο για 2-3 λεπτά. Μάσκα: Θα χρειαστείς μερικές κουταλιές της σούπας γιαούρτι, λίγο μέλι και χυμό λεμονιού. Ανακάτεψε και εφάρμοσε το μείγμα για περίπου 20 λεπτά. Ενυδάτωση: Χρησιμοποίησε σχετικά μικρή ποσότητα από λάδι καρύδας και άπλωσέ την στο πρόσωπο και στο λαιμό – μην ξεχάσεις το πίσω μέρος του. Άφησε το λάδι στο δέρμα όσο πιο πολύ μπορείς για έξτρα ενυδάτωση”.

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

χρηστίδου

Έλα χαμογέλα ξανά”, μας λέει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου από τη συχνότητα του Mega, αλλά το δικό της χαμόγελο αναδεικνύει και με το παραπάνω το λαμπερό και αψεγάδιαστο πρόσωπό της. Αν και με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, λόγω και των δύο παιδιών της που πηγαίνουν στο Δημοτικό, η ίδια έχει... πρόγραμμα που ξεκινά... πουρνό, πουρνό, από το οποίο δεν παρεκκλίνει με τίποτα! Τι περιλαμβάνει το πρωινό της ritual; Αφού πλύνει το πρόσωπό της και κάνει ντους, η Σίσσυ ξεκινά να απλώνει τις κρέμες και όλα τα προϊόντα που κρατούν την επιδερμίδα της λαμπερή και νεανική. Μετά από τη μάσκα ομορφιάς της, συνεχίζει με ένα λαδάκι για θρέψη – έχει αρκετά ξηρή επιδερμίδα οπότε χρειάζεται πολύ ενυδάτωση καθημερινά. Συνεχίζει με μια ενυδατική, που έχει και αντιγηραντική δράση, για να διατηρήσει το δέρμα της νεανικό και σφριγηλό. “Το μακιγιάζ αναδεικνύεται καλύτερα σε ένα καθαρό δέρμα όσο minimal και να είναι”, λέει εκείνη και έχει δίκιο.

ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ

ζυγούλη

είναι από τις γυναίκες που έχουν κερδίσει σίγουρα τον πρώτο λαχνό στη λοταρία... της ομορφιάς! Δεν έχει τίποτα άσχημο επάνω της και, μάλιστα, αγγίζει τα όρια της τελειότητας (χωρίς υπερβολή). Η ίδια συχνά-πυκνά κάθεται μπροστά στον καθρέφτη της και κάνει βιντεάκια που ανεβάζει στο κανάλι της στο YouTube, ενημερώνοντας για τα μυστικά ομορφιάς της αλλά και για τα beauty... κόλπα που θα μας κάνουν λίγο πιο... βλεπούμενες! Με πανέμορφο πρόσωπο εκ γενετής, η Κάτια συνεχίζει να το φροντίζει με πάθος, δίνοντάς του ό,τι έχει ανάγκη για να διατηρείται νεανικό και φρέσκο. Δεν ξεχνά ποτέ να κάνει απολέπιση και να καθαρίσει το δέρμα της κάθε βράδυ, απλώνοντας στη συνέχεια την ενυδατική της, ενώ (εδώ είναι το μυστικό!) όσο προϊόν απέμεινε στα χέρια της το εφαρμόζει στους αγκώνες της για έξτρα ενυδάτωση σε ένα σημείο που ''δείχνει την ηλικία μιας γυναίκας''.