Σασμός: «Το πήραμε το κορίτσι» - Το twitter ''έλιωσε'' με τον αρραβώνα της Μαρίνας και του Αντώνη

Η συγκινητική στιγμή με τη γιαγιά Ειρήνη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Το πήραμε το κορίτσι» - Το twitter ''έλιωσε'' με τον αρραβώνα της Μαρίνας και του Αντώνη

Οι εξελίξεις για το αγαπημένο σίριαλ του κοινού, τον Σασμό τρέχουν με συγκλονιστικό ρυθμό και από εκεί που περιμέναμε τα άσχημα μαντάτα για το σπίτι των Βρουλάκηδων στο επεισόδιο, που προβλήθηκε την Παρασκευή 3/6 είδαμε μια μοναδική για τα δεδομένα της περιοχής σκηνή.

Η αγαπημένη Μαρίνα που τόσα έχει περάσει στη ζωή της έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της με τον Αντώνη και επιτέλους φτάσαμε στη στιγμή του αρραβώνα, που πήγε να τη ζητήσει από την γιαγιά Ειρήνη παίρνοντας κατά μια έννοια την ευχή της.

Το κοινό όπως ήταν επόμενο ''έλιωσε'' με την σκηνή αυτή και έσπευσε να κάνει τα μοναδικά του σχόλια στο twitter παίρνοντας μια χαρά από ένα σίριαλ αρκετά δραματικό.

Οι αντιδράσεις στο twitter με τον αρραβώνα του Αντώνη και της Μαρίνας στο Σασμό

Αποκάλυψη που τα ανατρέπει όλα από το Μαθιό

Η κάμερα της εκπομπής του Happy Day συνάντησε τον πολύ αγαπημένο Δημήτρη Λάλο, και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το Σασμό, μιας και ο εξελίξεις των τελευταίων επεισοδίων μας έχουν κόψει την ανάσα! Σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 2/9 (δείτε γιατί δεν θα προβληθεί η σειρά αυτή τη μέρα) αναφέρθηκε στη συνέχεια της σειράς, στο αν η Βασιλική θα μάθει τελικά ποιος σκότωσε τον άνδρα της, αλλά και στο πρόβλημα υγείας της Αργυρώς.

Όσον αφορά το γάμο του με τη Βασιλική αλλά και το δολοφόνο του Στεφανή ο ηθοποιός ανέφερε πως και εκείνος είναι πολύ περίεργος να μάθει τι θα συμβεί μιας και ακόμη δεν έχουν ενημερωθεί και δεν έχουν φτάσει ως εκεί τα επεισόδια.

Ωστόσο στη συνέχεια σχολίασε πως η σειρά, θέλει να περάσει προς τα έξω το αίσθημα της συμφιλίωσης οπότε πιστεύει πως ο Αστέρης όταν πληροφορηθεί για το πρόβλημα υγείας της Αργυρώς θα βοηθήσει...