Σασμός: «Κάνε μας τη χάρη και εξαφανίσου άλλα 20 χρόνια» - Χαμός στο Twitter με την συνάντηση Αστέρη και Παυλή

Πώς την σχολίασαν οι χρήστες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: «Κάνε μας τη χάρη και εξαφανίσου άλλα 20 χρόνια» - Χαμός στο Twitter με την συνάντηση Αστέρη και Παυλή

Ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του Σασμού παρακολουθήσαμε απόψε 17/10 (δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας), κατά την διάρκεια του οποίου είδαμε τον Παύλο να δίνει εξηγήσεις στην Αιμιλία, ενώ ο Νικηφόρος έφυγε στην Αθήνα, για να βρει τον Μανόλη. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης ανέθεσε βρώμικες δουλειές στον Λευτέρη. Στο μνημόσυνο του Άγγελου, ο Σταύρος έγινε μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη και αποφασίζει να μιλήσει ο ίδιος κατ’ ιδίαν στον πρώην της γυναίκας του.

Ο Αντώνης ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Παύλο για τον αρραβώνα του με την Μαρίνα, ενώ η Άσπα ανακάλυψε ένα δαχτυλίδι και καταλαβαίνει πως ο Άγγελος θα της έκανε πρόταση γάμου. Κι ενώ η Βασιλική έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο της με τον Μαθιό, ο Αντώνης είχε μια συζήτηση με τον Ευθύμη. Την ίδια ώρα, η Άσπα επισκέφθηκε τον Παύλο και του ζήτησε να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Άγγελου Άγγελου.

Το Twitter σχολίασε συγκεκριμένα την σκηνή όπου ο ο Αστέρης συναντήθηκε με τον Παύλο, τον διψασμένο για εκδίκηση Βρουλάκη, με τους χρήστες να υποστηρίζουν φανερά τον πρώτο.

Τα tweets για την συνάντηση Αστέρη - Παύλου στο αποψινό 17/10 επεισόδιο του Σασμού

Η σκηνή που θα "παγώσει" τους τηλεθεατές - Δολοφονείται βίαια ο...

Στον Σασμό, o Παύλος μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται. Κι όταν ο πραγματικός δολοφόνος του Άγγελου συλλαμβάνεται, τόσο ο Παύλος όσο και η Άσπα αποφασίζουν να το ξεπληρώσουν με αίμα.

Όμως αυτό δεν είναι αρκετό και κυρίως για την Άσπα, η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της παγίδευσης του Κώστα. Λίγο αργότερα και μετά από το μνημόσυνο του αγαπημένου της, η Άσπα σε κακή ψυχολογική κατάσταση αισθάνεται την ανάγκη να πάει στο σπίτι του Άγγελου.

Δείτε εδώ ποιος θα δολοφονηθεί στον Σασμό