Ανακατέψτε μαγειρική σόδα με λεμόνι και απλώστε το μείγμα στα πόδια - Θαυματουργό αποτέλεσμα

Δεν θα πιστεύετε αυτό που θα δείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακατέψτε μαγειρική σόδα με λεμόνι και απλώστε το μείγμα στα πόδια - Θαυματουργό αποτέλεσμα

Η μαγειρική σόδα έχει πολλές χρήσεις, ειδικά όσον αφορά διάφορα μυστικά ομορφιάς. Μπορεί να αποτρέψει ερεθισμούς, να εξαφανίσει τις ανεπιθύμητες ραγάδες στο σώμα, αλλά και να καθαρίσει τους μύκητες από τα χέρια μας και συγκεκριμένα τα νύχια. Ωστόσο, έχει ακόμη μια χρήση, πολύ σημαντική ειδικά για τις γυναίκες που ταλαιπωρούνται από τις... τρίχες.

Αν ανακατέψεις την μαγειρική σόδα, με λίγο λεμόνι και βραστό νερό, θα καταφέρει να κάνεις παρελθόν τις τρίχες που έχουν σπάσει μετά από λέιζερ ή αποτρίχωση ή και το ξύρισμα αν το ξυραφάκι είναι παλιό και δεν κάνει καλή δουλειά.

Το μείγμα με μαγειρική σόδα και λεμόνι εναντίον της τρίχας

Συστατικά:

  • 2 κουταλιές της σούπας βραστό νερό
  • 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
  • 1/2 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού

Ανακατέψτε καλά όλα τα συστατικά σας και εφαρμόστε το στα σημεία που θέλετε να αφαιρέσετε τις τρίχες. Μόλις το μείγμα σας στεγνώσει, χρησιμοποιείτε τα χέρια σας για να το σκουπίσετε.

Άπλωσε μαγειρική σόδα και στις μασχάλες

Σου βρήκαμε ένα μυστικό που σίγουρα δε γνώριζες, όμως θέλεις να μάθεις, ειδικά αν ταλαιπωρείσαι από το πρόβλημα που λύνει. Βάλε λίγη μαγειρική σόδα στις μασχάλες σου και με το αποτέλεσμα που θα δεις θα πάθεις πλάκα.

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε στις μασχάλες σας χημικά προϊόντα του εμπορίου, τα οποία πολλές φορές δεν έχουν και τα αποτελέσματα που “υπόσχονται”, ή εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τα αποσμητικά και αντιιδρωτικά που έχετε ήδη δοκιμάσει, εξετάστε τις ακόλουθες πολύ αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξαλείψετε τη δυσάρεστη οσμή του ιδρώτα στις μασχάλες.

Μαγειρική σόδα αποσμητικό μασχάλης

Αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των οσμών στο ψυγείο ή το πλυντήριο, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε την οσμή και στις μασχάλες σας.

Ανακατέψτε λίγη ποσότητα μαγειρικής σόδας με λίγο καλαμποκάλευρο και εφαρμόστε αυτό το μείγμα στην περιοχή της μασχάλης για να διατηρήσετε το δέρμα σας ξηρό και φρέσκο όλη την ημέρα. Χρησιμοποιήστε το κυρίως πριν να ντυθείτε το πρωί. Μάλιστα, μπορείτε με σόδα να εξαφανίσετε τα σπυράκια από τους γλουτούς περίπου με τον ίδιο τρόπο.