Survivor 5: «Σήκω και φύγε!» - Το Twitter έδειξε το σκληρό του πρόσωπο και ξεφτίλισε τον Μαρτίκα

Παρότι κάποτε έσταζαν μέλι...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Σήκω και φύγε!» - Το Twitter έδειξε το σκληρό του πρόσωπο και ξεφτίλισε τον Μαρτίκα

Μετά την ανακατανομή των ομάδων στο Survivor, η αλήθεια είναι πως η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι ανάμεσά στους παίκτες, ιδιαίτερα μετά το νέο περίφημο σχέδιο του Μαρτίκα το οποίο όπως φάνηκε δεν δέχτηκε ο Σοϊλέδης. Πιο συγκεκριμένα ο Σπύρος Μαρτίκας, γνωρίζοντας ότι πιθανότατα ο Άρης θα είναι η πρώτος αρχηγός, του ζήτησε να τον πάρει στην ομάδα του μαζί με τη Σταυρούλα και την Ασημίνα, έτσι ώστε να χάνουν και να κερδίσουν έπαθλα οι «κόκκινοι», επειδή η Μαίη δεν έχει φύγει από την παραλία.

Ο Άρης δεν αποδέχτηκε την πρόταση, όπως ήταν φυσιολογικό, με τον Σπύρο να το κάνει θέμα στην καλύβα, και οι παίκτες να σχολιάζουν λίγο πολύ πως το πιο πιθανό ήταν να μην το δεχόταν κανείς.

Το Twitter δίκασε τον Μαρτίκα

Εκτός από τους συμπαίκτες τους, που όπως φαίνεται κανένας τους δεν συμφώνησε με την πρόταση του Σπύρου στον Άρη, θέση πήραν και οι twitterάδες, οι οποίοι μπορεί κάποτε να τον επαινούσαν και να δήλωναν την λατρεία τους στο πρόσωπό του, ωστόσο σήμερα του πρότειναν να αποχωρήσει, αν θέλει να κάνει καλό στην κόκκινη ομάδα!

«Σπύρο μου δεν ήρθα εδώ για να χάνω!»

Νέα εβδομάδα ξεκινά για τους Survivors, και στο επεισόδιο της Δευτέρας 13/6 είναι γεγονός πως θα δούμε τον πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας, μιας και πλησιάζοντας προς τον μεγάλο τελικό ο καθένας παλεύει για τον εαυτό του. Στο προσκήνιο λοιπόν λίγο πριν τον αγώνα και όσο βρίσκονταν όλοι στην καλύβα, ήρθε η κουβέντα που έκανε ο Σπύρος στον Άρη σχετικά με τις ομάδες, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Άρη...

Ο Σπύρος λοιπόν πλησίασε τον Άρη προκειμένου να μπουν σε μία ομάδα μαζί, με σκοπό να κερδίσουν οι αντίπαλοι, μιας και δεν μπορεί να βλέπει άλλο τους συμπαίκτες του να πεινάνε. Τότε ο Άρης, ανέφερε πως δεν έχει έρθει στο παιχνίδι για να χάνει ούτε για να το παίξει ήρωας, ήρθα και επέλεξα μία ομάδα για να μπορώ να κερδίζω, και όπως είπαν στον Σπύρο και όλοι οι υπόλοιποι όταν άκουσαν το συλλογισμό του, το ίδιο θα έκανε ο καθένας...