MasterChef 5: Το Twitter ξέσπασε κατά της Μαρίνας

«Δε θα πάρεις παραπάνω βαθμό με τα κροκοδείλια δάκρυα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Το Twitter ξέσπασε κατά της Μαρίνας

Η σημερινή εμφάνιση της Μαρίνας στο νέο επεισόδιο του MasterChef 5 κατάφερε να εξοργίσει το Twitter οι οποίοι μίλησαν για την υποκριτική στάση που έχει καθώς και για τα δάκρυα που δεν έχουν φύγει από τα μάτια της από την αρχή του επεισοδίου.

Η Μαρίνα ήταν μπροστά στο σκορ μετά την προηγούμενη δοκιμασία ωστόσο η αλήθεια είναι πως η σημερινή της προσπάθεια δεν ενθουσίασε τους κριτές ενώ την ίδια στιγμή έκανε και ένα λάθος στο βασικό υλικό.

Η ίδια βέβαια δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τον τρόπο με τον οποίο ψήφισαν οι κριτές τα πιάτα και την έφεραν πίσω στη βαθμολογία.

Οι ατάκες του Twitter για τη Μαρίνα και το MasterChef 5

Ο Ιωάννης αποχώρησε και "άδειασε" Διονύση και Μαρίνα

Μετά την αποχώρηση του από το MasterChef 5, ο Ιωάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε για τα όσα βίωσε μέσα στο παιχνίδι, αλλά και για τις συμπεριφορές των παικτών, "αδειάζοντας" Μαρίνα και Διονύση.

«Ο Διονύσης είναι ο Διονύσης που όλοι ξέρουμε. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του, είναι εκδηλωτικός είτε αυτό είναι καλό, είτε κακό, εγώ αυτό θέλω να του πω, ας αφήσει όλα τα άλλα στην άκρη, όλοι έχουμε δει τι γίνεται με τον Διονύση και τη Μαρίνα αλλά και με μένα και τη Μαρίνα. Ο Διονύσης άπαξ και τον πειράξεις και του κάνεις κάτι και δεν του πεις συγνώμη, αυτός είναι. Μπορεί να έχουν συμβεί πράγματα που δεν έχω δει επειδή έχω φύγει. Είναι κουραστικό αυτό που κάνει, οτιδήποτε και να έχει κάνει η Μαρίνα, την κάνει και ήρωα», είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης.

«Γενικά στη ζωή μου δεν κρατώ κακία σε κανένα. Δεν υπάρχει λόγος να κρατάω κακία, έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το κους κους. Η Μαρίνα είναι πανέξυπνη, άφησε στην άκρη τις ίντριγκες και είπε να πάει μπροστά. Εγώ όταν είδα κάποια πράγματα που είπε για μένα και άλλα παιδιά, την έπιασα και της είπα όταν έχει κάτι να πει, να το λέει μπροστά μου».

Ωστόσο, ποιος πρώην παίκτης θα γυρίσει ερωτική μαγειρική εκπομπή.