Γη της Ελιάς: Γέλια μέχρι δακρύων στο Twitter με το δώρο του Ισίδωρου στη Βασιλική

«Large ο Ισίδωρος»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Γέλια μέχρι δακρύων στο Twitter με το δώρο του Ισίδωρου στη Βασιλική

Μπορεί οι ήρωες στη Γη της Ελιάς, αυτή την εβδομάδα να βυθίζονται στη θλίψη και τα προβλήματα, καθώς μετά το φονικό που συνέβη και τη φυλάκιση της Μαρίνας, όλοι είναι ανάστατοι και δεν ξέρουν πως να βοηθήσουν, με πρώτο και καλύτερο το Μάνο, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες στιγμές χαράς.

Το μωρό της Βασιλικής, είναι μια ελπίδα πως υπάρχουν και όμορφες στιγμές, και στο χθεσινό επεισόδιο 16/3 είδαμε τον Ισίδωρο που εξακολουθεί και κρατάει καλές σχέσεις με τη Χάιδω, να στέλνει τα δώρα του και τις ευχές του για το μωρό. Το Twitτer οργίασε για ακόμη μία φορά με αυτή την γλυκιά πλευρά του, και τα σχόλια έδωσαν και πήραν πάλι!

To Twitter αποθέωσε τον large Ισίδωρο στη Γη της Ελιάς

Ο Ισίδωρος, έστειλε τα δώρα του στη μικρή Στέλλα και δε θα μπορούσαν να είναι κάτι λιγότερο από...ακριβά, με τη Χάιδω να σχολιάζει πως το γούστο του δεν περιγράφεται!

Τα δώρα του Ισίδωρου στη μικρή  Στέλλα
Το δώρο του Ισίδωρου στην Βασιλική και το μωρό
Το Twitter πήρε φωτιά με τον Ισίδωρο
Αποθεώθηκε πάλι ο Ισίδωρος από το Twitter

«Μεταφέρεται αναίσθητος στο νοσοκομείο» - Στιγμές αγωνίας για τους Βρεττάκους

Οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, είναι καταιγιστικές καθώς αυτή την εβδομάδα είδαμε τη Μαρίνα να πυροβολεί και τελικά να σκοτώνει έναν από τους δύο άνδρες που αποπειράθηκαν να τη βιάσουν (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια του Twitter για τον Μάνο).

Όπως έγινε γνωστό ωστόσο το πρωί της Τρίτης (15/3) στην εκπομπή Πάμε Δανάη, τα νέα δε θα είναι καθόλου καλά ούτε για την οικογένεια των Βρεττάκων.

Συγκεκριμένα, ο Ισίδωρος μετά από μία αδιαθεσία θα μεταφερθεί αναίσθητος στο νοσοκομείο και η αγωνία για την υγεία του, λίγο καιρό μετά το έμφραγμα, θα κορυφωθεί.