Maestro: «Πού τον έκρυβαν τόσα επεισόδια;» - "Καταχειροκροτήθηκε" από το Twitter ο Αντίνοος Αλμπάνης στο φινάλε της σειράς

Αποθεώθηκε στη σκηνή με τον Χαράλαμπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Maestro: «Πού τον έκρυβαν τόσα επεισόδια;» -

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσε χθες 15/12 το βράδυ το τηλεοπτικό κοινό το φινάλε της σειράς Maestro (δείτε εδώ πως τα πήγε σε τηλεθέαση). Πολλά συνταρακτικά γεγονότα είδαμε να σημειώνονται και πολλοί ηθοποιοί να αποθεώνονται.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος βέβαια μέχρι στιγμής δεν είχε ιδιαίτερη δράση στη σειρά, σε αντίθεση με όλους. Ωστόσο χθες, έδωσε ρέστα, το ίδιο και η Χάρις Αλεξίου που τραγούδησε για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια.

Συγκεκριμένα, μια από τις σκηνές που σχολιάστηκε εκτενώς χθες στο Twitter ήταν αυτή με τον Χαράλαμπο, στον οποίο αναφέρει πως ο γιος του, Σπύρος, πάσχει από ψωρίαση και είναι ψυχοσωματικό.

Ο πρώτος όμως τον ειρωνεύτηκε και τον ρώτησε πως περνάει, με τον τηλεοπτικό Μιχάλη να απαντά: «Με εσένα πατέρα, δεν περνάει!».

Αποθεώθηκε στο Twitter o Αντίνοος Αλμπάνης

Μάλιστα, μετά την προβολή του φινάλε, ο Αντίνοος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο MEGA.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, για το πιο συγκινητικό μήνυμα που έχει λάβει στα social media ενώ μάλιστα λίγο αργότερα ο παρουσιαστής του ζήτησε να πάρει τηλέφωνο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και να τον ρωτήσει αν τώρα που η σειρά θα προβληθεί στο Netflix χρειάζεται να κάνει συμβόλαιο και στη σκυλίτσα του, την Blue που παίζει στο σίριαλ, για το αν το γάβγισμα είναι διεθνής γλώσσα και αν θα της κολλάνε ένσημα, ερωτήσεις που υποτίθεται τις έκανε ο δικηγόρος του.

Φυσικά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έπαθε την πλάκα του και ενώ στην αρχή του απαντούσε σοβαρά, μετά κατάλαβε ότι πρόκειται για φάρσα λέγοντάς του ότι λέει βλακείες.