Kάν'το όπως οι σταρ: Αυτά είναι τα καλύτερα summer makeup looks των αγαπημένων μας celebrities!

Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο hot καλοκαιρινά μακιγιάζ που υιοθέτησαν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Credit photo: Instagram
Credit photo: Instagram

Aνάλαφρο, ανεπιτήδευτο και δροσερό! To καλοκαιρινό μακιγιάζ των αγαπημένων μας σταρ είναι φρέσκο ή και τολμηρό -κάποιες φορές- αναδεικνύοντας μοναδικά την ηλιοκαμένη τους επιδερμίδα μέσα από μια φυσική λάμψη, που όλες θέλουμε να αποκτήσουμε. (δες και τις τρεις top αποχρώσεις στα χείλη για το καλοκαίρι του 2023)

Εμείς βρήκαμε 8 σούπερ καλοκαιρινά make-up looks που μπορείς να υιοθετήσεις στο νησί ή στην πόλη από το πρωί μέχρι το βράδυ και να είσαι στα καλύτερά σου.

Πάρε μια μικρή γεύση από τα καλύτερα summer makeup looks των αγαπημένων μας celebrities

Natural ή no-makeup look, μπρονζέ αποχρώσεις αλλά και ένταση στα χείλη επιλέγουν οι σταρ της μικρής οθόνης και όχι μόνο για το καλοκαιρινό τους μακιγιάζ. (αυτό είναι και το natural beauty look της Μαριέττας Χρουσαλά που θα θες να αντιγράψεις φέτος το καλοκαίρι)

Φαίη Σκορδά

Η αντίστροφη μέτρηση για το «Fay's time» έχει ήδη ξεκινήσει και η αγαπημένη παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνει χαλαρή τις διακοπές της υιοθετώντας σούπερ beauty looks. Μάλιστα, δεν διστάζει να είναι πιο τολμηρή με το μακιγιάζ της δίνοντας έξτρα ένταση στα χείλη της με κόκκινες αποχρώσεις κραγιόν, που κάνουν τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις ακόμη πιο εντυπωσιακές.

Κατερίνα Καινούργιου

Ως γνήσια trendsetter, η «Super Κατερίνα» της μικρής οθόνης, Κατερίνα Καινούργιου, δεν έχει διστάσει να υιοθετήσει το latte makeup, την πιο καυτή τάση στο μακιγιάζ για το φετινό καλοκαίρι δίνοντας έξτρα ένταση στο βλέμμα. Πρόκειται για μια light εκδοχή του μπρονζέ μακιγιάζ στις αποχρώσεις του καφέ και της καραμέλας για βλέφαρα, χείλη και ζυγωματικά, που τόνισε υπέροχα την sun-kissed επιδερμίδα της βγάζοντας ένα μοναδικό ηλιοκαμένο εφέ.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το καλοκαίρι για τη γλυκιά νέα μανούλα είναι μια καλή ευκαιρία για να μην επιβαρύνει την επιδερμίδα της με έντονο μακιγιάζ. Έτσι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, επιλέγει φυσικά beauty looks -με πινελιές λάμψης ψηλά στα ζυγωματικά- που συμπληρώνει με κραγιόν και lipgloss σε ροζ τόνους, τα οποία τονίζουν τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Χριστίνα Μπόμπα

Παρότι η δημοφιλής influencer αποφάσισε να απέχει λίγο από τα social media αυτό δεν σημαίνει ότι και αυτό το καλοκαίρι δεν μας χάρισε έμπνευση με τα beauty look που υιοθέτησε! Ένα από τα αγαπημένα της ήταν και το no-makeup, το απόλυτα φυσικό μακιγιάζ που προϋποθέτει φυσικά το σωστό skincare με τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας. Για το πετύχει, η γλυκιά Χριστίνα Μπόμπα προετοιμάζει σωστά την επιδερμίδα της για να δείχνει όμορφη και υγιής ακόμη και με ελάχιστα προϊόντα μακιγιάζ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η οικοδέσποινα του «Happy Day», που βρίσκεται μαζί με την οικογένειά της στην Πάρο για τις καλοκαιρινές της διακοπές, προτιμά το natural looks της για τις εμφανίσεις της, ενώ αρκετά συχνά επιλέγει και μπρονζέ τόνους για να τονίσει λίγο παραπάνω βλέφαρα συμπληρώνοντας το μακιγιάζ της με μια λεπτή γραμμή eyeliner αφήνοντας ζυγωματικά και χείλη σε γήινες ροζ-nude αποχρώσεις. Με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα της, η οποία έτσι δείχνει ακόμη πιο φρέσκια και νεανική.

Αθηνά Οικονομάκου

Η κούκλα ηθοποιός και influencer παρότι αυτό το διάστημα απολαμβάνει ανέμελη τις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εξακολουθεί να είναι πιο στιλάτη από ποτέ υιοθετώντας εντυπωσιακές αέρινες εμφανίσεις, τις οποίες συμπληρώνει με μοναδικά makeup looks, σε γήινες και μπρονζέ αποχρώσεις. Highlight του μακιγιάζ της Αθηνάς Οικονομάκου δεν είναι άλλο από το ματ κραγιόν σε brick-red απόχρωση, που αναδεικνύει μοναδικά τη μαυρισμένη επιδερμίδα της.

Μπέττυ Μαγγίρα

Ταλαντούχα και πάντα καλαίσθητη, η μπριόζα παρουσιάστρια ξεχωρίζει για το στιλ της αλλά και για τα beauty looks που υιοθετεί χειμώνα-καλοκαίρι. Μάλιστα, ειδικά, για αυτήν την εποχή, η Μπέττυ Μαγγίρα, λέει ναι στη μονοχρωμία για τα βλέφαρα, τα χείλη και τα ζυγωματικά επιλέγοντας γήινες ή ροζ-nude αποχρώσεις που ταιριάζουν τέλεια στην σταρένια επιδερμίδα της, ενώ ακόμη τονίζουν το υπέροχο μαύρισμά της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Όταν το nude συναντά το monochromatic μακιγιάζ, το αποτέλεσμα είναι ένα σικάτο και φινετσάτο look, όπως αυτό της πανέμορφης παρουσιάστριας. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία πειραματίζεται συχνά και με διαφορετικά beauty looks φαίνεται να λατρεύει το natural makeup σε φυσικές και γήινες αποχρώσεις, το οποίο είναι και το αγαπημένο της ακόμη και στις διακοπές της για σούπερ elegant εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.