Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5:«Κάποιοι δεν χάρηκαν τόσο...» - Η Σταυρούλα ξεμπροστιάζει Άρη, Τάλα και Ασημίνα

«Παρόλο που το παίζουν φίλοι του»

Survivor 5:«Κάποιοι δεν χάρηκαν τόσο...» - Η Σταυρούλα ξεμπροστιάζει Άρη, Τάλα και  Ασημίνα
Survivor 22.05.2022 22:04
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Στο σημερινό επεισόδιο την Κυριακή 22/5 στο Survivor 5, μετά το γλέντι και τα «καρφιά» του Εμμανουήλ, μία ακόμα παίκτρια σχολίασε τους παίκτες που χάρηκαν σε υπερβολικό βαθμό με την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.

Αυτή ήταν η Σταυρούλα, για την οποία μάθαμε πρόσφατα ότι παντρεύεται, η οποία αποδοκίμασε τους συμπαίκτες της. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε εκείνους που δε χάρηκαν με την παραμονή του Στάθη αλλά παραπονέθηκε και για τη Βρισηίδα καθώς, όπως είπε, δεν την συμπεριλαμβάνει στις «φίλες» της.

Όλα όσα είπε η Σταυρούλα

«Χάρηκα πάρα πολύ που παρέμεινε ο Στάθης. Αλλά κάποιοι δεν χάρηκαν τόσο κι αυτοί είναι ο Άρης, ο Τάλα και η Ασημίνα. Παρόλο που το παίζουν φίλοι του. Δεν χάρηκαν γιατί είναι ένας δυνατός παίκτης και τους δυνατούς παίκτες έχουμε δει ότι δεν τους θέλουν. Δεν χάρηκαν γιατί θα τον βρουν μπροστά τους στο ατομικό. »

«Στην καλύβα όταν επιστρέψαμε υπήρχαν πανηγυρισμοί, τραγούδια, γενικά έκανα πάρτι τα παιδιά γύρω από τη φωτιά, εγώ το θεώρησα λίγο υπερβολικό. Όταν αποχωρεί ένας παίκτης, ό,τι κι αν έχει γίνει, θεωρώ ότι εκείνη τη στιγμή πρέπει να το ξεχνάς. Δημιουργούσε εντάσεις, αλλά όπου υπάρχει δράσει υπάρχει και αντίδραση, δεν τα έκανε όλα από μόνος του και τα φανταζόταν όλα από μόνος του, κάπου είχε δίκιο και κάπου είχε άδικο»

Ο Τάκης Καραγκούνιας πριν αποχωρήσει είχε πει ότι θέλει τη Σταυρούλα νικήτρια και ότι θα προσπαθήσει για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

«Εγώ εκείνη τη στιγμή με τα λόγια του ανατρίχιασα, γιατί δεν ήμασταν φίλοι. Του είχα πει πολλές φορές ότι έχει άδικο, απλά εγώ του μιλούσα όμορφα. Αυτό το σχολίασα εκείνη τη στιγμή στη Βρισηίδα και της λέω ανατρίχιασα. Και μου λέει “εντάξει αυτό το λέει επειδή την τελευταία εβδομάδα του μιλούσες μόνο εσύ”. Ένα βράδυ του μίλησα. Το να μιλάς με έναν άνθρωπο δεν το θεωρώ κακό, αλλά δεν μου άρεσε ο σχολιασμός της. Εγώ δεν είμαι ικανή να κερδίσω; Η Βρισηίδα μία λέει το ένα και μία το άλλο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δεν άντεξε την πίεση η Σταυρούλα

Την πρώτη ήττα των Μπλε για αυτή την εβδομάδα παρακολουθήσαμε στις 19/5 στο Survivor 5, καθώς οι κόκκινοι τους νίκησαν κατά κράτος στη δοκιμασία με έπαθλο την επικοινωνία, με αποτέλεσμα να μπορέσουν να μιλήσουν με συντρόφους και φίλους με βίντεοκλήση.

Η Σταυρούλα όμως δεν άντεξε την πίεση και λύγισε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Η παίκτρια των Μπλε θεώρησε άδικο από τους συμπαίκτες της να μην τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης, ενώ μάλιστα κατακεραύνωσε τον Άρη Σοϊλέδη, ότι στον βωμό των στατιστικών του αποφάσισε να μην παίξει στο παιχνίδι.

Μάλιστα τόνισε ότι εκείνη ότι πρόβλημα και να έχει τα δίνει όλα στον στίβο μάχης και περιμένει το ίδιο από τους συμπαίκτες της που δεν το κάνουν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 spoiler 22/5: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Survivor 5: «Αυτό το ζευγάρι είναι...» - Ο Απόστολος Ρουβάς δεν δείχνει να πείθετε για Μαρτίκα και Βρισηίδα

Share