Survivor 5: «Ξεσπάθωσε» το Twitter με τον Άρη και τον έκραξε για τα καλά

Χαμός με τα tweets

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Ξεσπάθωσε» το Twitter με τον Άρη και τον έκραξε για τα καλά

Στο αποψινό επεισόδιο της Τρίτης 24/5 έλαβε χώρα ένας επικός καυγάς μεταξύ των παικτών του Survivor 5. Την αρχή έκανε ο Εμμανουήλ αλλά τελικά μπλέχτηκαν όλοι στον καυγά. Ειδικά, ο Άρης «τα έβαλε» μαζί του ενώ ο Σπύρος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, πράγμα αδύνατο.

Το κοινό, όμως, όπως συνηθίζουν να λένε και οι ίδιοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, παρακολουθεί τα πάντα και, έτσι, για ακόμη μία φορά πήρε θέση. Το Twitter φυσικά δεν έμεινε αμέτοχο και τα σχόλια πήραν «φωτιά». Η πλειοψηφία τάχθηκε με το μέρος του Εμμανουήλ αυτή τη φορά ενώ η αποδοκιμασία προς τον Άρη ήταν εντονότατη. «Έφαγε» τρελό κράξιμο για την συμπεριφορά του για άλλη μία φορά.

Τα σχόλια του Twitter για τον καυγά Άρη - Εμμανουήλ

Με αφορμή αυτόν τον καυγά, είδαμε και τον πρώτο τσακωμό Βρισηίδας και Σπύρου

Στο αποψινό επεισόδιο 24/5 του Survivor 5 παρακολουθήσαμε έναν επικό καυγά να συμβαίνει μεταξύ των παικτών κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ο οποίος ξεκίνησε όταν ο Εμμανουήλ παραπονέθηκε πως κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος δεν τον άφηναν να ματσάρει. Οι απαντήσεις των συμπαικτών του φαίνεται πως δε του άρεσαν καθόλου και μάλιστα τον νευρίασαν τόσο πολύ που έκανε και τσαμπουκά.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος ενώ τον έκραζε νωρίτερα, τελικά τον πήρε από το χέρι λέγοντας του να πάει να ματσάρει όποιον θέλει προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα, αλλά τελικά μπλέχτηκε στον καυγά και η Βρισηίδα τον αποκάλεσε απαράδεκτο.

Κάπως έτσι άρχισε ο πρώτος καυγάς του ζευγαριού, που μέχρι πριν λίγο ήταν μέσα στα μέλια. Υπήρχε πολλή ένταση μεταξύ τους και φωνή από την πλευρά της Βρισηίδας. Τον διέκοπτε συνεχώς και δεν τον άφηνε να μιλήσει. Ο τσακωμός τους είχε σαν αφορμή τον προηγούμενο τσακωμό με τον Εμμανουήλ, με τον Σπύρο να εκρείγνυται πως του το βγάλανε ξινό ενώ αύριο μπορεί να είναι η τελευταία του μέρα.

«Δε μπορώ να μιλήσω. Έχω πρόβλημα», παραπονιόταν ο Σπύρος που δεν τον άφηνε ούτε η αγαπημένη του ούτε οι συμπαίκτες του να μιλήσει.

«Θα βγάλεις ρητορικό λόγο χωρίς να είσαι σωστός», του απάντησε με ύφος η Βρισηίδα μέχρι που κάποια στιγμή άρχισε να δυναμώνει την ένταση της φωνής του ο Σπύρος και εκείνη να ούρλιαζε «Μη φωνάζεις».