Skincare guide: Oδηγός για ολοκληρωμένη φροντίδα σε πρόσωπο & σώμα!

Έτσι θα υποδεχθείς τη νέα σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η άνοιξη είναι ήδη εδώ! Εάν λοιπόν η φροντίδας της επιδερμίδας σου είναι η απόλυτη προτεραιότητά σου τότε μάλλον θα πρέπει να ψαχτείς λίγο παραπάνω και να υιοθετήσεις ό,τι πιο trendy υπάρχει σήμερα στον πλανήτη της κοσμετολογίας για να αποκτήσεις μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.

Σε αυτά θα σε βοηθήσουν τα skincare trends, που κυριαρχούν ήδη και υπόσχονται να σου δώσουν μια tailor-made προσέγγιση για να περιποιηθείς το δέρμα σου, ανάλογα με τις ανάγκες του. Εμείς ξεχωρίσαμε μερικά από αυτά που θα δούμε πολύ αυτή τη σεζόν. (δες και 3 σπιτικές & φυσικές αντιγηραντικές μάσκες προσώπου για νεανική επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες)

Ανακάλυψε τις πιο hi-end τάσεις για τη φροντίδα του προσώπου σου

  • Skin minimalism is in! O μινιμαλισμός στα βήματα της ρουτίνας ομορφιάς σου είναι πρωταγωνιστής τη φετινή άνοιξη αφήνοντας για λίγο στην άκρη την κορεάτικη νοοτροπία της k-beauty, η οποία περιλαμβάνει πολλά steps και προϊόντα για τη φροντίδα του προσώπου σου. Έτσι, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη τάση επιλέγουμε πολυ-χρηστικά προϊόντα που αναζωογονούν το δέρμα χωρίς να δημιουργούν ερεθισμούς. Το Skin Minimalism απαιτεί μόλις 3 βήματα: καθαρισμό, περιποίηση και προστασία.

skincare_therapy
Unpslash

  • All year-round sun-protection. H αντηλιακή προστασία και ο δείκτης SPF δεν είναι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες. Έτσι, καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς εφαρμόζουμε αντηλιακό πάνω από την κρέμα μας προκειμένου να θωρακίσουμε την επιδερμίδα από την έκθεση του ήλιου. Μην ξεχνάς ότι αντηλιακό φοράμε ακόμη και όταν έχει συννεφιά μια και οι ακτίνες του ήλιου μπορεί να επηρεάσουν το δέρμα μας.
  • Εξελιγμένα peelings για άμεση αναζωογόνηση. Οι θεραπείες απολέπισης έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν προσφέροντας μια ανανεωμένη όψη, χωρίς να χρειαστείς ιδιαίτερη προετοιμασία. Όσο για το αποτέλεσμα; Αυτό δεν είναι άλλο από μια αναζωογονημένη επιδερμίδα απαλλαγμένη από λεπτές γραμμές, ρυτίδες και πόρους.
  • Φροντίδα AI. Η εξατομικευμένη περιποίηση μέσα από έξυπνες συσκευές, που προσφέρουν μια στοχευμένη δερμο-ανάλυση της επιδερμίδας βρίσκονται πλέον στην υπηρεσία σου. Χάρη σε αυτές τις συσκευές μπορείς να δεις επακριβώς τις ανάγκες της επιδερμίδας σου, ενώ ακόμη σου παρέχεται μια εξατομικευμένη φροντίδα, που είναι στα μέτρα σου.

Εμπιστεύσου τους ειδικούς

Στα εξειδικευμένα ιατρεία κοσμετολογίας, Medi Cosmetic θα βρεις μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών προσώπου και σώματος για άντρες και γυναίκες. Με 4 κέντρα ιατρικής αισθητικής σε Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη και πρόσφατα στο νέο ιατρείο στον Πειραιά (Αγ.Κωνσταντίνου 11-Στοά Θεολόγου-έναντι Μετρό Δημοτικού Θεάτρου), τα Medi Cosmetic, προσφέρουν μια σειρά από εξατομικευμένες θεραπείες που αφορούν στην απώλεια βάρους, στη λιπογλυπτική, στη σύσφιξη και στη σμίλευση σώματος καθώς και καινοτόμες θεραπείες αντιγήρανσης και αναδόμησης του προσώπου.

face treatment
Shutterstock

Σημείωσε ότι το εξειδικευμένο προσωπικό του θα σε βοηθήσει να επιλέξεις την κατάλληλη θεραπεία που σου ταιριάζει, ανάλογα με τις ανάγκες σου ακολουθώντας το κατάλληλο πρωτόκολλο, που πραγματοποιείται με μηχανήματα τελευταίας γενιάς.

Για περισσότερα δες εδώ.

Ιnfo

Όταν η ιατρική αισθητική συνδυάζεται με την κοσμετολογία

To ReBeauty (τμήμα κοσμητικής ιατρικής του Ιπποκράτη), που ανήκει στην ομπρέλα της Euromedica, είναι ένα πρότυπο κέντρο που παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες κοσμητικής ιατρικής με έδρα του την οδό Γρ. Λαμπράκη 379 στο Κερατσίνι. Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό, που μαζί με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό προσφέρουν μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών αισθητικής.

γυναίκα κάνει θεραπεία σε ινστιτούτο
Shutterstock

Σημείωσε ότι εδώ θα βρεις, μεταξύ άλλων, ένα μενού υπηρεσιών που θα βελτιώσει τη φυσική και σωματική σου υγεία ενώ ακόμη θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις και να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, διασφαλίζοντας ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.

Για περισσότερα δες εδώ.

Info

Aφέσου στην υπέροχη αίσθηση ενός αρώματος...

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να υποδεχθείς τη νέα σεζόν από την επιλογή του κατάλληλου αρώματος που θα σε βάλει για τα καλά στο mood της άνοιξης. Στα δυο καταστήματα Zoniou, που έχουν την έδρα στους στη Θεσσαλονίκη, θα ανακαλύψεις μια πλούσια συλλογή αρωμάτων που ξεπερνά τις 500 προτάσεις για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα.

zoniou perfume creators bath line

Ακόμη εδώ θα βρεις, μεταξύ άλλων, μια μεγάλη συλλογή από προϊόντα περιποίησης σώματος όπως: αφρόλουτρα, body mists αλλά και hair-mists για να διαλέξεις αυτό που καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σου. Μάλιστα, μπορείς να συνδυάσεις το άρωμά σου με το αντίστοιχο αφρόλουτρο, κρέμες σώματος και hair mist της σειράς για να του δώσεις έξτρα ένταση και διάρκεια. Τέλος, στα καταστήματα Zoniou θα ανακαλύψεις και μια μεγάλη ποικιλία σε αρωματικά χώρου και pillow mists (σπρέι υφασμάτων), τα οποία είναι ιδανικά για να δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου.

Για περισσότερα δες εδώ.

Info