Απλό και εύκολο: Το μυστικό της Δούκισσας Νομικού για τους μαύρους κύκλους

Ένα tip που πρέπει να γνωρίζουμε όλες οι γυναίκες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απλό και εύκολο: Το μυστικό της Δούκισσας Νομικού για τους μαύρους κύκλους

Μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες είναι αναντίρρητα η Δούκισσα Νομικού η οποία είτε βαμμένη είτε άβαφη (δείτε εδώ φωτογραφία) είναι το ίδιο εντυπωσιακή. Η ίδια πολλές φορές μοιράζεται μερικά tips ομορφιάς με τις διαδικτυακές της φίλες και ένα από αυτά έχει να κάνει με την καλύτερη κάλυψη των μαύρων κύκλων.

Το μυστικό της Δούκισσας Νομικού για τους μαύρους κύκλους

Στο ένα μάλιστα πρόσφατο live της Δούκισσας Νομικού και του Παντελή Τουτουντζή ανακαλύψαμε ένα προϊόν και μία συμβουλή αρκετά σημαντικά για τις γυναίκες που βάφονται.

Ο make-up artist λοιπόν τόνισε πως δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε πούδρα κάτω από τα μάτια γιατί δημιουργούνται γραμμές καθώς η πούδρα εισχωρεί στις λεπτές ρυτίδες και το βλέμμα φαίνεται κουρασμένο. Ωστόσο, η πούδρα είναι αναγκαία για ένα καθώς χαρίζει ένα άψογο φινίρισμα και φωτίζει το βλέμμα.

Το καλύτερο είναι να την απλώνουμε μάλιστα με ένα πινελάκι.

Το μυστικό της Δούκισσας Νομικού για τους μαύρους κύκλους

Η Δούκισσα με μαγιό και χωρίς ρετούς στα πόδια

Η Μύκονος είναι το αγαπημένο νησί της Δούκισσας Νομικού και αν όχι όλο, τουλάχιστον το περισσότερο μέρος του καλοκαιριού της το περνάει εκεί με το σύζυγο και τα παιδιά τους, καθώς έχουν και δικό τους σπίτι με πισίνα και μοναδική θέα.

Πολλές λοιπόν είναι οι φωτογραφίες της κατά καιρούς που έχουν βγει από κοσμικές παραλίες του νησιού των ανέμων και εμείς θυμηθήκαμε μερικές αξέχαστες από το κοντινό 2017. Το μοντέλο απολάμβανε τη θάλασσα, λίγο πριν έρθουν στον κόσμο τα παιδιά της.

Η Δούκισσα Νομικού έχει τέλειο κορμί και οι αρετουσάριστες φωτογραφίες το αποδεικνύουν! Δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας στα πόδια της, ενώ διαθέτει και κοιλιακούς πλάκα... Λόγω της ιδιότητας της προσέχει πολύ τι τρώει, αποφεύγοντας τα αναψυκτικά που είναι αυτά που προκαλούν την κυτταρίτιδα, αλλά και τα junk food.

Δούκισσα Νομικού σώμα χωρίς ρετούς

Δούκισσα Νομικού αρετουσάριστες φωτογραφίες μαγιό

Τα μυστικά της για τέλειο κορμί

«Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1.

Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά. Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Pizza, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».