Γη της Ελιάς: Το ζεύγος Ιουλία - Γιώργης προκάλεσε "χαμό" στο Twitter - Τα επικά σχόλια των χρηστών

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Το ζεύγος Ιουλία - Γιώργης προκάλεσε

Οι εξελίξεις στη σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς» είναι άκρως καταιγιστικές καθώς όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο (31/5) η Ιουλία με τον Γιώργη είναι ασυγκράτητοι πλέον. Συγκεκριμένα, παρακολουθήσαμε ένα άκρως τρυφερό τετ α τετ των δυο τους, κάτι που όπως φάνηκε το ευχαριστήθηκαν και οι δυο αρκετά.

Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter έδωσαν για ακόμη μια φορά το παρών τους μιας και δεν μπορούσαν να αντισταθούν και να μην γράψουν τα όσα έβλεπαν. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως η σειρά του MEGA σημειώνει πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης μιας και έχει "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον τους.

Βέβαια, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι αναρωτιούνται τι θα προκύψει στο τέλος μιας και η Μυρτάλη και η σχέση με τον Στέφανο αποτελεί οριστικό παρελθόν. (Δείτε εδώ τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς)

Τα επικά σχόλια στο Twitter για την «Γη της ελιάς»

Γη της Ελιάς twitter

Twitter - Γη της ελιάς

Γη της Ελιάς twitter σχόλια

Χαρές και θλίψη στο τελευταίο επεισόδιο - Τι θα δούμε στο φινάλε της σειράς

Πολλά και συγκλονιστικά έχουν να συμβούν μέχρι το μεγάλο φινάλε της Γης της Ελιάς, που θα δούμε στο τέλος Ιουνίου. Δραματικές αλλά και ευχάριστες στιγμές που θα καθορίσουν τις εξελίξεις, αλλά παράλληλα θα κλείσουν και ιστορίες που είδαμε σ’ αυτή την σεζόν.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η σχέση του Στέφανου και της Μυρτάλης αποτελεί οριστικό παρελθόν. Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε ότι ο Στέφανος τα ξαναβρήκε με την Ελένη και μάλιστα οι δυο τους σκέφτονται να φύγουν μαζί στην Ισπανία. Μάλιστα σύντομα θα αποφασίσει να τα ξαναβρεί τόσο με τον πατέρα όσο και με την Βασιλική, αφήνοντας την Αρετή να «βράζει» στο ζουμί της, με μόνο στήριγμα την Ασπασία.

Κάπως έτσι ένας νέος έρωτας θα μπει στη ζωή της Μυρτάλης και... διαβάστε την συνέχεια στο tv-24.gr