Γιαούρτι, μέλι κι 1 ακόμη συστατικό - Αυτή είναι η σπιτική μάσκα προσώπου που χρησιμοποιεί η Ελένη Μενεγάκη 2 φορές την εβδομάδα

Λάμπει στα 54α της και ιδού το μυστικό...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@elenimenegaki
Instagram/@elenimenegaki

Είναι 54 ετών και λάμπει ολόκληρη, είτε βαμμένη, είτε αμακιγιάριστη! Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να διατηρείτε φρέσκια με τρία tips που είναι: πολύ νερό, ύπνος και αμπούλες, ωστόσο χρησιμοποιεί και μία μάσκα ομορφιάς που εφαρμόζει 2 φορές την εβδομάδα.

Η αγαπημένη έχει ανακαλύψει στο πέρασμα των χρόνων το δικό της μυστικό για λεία και λαμπερή επιδερμίδα που την βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής αλλά και γενικότερα στο να μην εμφανίζονται κοκκινίλες, πρηξίματα και σημάδια.

Η σπιτική μάσκα ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη

Δείτε επίσης: Καινούργιου, Τσιμτσιλή, Σκορδά: Ποιο είναι το μυστικό τους για μια όμορφη & λαμπερή επιδερμίδα;

Ελένη Μενεγάκη
Instagram/@elenimenegaki

Τα υλικά

  • 1κ.σ γιαούρτι με 1κ. σ. μέλι, και τον χυμό ενός λεμονιού.

Η εκτέλεση

  • Απλώνει το μίγμα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και το αφήνουμε για 10 λεπτά να δράσει.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο να έχει μια γυναίκα λαμπερή επιδερμίδα, βοηθάει πολύ και η σωστή διατροφή. Η Ελένη Μενεγάκη ακολουθεί, επίσης, κάποια tips για να μην ξεφεύγει, αλλά ούτε να στερείται την λιχουδιά της!

Μυστικά ομορφιάς Ελένης Μενεγάκη
Instagram/@elenimenegaki

Η βάση της καθημερινής της διατροφής είναι τα τρία κύρια γεύματα, χωρίς όμως να στερείται τα αγαπημένα της φαγητά. Το έχει παραδεχτεί και η ίδια άλλωστε κατά καιρούς, ότι είναι λάτρης του καλού φαγητού, μαγειρεύει όμως πια περισσότερο υγιεινά τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της, που τα παραπάνω κιλά που βάζει φεύγουν πολύ πιο εύκολα, ενώ κόβει μαχαίρι το αλκοόλ από το τραπέζι... Μάλιστα, το junk food και οι όποιες άλλες παρόμοιες “αμαρτωλές” τροφές δεν υπάρχουν πουθενά μέσα στο σπίτι της, τα έχει απαγορεύσει η ίδια διά ροπάλου εδώ και πολλά χρόνια...

Diet tips

  • Πίνει τον καφέ της χωρίς ζάχαρη, με άπαχο γάλα
  • Πίνει 6-8 ποτήρια νερό τη μέρα