Medi Cosmetic: Αυτές είναι οι top θεραπείες της άνοιξης για πρόσωπο & σώμα που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα!

Στα εξειδικευμένα ιατρεία κοσμετολογίας θα βρεις όλες τις λύσεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Με το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών -μια και βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης- τώρα είναι η ιδανική εποχή για να ξεκινήσεις τη σωστή προετοιμασία προκειμένου να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου φρέσκια και λαμπερή και το κορμί σου πιο σφριγηλό από ποτέ. Για να το πετύχεις αυτό το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την κατάλληλη θεραπεία προσώπου και σώματος μέσα από το πλούσιο μενού υπηρεσιών που θα βρεις στα εξειδικευμένα ιατρεία κοσμετολογίας Medi Cosmetic.

Eδώ θα ανακαλύψεις, μεταξύ άλλων, μια σειρά από καινοτόμα treatments, που υπόσχονται να σου χαρίσουν ένα καλλίγραμμο σώμα χωρίς ατέλειες και μια υπέροχη νεανική επιδερμίδα απαλλαγμένη από τα σημάδια του χρόνου. Και όλα αυτά μέσα από τεχνικές τελευταίας γενιάς που διαθέτουν τα εξειδικευμένα ιατρεία κοσμετολογίας Medi Cosmetic, οι οποίες προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα σε πρόσωπο και σώμα.

Medi Cosmetic: Αυτές είναι οι top θεραπείες της άνοιξης για πρόσωπο & σώμα που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα!

Για ένα σμιλεμένο σώμα, που θα σου δώσει πίσω τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση δοκίμασε την πρωτοποριακή μέθοδο Potere 4D. Πρόκειται για μια τεχνική που συνδυάζει τέσσερις δράσεις (multipulse, ψυχρό laser, ραδιοσυχνότητες και κρυοθεραπεία), για ένα καλλίγραμμο κορμί. Με τη συγκεκριμένη μέθοδος μπορείς να χάσεις μέχρι και τριάντα κιλά λέγοντας εύκολα «αντίο» στο τοπικό πάχος και στην κυτταρίτιδα.

αδύνατη γυναίκα με τζιν παντελόνι
Shutterstock


Εάν πάλι αναζητάς μια λύση για να απαλλαγείς από το επίμονο λίπος, που δεν λέει να φύγει με τίποτα, τότε η Lipo Cible είναι η ιδανική θεραπεία που θα σε βοηθήσει να το πετύχεις. Και αυτό γιατί είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που στοχεύει ακριβώς εκεί όπου χρειάζεσαι. Έτσι, το σώμα σου σμιλεύεται χωρίς καθόλου πόνο. Τέλος, εάν ψάχνεις για ένα treatment που θα σου προσφέρει γραμμωμένο και σφιχτό σώμα, η πρωτοποριακή μέθοδος Magna Shape, αποτελεί την τέλεια επιλογή μια και προκαλεί μυϊκή σύσπαση και άμεση γράμμωση. Με αυτόν τον τρόπο θα φορέσεις ξανά το αγαπημένο σου τζιν χωρίς να ανησυχείς.

Με ποιους τρόπους θα καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα;

Μια αποτελεσματική μέθοδος για να αντιμετωπίσεις την όψη φλοιού πορτοκαλιού είναι η Μεσοθεραπεία. Πρόκειται για μια μία μέθοδος κατά την οποία διοχετεύονται βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και ένζυμα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος με στόχο το αδυνάτισµα, τη σύσφιξη αλλά και τη μείωση της κυτταρίτιδας. Ακόμη το Orange Power, αποτελεί μια ακόμη δραστική θεραπεία, που λατρεύουν και οι celebrities, η οποία βασίζεται στη χρήση ενός αδρανούς αερίου, του CO2, το οποίο είναι απίστευτα αποτελεσματικό.

Μυστικό για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα

Όπως φροντίζουμε το σώμα προκειμένου να δείχνει σμιλεμένο, χωρίς ατέλειες, έτσι πρέπει να εστιάζουμε και στην περιποίηση του προσώπου μας για να είναι νεανικό και λαμπερό.

θεραπεία προσώπου στο ιατρείο
Shutterstock

Η μέθοδος Magic Touch με τη χρήση ηλεκτρικών παλμών, προσφέρει άμεσα αποτελέσματα, βελτιώνοντας την όψη της επιδερμίδας μέσα από ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. Εδώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την Full TOX (τοξίνη τύπου Α), τη Νο1 θεραπεία για τη λείανση των ρυτίδων έκφρασης στο μέτωπο, στο μεσόφρυο και στο «πόδι της χήνας», που θα αντιστρέψει το χρόνο και θα ανανεώσει το βλέμμα σου.

Info