Survivor 5 Trailer (16/6): Σε άσχημη κατάσταση η Ασημίνα - Απομονωμένη στο δάσος

Ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκου Γιάννη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Trailer (16/6): Σε άσχημη κατάσταση η Ασημίνα - Απομονωμένη στο δάσος

Το Survivor 5 αναμένεται να επιστρέψει απόψε (16/6) με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο, στο οποίο θα μάθουμε επιτέλους το όνομα που θα αποχωρήσει οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο, μόλις μία ανάσα πριν από τον τελικό.

Μπορεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου να αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό είναι εξαιρετικά πιεσμένη. Το παιχνίδι φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και ενώ όλοι θέλουν να φτάσουν στον τελικό, έχουν ανάγκη να επιστρέψουν και στο σπίτι τους.

Η Ασημίνα είναι μία από τους παίκτες που έχουν τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού και έτσι, αγχωμένη για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση που επικρατεί στην καλύβα. Γι' αυτό το λόγο επέλεξε να περάσει λίγο χρόνο μόνη της στο δάσος για να σκεφτεί και να ηρεμήσει μιας και στο συμβούλιο ο Στάθης την κατηγόρησε ότι παίζει με στρατηγική.

Άλλωστε υπάρχουν πολλά που γίνονται off camera ανάμεσα στους παίκτες, τα οποία επηρεάζουν την ψυχολογία τους, όπως αποκάλυψε και χθες (15/6) στη συνέντευξή της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Τα πράγματα δυσκολεύουν όταν οι δύο ομάδες πηγαίνουν στο αγώνισμα επάθλου. Εκεί ο Νίκος Γιάννης θα έχει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό ο οποίος θα τρομάξει τους συμπαίκτες του.

Αμέσως μετά τον αγώνα, Κόκκινοι και Μπλε κατευθύνονται προς το συμβούλιο του νησιού. Η αγωνία έχει φτάσει στα ύψη και όλοι προσπαθούν να ακούσουν από το στόμα του Γιώργου Λιανού, το ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι.

To trailer του αποψινού (16/6) Survivor 5