Έχει λεμόνι και ένα «μαγικό» υλικό - Το ρόφημα που θα φτιάξει τον μεταβολισμό σου

Θα αλλάξει ριζικά το σώμα σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει λεμόνι και ένα «μαγικό» υλικό - Το ρόφημα που θα φτιάξει τον μεταβολισμό σου

Το νερό με λεμόνι είναι γνωστό για τις εξαιρετικές ιδιότητες του στο αδυνάτισμα και την αύξηση του μεταβολισμού. Οπότε αν θέλεις να φτιάξεις τον οργανισμό σου θα πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε αυτό το υπέροχο σπιτικό ρόφημα με λεμόνι και σπόρους τσία.

Γνωρίζατε όμως, ότι προσθέτοντας σπόρους chia, θα αποτοξινώσετε και θα καθαρίσετε πιο εύκολα τον οργανισμό σας, μειώνοντας γρηγορότερα τα κιλά σας;

Οι σπόροι chia, προσφέρουν σταθερή θρεπτική αξία επειδή περιέχουν ωφέλιμες διαιτητικές ίνες και τα υγιεινά για την καρδιά, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Επιπλέον, βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης και στη βελτίωση της υγείας των εντέρων.

ρόφημα με λεμόνι για αδυνάτισμα

Σύμφωνα με το άρθρο του Πανεπιστημίου Harvard σχετικά με τους σπόρους chia, στα οφέλη τους περιλαμβάνονται η μείωση της όρεξης και του βάρους, η μείωση των τριγλυκεριδίων και η βελτίωση των επιπέδων σακχάρου στο διαβήτη τύπου 2.

Θα ετοιμάσετε αυτό το εύκολο ρόφημα με λεμόνι για τον μεταβολισμό σας με:

Υλικά:

  • 1 ποτήρι νερό
  • Χυμό ½ λεμονιού
  • 1 γεμάτο κουτάλι τσαγιού σπόρους chia *

Εκτέλεση:

  • Ανακατέψτε τα συστατικά, αφήστε το να μείνει για 10 λεπτά ώστε να ενωθούν οι ιδιότητες των τροφών και πιείτε το.
  • Το ρόφημα αυτό, είναι επίσης μια πολύ υγιεινή πρόταση για το πρωί και μπορείτε να το πιείτε ζεστό ή κρύο.

Βέβαια, αυτό το ρόφημα που θα σε κάνει να χάσεις κιλά είναι αυτό το υπέροχο ρόφημα με κανέλα και κολοκύθα. Δες εδώ πώς θα το φτιάξεις.

H Κάτια Ζυγούλη επιλέγει αυτό το ρόφημα

Η Κάτια Ζυγούλη είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Τι κι αν έχει κάνει 4 γέννες (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα ο γιος της), το πρώην μοντέλο έχει καταφέρει να διατηρήσει το κορμί της αψεγάδιαστο, με μπόλικη προσπάθεια και μερικά θαυματουργά μυστικά.

Ένα από αυτά είναι και το μυστικό της λιποδιαλυτικό ρόφημα, το οποίο πίνει καθημερινά για αποτοξίνωση και για να διατηρεί σταθερά τα κιλά της.

Το συγκεκριμένο ρόφημα μάλιστα γίνεται με απλά και καθημερινά υλικά που μπορεί να βρει ο οποιοσδήποτε στο σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα, για αποτοξίνωση παίρνει πράσινο μήλο, ακτινίδιο, βρώμη, γάλα αμυγδάλου, λιναρόσπορο, λίγη κανέλα Κεϋλάνης, μισή μπανάνα και λίγο μέλι. Αλέθει τον λιναρόσπορο στο multi, περνάει από τον αποχυμωτή τα φρούτα και τα χτυπάει με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ.