Τα νούμερα: Οι «Ψίθυροι καρδιάς» ζωντάνεψαν 25 χρόνια μετά και "γκρέμισαν" το Twitter - «Τρελανέ μας»

«Τρελαίνομαι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τα νούμερα:  Οι «Ψίθυροι καρδιάς» ζωντάνεψαν 25 χρόνια μετά και

Το αποψινό (14/10) επεισόδιο στη σειρά «Τα Νούμερα» κατάφερε να συζητηθεί ιδιαίτερα στο Twitter καθώς ξύπνησε για τα καλά μνήμες από ένα τηλεοπτικό ζευγάρι το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα.

Φυσικά, ο λόγος για τον Απόστολο Γκλέτσο και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους όπου τους είχαμε δει να ενσαρκώνουν τους ρόλους του Αντώνη Μαρκάκη με την τσιγγάνα Ερατώ.

Έτσι, λίγο ήθελαν οι χρήστες στο Twitter προκειμένου τα σχόλια να πάρουν "φωτιά" μιας και οι παλιοί φυσικά δεν ξεχνούν. που αναζωπύρωσαν την σχέση του Αντώνη Μαρκάκη με την τσιγγάνα Ερατώ.Έτσι, λίγο ήθελαν οι χρήστες στο Twitter προκειμένου τα σχόλια να πάρουν "φωτιά" μιας και οι παλιοί φυσικά δεν ξεχνούν.

Τα σχόλια στο Twitter για το τηλεοπτικό ζευγάρι

Όλα όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Επεισόδιο 6

Ο Φοίβος (Φοίβος Δεληβοριάς) ανακαλύπτει πως η μικρή Χλόη (Έβελυν Λύτρα) έχει γίνει πολύ γνωστή TikToker και έχει πιάσει διαδικτυακή φιλία με τη δημοφιλή νέα τραγουδίστρια Joanne, περσινή νικήτρια στο THE VOICE. Αισθάνεται ότι δεν έχει καμιά σχέση με το παρόν, με τη νέα μουσική πραγματικότητα- και αποφασίζει να καλέσει τη Joanne στη «Μάντρα».

Αυτή όμως πάει «πακέτο» με έναν αλαζονικό νεαρό μάνατζερ (Διονύσης Ατζαράκης), ο οποίος απαιτεί όλο και πιο παράλογα πράγματα και έρχεται σε συνεχείς συγκρούσεις με τον Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης). Η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι την άφιξη της νέας τραγουδίστριας και φοβάται ότι ο Φοίβος αρχίζει και την αγνοεί.

Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) αγοράζει έναν αρχαίο κινέζικο αστρολογικό χάρτη απ’το dark web και διατείνεται πως μπορεί να διαβάσει το μέλλον όλων των φίλων του στη «Μάντρα». Αυτό που βλέπει για τον Άλεξ (Αλέξανδρος Χωματιανός) του προκαλεί τρόμο-και προσπαθεί να το αποτρέψει.

Τέλος, ο Χάρης βγαίνει ραντεβού με μια φίλη της Κίρμπυς (Άννη Θεοχάρη), τη Ντορίνα. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Όλα τελειώνουν με ένα εκρηκτικό live που ο Φοίβος έχει την ευκαιρία να δει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον-και τη σχέση του με την κόρη του.