To βρήκαμε: Αυτό είναι το must have hair gadget που έχει τρελάνει τις influencers & τα it girls!

Μάθε τα πάντα για το Dyson Αirstrait που ήρθε και στην Ελλάδα!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
To βρήκαμε: Αυτό είναι το must have hair gadget που έχει τρελάνει τις influencers & τα it girls!

Τα it girls αλλά και οι ξένες και εγχώριες influencers έχουν ήδη ξετρελαθεί με αυτό, ενώ η εφαρμογή του είναι ήδη viral στα social media! Ο λόγος είναι απλός... Γιατί το Dyson Airstrait είναι το μοναδικό hair-gadget που στεγνώνει και φορμάρει μαζί τα βρεγμένα μαλλιά(!) χωρίς να δημιουργεί ίχνος φθοράς αλλάζοντας μια για πάντα το styling των μαλλιών σου, όπως άλλωστε έκανε και για εμένα.

Ναι, σωστά διάβασες, το νέο Dyson Airstrait, που είναι πλέον γεγονός και στη χώρα μας, είναι ένα καινοτόμο ισιωτικό μαλλιών, το οποίο κυριολεκτικά θα αλλάξει και θα διευκολύνει τη ζωή σου αφού στεγνώνει και ισιώνει τα μαλλιά ταυτόχρονα χωρίς να τα φθείρει από τη θερμότητα καθώς δεν διαθέτει καυτές πλάκες. Πίσω από τη φιλοσοφία του πρωτοποριακού αυτού hair-gadget της Dyson είναι ότι η αξιοποίηση μιας καινοτόμου τεχνολογίας με αέρα υψηλής πίεσης, χάρη στην οποία ισιώνονται τα μαλλιά καθώς στεγνώνουν.

Αυτό είναι το must have hair gadget που έχει τρελάνει τις influencers & τα it girls!

To συγκεκριμένο ισιωτικό μαλλιών, αν και λανσαρίστηκε πρόσφατα, έχει ήδη συγκεντρώσει την προσοχή αρκετών σταρ, influnecers αλλά και it girls που έκαναν το δικό τους crash test με το προϊόν. Μεταξύ αυτών ήταν η παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη, η οποία το συνιστά και ανεπιφύλακτα. η δημοσιογράφος, Ελένη Βουλγαράκη, που κατενθουσιάστηκε με τη χρήση του και η δημοφιλής influencer Βασιλική Καρατζογιάννη!

Από την άλλη και δημοφιλή it girls όπως οι: Όλγα Φαρμάκη και Λία Μπαρόλα είχαν και αυτές τη χαρά να το δοκιμάσουν διαπιστώνοντας από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματά του, ενώ ήδη το θεωρούν ως ένα από τα must-have για το styling των μαλλιών τους.


Εκτός όμως από τις παραπάνω και η δική μας, Εύα Φούσκα, χρησιμοποίησε το επαναστατικό ισιωτικό ανακαλύπτοντας τις μοναδικές λειτουργίες του.


Λίγα λόγια για το επαναστατικό ισιωτικό μαλλιών που ισιώνει απευθείας τα βρεγμένα μαλλιά με αέρα & χωρίς φθορές!

Το νέο ισιωτικό Dyson Airstrait θερμαίνεται με απόλυτη ακρίβεια για να δημιουργήσεις τα αγαπημένα σου hair-styles με τη λιγότερη φθορά και σπάσιμο της τρίχας. Σε όλα αυτά πρόσθεσε τις 2 επιλογές styling από βρεγμένα μαλλιά σε στεγνά (Wet) και απευθείας σε στεγνά μαλλιά (Dry), οι οποίες θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις πολλά και διαφορετικά χτενίσματα ανανεώνοντας το hair-look σου.

 δυο κοπέλες χρησιμοποιούν το Dyson Αirstrait

Ειδικότερα, χάρη στη λειτουργία του Έξυπνου Ελέγχου Θερμότητας της συσκευής, η θερμοκρασία ροής αέρα ρυθμίζεται έως και 30 φορές το δευτερόλεπτο, για να αποτραπεί η φθορά από την υπερβολική θερμότητα αφήνοντας μια φυσική λάμψη στα μαλλιά σου. Σημείωσε ότι για να ισιώσεις από βρεγμένα μαλλιά απαιτείται υψηλότερη ροή αέρα για να στεγνώσουν ακόμη πιο γρήγορα, ενώ χρειάζεται και λιγότερη θερμότητα. Από την άλλη για να φορμάρεις τα στεγνά μαλλιά απαιτείται υψηλότερη θερμοκρασία και λιγότερη ροή αέρα καθώς τα μαλλιά είναι ήδη στεγνά. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά δεν έχουν καθόλου φθορά κατά τη διάρκεια του styling.

Dyson Αirstrait εργαλείο μαλλιών

Γιατί να το επιλέξεις...

  • Χαρίζει φυσικό ίσιο αποτέλεσμα για κάθε τύπο μαλλιών.
  • Μειώνει σημαντικά το χρόνο προετοιμασίας και διευκολύνει το styling.
  • Προσφέρει υγιή και λαμπερά μαλλιά με ελάχιστες κινήσεις.

γυναίκα ισιώνει τα μαλλιά της με το Dyson Αirstrait

Πώς να το χρησιμοποιήσεις

Στέγνωσε τη ρίζα των μαλλιών σου. Στη συνέχεια ίσιωσε και στέγνωσε τα μαλλιά σου ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία από βρεγμένα σε στεγνά (wet), που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το επιθυμητό styling μέσα από προκαθορισμένες θερμοκρασίες (80º C, 110º C και 140º C).

Για να φρεσκάρεις τα στεγνά μαλλιά επιλέγεις τους 120°, 140° ή 160°C στην λειτουργία Boost. Τέλος, για να ολοκληρώσεις το χτένισμα και να του δώσεις έξτρα διάρκεια προτίμησε τον κρύο αέρα.

Dyson Αirstrait to how to της εφαρμογής

Δες και ένα εύκολο βίντεο-tutorial

Ιnfo

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account: @dyson_damkalidis_distributor