Αυτά είναι τα 7 λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ μας! Πρέπει όλες να τα ξέρουμε!

Κορίτσια δώστε προσοχή!

Αυτά είναι τα 7 λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ μας! Πρέπει όλες να τα ξέρουμε!

Το μακιγιάζ μας είναι το Α και το Ω σε κάθε εμφάνιση μας! Είτε στην δουλειά, είτε στον καφέ, είτε στην βραδινή μας έξοδο.

Μπορεί οι τάσεις στο μακιγιάζ συνεχώς να αλλάζουν, ωστόσο ο τρόπος που βαφόμαστε και τα προϊόντα είναι σταθερά. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Date Night: Αυτό είναι το απόλυτο μακιγιάζ που αρέσει σε όλα τα αγόρια!

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να είμαστε περιποιημένες και να αναδεικνύουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας για να δείχνουμε λαμπερές και όμορφες. Ωστόσο, πολλές φορές έχει τύχει να φαινόμαστε υπερβολικές έχοντας κάνει ένα "βαρύ" μακιγιάζ με αποτέλεσμα να δείχνουμε μεγαλύτερες και όχι μόνο...

Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος σε αυτό το "κακό" που μπορεί να μας συμβεί! Συλλέξαμε όλα τα λάθη που μπορείς να κάνει στο μακιγιάζ σου! Διόρθωσε τα τώρα!

Δείτε ακόμη: Μήπως τόσο καιρό έβαζες το bronzer λάθος; Αυτός είναι ο σωστός τρόπος!

1 Λάθος foundation

To πρώτο λάθος στο μακιγιάζ σου το κάνεις ήδη από το κατάστημα, την στιγμή που επιλέγεις foundation. H απόχρωση: To make up σε πιο ανοιχτό τόνο από αυτόν της επιδερμίδας σου σε χλωμιάζει και δημιουργεί cakey όψη που σε γερνάει. Όσο μεγαλώνουμε καλό είναι να επιλέγουμε μια πιο θερμή απόχρωση από το δέρμα μας.

H σύνθεση: Απέφυγε τα κρεμώδη και βαριά μέικ απ, επιβαρύνουν την επιδερμίδα σου.

2 Το concealer που τονίζει τις ρυτίδες

Επιλέξτε ένα κονσίλερ που δεν “τρέχει” και απλώστε το μόνο κάτω από την εσωτερική γωνία του ματιού. Μπορείς ακόμα και να το αντικαταστήσεις με μικρή ποσότητα από το highlighter σου. Θα φωτίσει το βλέμμα όσο χρειάζεται.

3 Πολύ έντονα φρύδια

Ναι, αγαπάμε τα φρύδια που δείχνουν γεμάτα και φυσικά. Η υπερβολή όμως στο μακιγιάζ των φρυδιών σου μπορεί να είναι καταστρεπτική για την εικόνα σου και να σε μεγαλώνει. Επίλεξε ένα μέτριο μολύβι φρυδιών σε απόχρωση λίγο πιο ανοιχτή από το χρώμα τους.

Δείτε ακόμη: Πέτυχε το σωστό contouring μέσα σε δυο λεπτά! Βήμα - βήμα ο τρόπος!

4 Τοο much ρουζ!

Το υπερβολικό ρούζ δεν είναι δύσκολο να ξεφύγει από το girly και χαριτωμένο και να σε κάνει να δείχνεις ξεπερασμένη και μεγαλύτερη. Στόχος είναι η υγιής και νεανική όψη, συνεπώς αρκεί μια μικρή ποσότητα στα μήλα και ψηλά στα ζυγωματικά.

5 Γυριστές βλεφαρίδες

Οι βλεφαρίδες κάνουν στ’ αλήθεια τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και νεανικά. Μην παραλείπεις το ψαλιδάκι για να τους δώσεις όμορφες καμπύλες. Θέρμανε το ελαφρώς με το πιστολάκι και χρησιμοποίησε το 15 δευτερόλεπτα στην ρίζα των βλεφαρίδων σου!

Δείτε ακόμη: Τα top 5 hihglighters που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου! Δώσε λάμψη στη ζωή σου!

6 Το κραγιόν που τρέχει

Το κραγιόν που δεν είναι σταθερό και αλλοιώνει το περίγραμμα προσθέτει επιπλέον χρόνια στην εμφάνισή σου. Για αυτό την επόμενη φορά επίλεξε ένα με πιο σταθερή υφή, που θα εφαρμόσεις από το κέντρο προς τις άκρες με πινελάκι.

7 Λάθος μακιγιάζ ματιών

Τα λιπαρά βλέφαρα κάνουν το eye make up σου να “λιώνει” και να δείχνεις μεγαλύτερη. Το μυστικό για τέλειο μακιγιάζ ματιών είναι λίγο primer πριν από τη σκιά. Απόφυγε τις καφέ αποχρώσεις στα μάτια, καθώς περιέχουν κίτρινα στοιχεία που κάνουν τα ματιά να δείχνουν κουρασμένα.