Survivor 4: «Η Άννα Μαρία έχει το θράσος και ψηφίζει τον Κοψιδά»

Απίστευτο κράξιμο για την ψηφοφορία στο Twitter

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Η Άννα Μαρία έχει το θράσος και ψηφίζει τον Κοψιδά»

Η ψηφοφορία των Διάσημων στο Survivor 4, μετά την ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας, ολοκληρώθηκε και πολλοί από τους παίκτες, ψήφισαν τον Γιώργο Κοψιδά. Ανάμεσα σε αυτούς και η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία σχολιάστηκε με άσχημο τρόπο από το Twitter.

Η Γιώργος Κοψιδάς είναι ένας παίκτης που φέρνει πολλές νίκες στην ομάδα και η αλήθεια είναι πως σε αυτή τη φάση που βρίσκονται οι Διάσημοι, χρειάζονται έναν άνθρωπο που φέρνει αποτελέσματα στους στίβους μάχης και μάλιστα, μετά από μία βαριά ήττα.

Τη στιγμή, μάλιστα, που η έλευση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι φέρνει αγωνιστική ελπίδα, το να φύγει ένας δυνατός παίκτης από τους Διάσημους θα ήταν τεράστιο πισωγύρισμα, όσο αρνητικός κι αν είναι στη συμβίωση.

Το Twitter έκρινε πολύ αρνητικά την κίνηση αυτή των Διάσημων και συγκεκριμένα από τη μεριά της Ανθής Σαλαγκούδη και της Άννας Μαρίας Βέλλη, οι οποίες δεν φέρνουν νίκες στην ομάδα.

Twitter Κοψιδάς
Twitter Ανθή Σαλαγκούδη
Twitter Βέλλη

Τι συνέβη σήμερα στο συμβούλιο του Survivor 4

Μια τρομερή κόντρα «ξέσπασε» στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor μετά το αγώνισμα για το επεισόδιο της Δευτέρας (11/1), με τους Διάσημους να τα βάζουν με τον Νίκο Μπάρτζη, που για ακόμη μια φορά ξεσήκωσε «θύελλα» με τα λόγια του.

Αφορμή για την κόντρα ήταν αρχικά μια φράση του Αλέξη Παππά μετά την νίκη των Μαχητών, με τον ηθοποιό και μοντέλο να αναφέρει, ότι τα παράτησε στον τελευταίο πόντο με τον Μπάρτζη, καθώς θεωρούσε άδικο κόπο το να τον παλέψει, με το παιχνίδι ουσιαστικά να έχει κριθεί, γεγονός που σχολίασε με πολύ άσχημο τρόπο και η Μαριπόζα.

Survivor Διάσημοι

Ο Μπάρτζης βρήκε την ευκαιρία στο συμβούλιο να αναφέρει, ότι εκείνη η φράση του Παππά τον ταπεινώνει σαν άνθρωπο, αλλά οι Διάσημοι αντέδρασαν λέγοντάς του πως το θέμα αυτό δεν αφορά τον ίδιο, αλλά και την ομάδα τους, προσθέτοντας πως δεν επιθυμεί απλά να νικούν οι Μαχητές, αλλά περισσότερο να ταπεινώνουν τους αντιπάλους τους.