Survivor 5: «Άσε και κανέναν χωρίς να τον θάψεις!» - Στο στόχαστρο του Twitter η Σταυρούλα

Την περίμεναν στην γωνία

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Άσε και κανέναν χωρίς να τον θάψεις!» - Στο στόχαστρο του Twitter η Σταυρούλα

Στο επεισόδιο του Survivor την Κυριακή 22/5 μετά τον Άρη Σοϊλέδη και όσα του "έσουραν", το Twitter απένειμε το χρυσό φτυάρι στη Σταυρούλα και δεν την άφησε σε ησυχία! Όλα ξεκίνησαν με την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το παιχνίδι μετά από την οποία στήθηκε πάρτι στην παραλία και η Σταυρούλα με αφορμή αυτό θέλησε να σχολιάσει τις συμπεριφορές κάποιων συμπαικτών της.

Το Twitter περίμενε την Σταυρούλα στη γωνία

Φυσικά, μετά από αυτό οι χρήστες του Twitter ξεσάλωσαν, αποδίδοντας στην Σταυρούλα το χρυσό φτυάρι για όλα όσα είχε πει για τους συμπαίκτες της πίσω από την πλάτη τους.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι εντάσεις δεν έχουν όπως φαίνεται τέλος στο αποψινό 22/5 επεισόδιο του Survivor 5, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να συνεχίζει να ρίχνει τα «καρφιά» του στους συμπαίκτες του.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιανός άνοιξε θέμα με μια ατάκα που ειπώθηκε Ασημίνας και ξεκίνησε το γέλιο. «Το μόνο που μας λείπει είναι τα γκομενάκια». Στη συνέχεια, σχολιάστηκε πως η Βρισηίδα ψάχνει... γκομενάκια και εκείνη προσπαθούσε να δικαιολογηθεί μπροστά στον Μαρτίκα. Η Μαίη παρόλο που απουσίαζε, τελικά εμφανίστηκε στο συμβούλιο.

Μετά τα γέλια όμως ήρθε η ώρα και για τα σοβαρά και ο Λιανός ανακοίνωσε την έναρξη της ψηφοφορίας. Υπενθύμισε πως οι γυναίκες δε μπορούν να ψηφιστούν, λίγο πριν αρχίσει η ψηφοφορία. Τελικά, υποψήφιος από την Κόκκινη ομάδα βγήκε ο Σπύρος Μαρτίκας με 3 ψήφους.