Cozy και εντυπωσιακό το σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη - Έχει κίτρινες λεπτομέρειες

Φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Cozy και εντυπωσιακό το σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη - Έχει κίτρινες λεπτομέρειες

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της, το οποίο είναι πολύ cozy και εντυπωσιακό, ειδικά τώρα που έχει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μάλιστα αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ήταν οι κίτρινες λεπτομέρειες.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή και από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, κάθισε στο σαλόνι της, δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως ο χώρος της είναι γουστόζικος και πολύ «ζεστός», δύο στοιχεία απαραίτητα για τον φετινό χειμώνα με την καραντίνα. Δείτε εδώ ένα ακόμα στιγμιότυπο από το σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη.

Αυτό είναι το σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη

Βάσω Λασκαράκη σπίτι

Ενθουσιασμένοι Λασκαράκη - Σουλτάτος! Φωτογραφία - ανακοίνωση λίγο πριν έρθουν τα Χριστούγεννα

Σε πνεύμα Χριστουγέννων έχουν μπει οι περισσότεροι διάσημοι τώρα που αναγκαστικά λόγω lockdown κάθονται σπίτι τους. Στο ίδιο mood, λοιπόν, βρίσκονται ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη που έχουν στολίσει από τώρα ολόκληρο το σπίτι τους.

Προσφάτως, μάλιστα, ολοκλήρωσαν τον στολισμό του θεόρατου δέντρου τους και η Βάσω μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μας έδειξε την πρώτη φωτογραφία γράφοντας:

«Οκ είναι λίγο νωρίς το παραδέχομαι, όμως τι να κάνεις με μικρό παιδί στο σπίτι που χαίρετε τόσο πολύ!»

Φωτογραφίες από το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου εν όψη Χριστουγέννων

Λασκαράκη χριστουγεννιάτικο δέντρο με Σουλτάτο

Στόλισαν το σαλόνι τους Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος! Η πρώτη φωτογραφία από το δέντρο

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος περίπου δυο μήνες πριν τα Χριστούγεννα, κατέβασαν το δέντρο τους για να το στολίσουν στο σαλόνι και η ηθοποιός, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία.

Το ζευγάρι ανυπομονεί να περάσει οικογενειακά στο σπίτι του τις γιορτές, παρόλο που οι φετινές θα είναι τελείως διαφορετικές, λόγω της ραγδαίες εξάπλωσης του κοιρωνοϊού και του δεύτερου lockdown που έχουμε στην Ελλάδα.

Βάσω Λασκαράκη λοιπόν, μαζί με την κόρη της Εύα που είχε τα γενέθλια της, αλλά και με τον Λευτέρη Σουλτάτο, έβγαλαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το συναρμολόγησαν και τώρα μένει μόνο να το στολίσουν όλοι μαζί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, την πρώτη φωτογραφία από το δέντρο, το οποίο είναι σίγουρα πάνω από 2 μέτρα και μόλις στολιστεί θα είναι φαντασμαγορικό.

Από την άλλη βέβαια, να πούμε πως και η διακόσμηση στο σαλόνι τους είναι απλά... τέλεια!

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι χριστουγεννιάτικο δέντρο

Δείτε εδώ πως έχουν διακοσμήσει το τζάκι για τα Χριστούγεννα.