Survivor 5: «Είσαι παλτουδάρα» - Το twitter ''κατέκραξε'' τον Σχίζα μετά την προβολή του σημερινού 16/6 trailer

Τον κατακεραύνωσαν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Είσαι παλτουδάρα» - Το twitter ''κατέκραξε'' τον Σχίζα μετά την προβολή του σημερινού 16/6 trailer

Το Survivor 5 είναι μια ανάσα πριν το τελικό με τους εναπομείναντες παίκτες να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους και να κάνουν τα πάντα με σκοπό τους να παραμείνουν λίγο ακόμα στο ριάλιτι και φυσικά να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.

Ο Στάθης Σχίζας είναι ένας από τους παίκτες, που έχει ξεχωρίσει παρ' όλο που αυτή τη βδομάδα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Γενικότερα φαίνεται να έχει το κοινό με το μέρος του και κυρίως τη σύντροφο του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Μια ατάκα του όμως, που ακούστηκε στο trailer της Πέμπτης 16/6 σχετικά με τον τρόπο, που αλληλοψηφίζονται, στάθηκε αφορμή να ξεσπάσει το twitter σε βάρος του.

Οι αντιδράσεις στο twitter με σχόλιο του Στάθη Σχίζα στο Survivor 5

Σχίζας 1

Σχίζας 3

Σχίζας 2

«Θεωρώ ότι υπάρχει λίγο στρατηγικούλα»

Μετά το αγώνισμα για την 3η ασυλία στο Survivor 5, οι παίκτες μεταφέρθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου για άλλη μία φορά υπήρξαν εντάσεις και τσακωμοί. Ο Στάθης υπονόησε πως δε ψηφίστηκε αγωνιστικά αλλά με βάσει στρτηγικής ενώ στη συνέχεια η κόντρα γύρισε σε Νίκο, Σπύρο και Ασημίνα.

Ο καθένας προσπαθούσε να δικαιολογηθεί γιατί ψήφισαν ο ένας τον άλλο. Η Ασημίνα φάνηκε να ζορίζεται. Τα αίματα, όμως, ''άναψαν'' για τα καλά με τη σπόντα του Στάθη. Ο Στάθης υπονόησε ότι οι 4 υποψήφιοι είναι αποτέλεσμα στρατηγικής της Ασημίνας και το Συμβούλιο αμέσως πήρε"φωτιά".

«Θεωρώ ότι υπάρχει λίγο στρατηγικούλα, ας μη κρυβόμαστε», είπε χαρακτηριστικά ζητώντας το λόγο από την Ασημίνα.

«Άλλαξε εντελώς το αγωνιστικό κομμάτι του Γιώργου από έναν αγώνα και όχι από 20 ημέρες..αν εσύ έχεις αυτή την άποψη...»

«Ήσουν κατώτερη.. Βγήκες παμψηφεί», απάντησε ο Σχίζας στην Ασημίνα με εκείνη να εκρύγνειται.