Survivor All Star: «Ντράπηκε και η ντροπή» - Η φράση του Μάριου Πρίαμου που εξόργισε το Twitter

Και με το δίκιο τους...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Ντράπηκε και η ντροπή» - Η φράση του Μάριου Πρίαμου που εξόργισε το Twitter

Χαμός έχει επικρατήσει από χθες 31/1 το βράδυ στο Survivor All Star με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, μιας και πιάστηκαν με τσιγάρα και κινητό στο χέρι, με έναν ντόπιο μέσα στην ζούγκλα, με τον Νίκο Μπάρτζη να είναι αυτός που τις "κάρφωσε" και την παραγωγή τελικά του παιχνιδιού να έχει αποδείξεις στα χέρια της πως πράγματι αληθεύουν οι κατηγορίες του (δείτε εδώ βίντεο ντοκουμέντο), με αποτέλεσμα να τις αποβάλλει από το ριάλιτι.

Τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι υποστήριξαν πως η απόφαση της παραγωγής ήταν ορθή, σε κάτι που συμφώνησαν μέχρι και οι παίκτες που ήταν πολύ κοντά με τις 2 κοπέλες. Ωστόσο, ανάμεσα σε εκείνους που επιβράβευσαν την παραγωγή για την αποβολή των συγκεκριμένων παικτριών ήταν και ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά είπε: "Το παιχνίδι έχει κανόνες και πρέπει να τους σεβόμαστε, διαφορετικά κοροιδεύουμε τον κόσμο"!

Διαβάστε περισσότερα: Spoiler 2/2 - Απανωτά τα "χτυπήματα" στην ομάδα των Μαχητών - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί μια για πάντα από τον Άγιο Δομίνικο

Φυσικά, η φράση αυτή εξόργισε τους τηλεθεατές και ιδίως τους χρήστες του Twitter, μιας και πριν μερικές μέρες ο Μάριος ήταν αυτός που δεν κινήθηκε σύμφωνα με τους κανόνες, καθώς βρέθηκε κρυφά με την Καρολίνα, η οποία βρίσκεται πλέον εκτός Survivor.

Έτσι λοιπόν, μετά την δήλωση αυτή του Κύπριου παίκτη, επικράτησε ο κακός χαμός στο Twitter!

Οργισμένο το twitter με τον Μάριο Πρίαμο

Όλο το παρασκήνιο για το ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα με τον Πρίαμο στο Survivor All Star

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, ήταν το απόγευμα της Δευτέρας 30/1 η Καρολίνα Καλύβα, η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star (δείτε εδώ την αλήθεια για την καταγωγή της), η οποία πριν φύγει έκανε "χαμό", εφόσον το φιλί της με τον Μάριο Πρίαμο συζητιέται κάθε μέρα σε όλες τις εκπομπές, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης γενικότερα.

Η ίδια, λοιπόν, μίλησε αναλυτικά για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο, ξεκινώντας από την γνωριμία της με τον Κύπριο και σύντροφο της Ελευθερίας Ελευθερίου (δείτε εδώ το δώρο που έχει κάνει και στις δύο), φτάνοντας μέχρι και στον χωρισμό της με τον Bo, αλλά και όσα συνέβησαν πραγματικά σε εκείνη την καλύβα στο δάσος.

«Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται. Και οι παίκτες δοκιμάζονται αλλά για άλλον σκοπό στο παιχνίδι. Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα που σου κάνει καλό εσωτερικά», δήλωσε αρχικά.

Και συμπλήρωσε εξηγώντας εάν γνώριζαν τι είχε καταγραφεί από το drone: «100% το ξέραμε, μας δεν είδες που έφυγα; Του λέω: Σάκη, drone! Ήταν ακριβώς στα 5 μέτρα. Στο ίδιο σανίδι καθόμασταν απλώς δεν τον πήρε η κάμερα. Εγκαταλελειμμένη καλύβα ήταν αυτή. Δεν υπήρχαν παίκτες από άλλα Survivor, ήταν άδεια».

«Δεν γνωριζόμασταν με τον Μάριο. Γνωριστήκαμε 2 Ιανουαρίου στα γραφεία, μία μέρα πριν φύγουμε. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί στο πως εκφράζονται. Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, επειδή είμαι γυναίκα και μιλάει η καρδιά. Εκείνος έπρεπε να κρατήσει τα αισθήματα χαμηλά, για να μη δώσει δικαιώματα. Προχωράμε», ανέφερε έπειτα για τη σχέση της με τον συμπαίκτη της.

Στην ερώτηση για το αν θεωρεί ότι η αποχώρησή της οφείλεται σε αυτό το ειδύλλιο, απάντησε: «Ναι. Για αγωνιστικούς λόγους σίγουρα όχι και ειδικά τώρα που άρχισα να παίρνω τα πάνω μου. Ο κόσμος έξω έχει δει άλλα πράγματα και βασίστηκε σε αυτό. Κόπηκε ένα όνειρο που ήταν 2 χρόνια στο μυαλό και στην καρδιά μου, μου άνοιξε άλλο δρόμο».

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε για τα συναισθήματά της στο παιχνίδι και το τι σκεφτόταν για τη σχέση της στην Ελλάδα, τόνισε:

«Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, είναι προσωπικό. It’s reality Survivor, εδώ καλά-καλά δεν τα είχαμε πει στο μεταξύ μας, θα τα είχαμε πει στον έξω κόσμο; Δεν ήξερα κι εμένα τι με περιμένει έξω για εκείνον. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Είναι ένας μήνας. Είπα ότι τουλάχιστον θα μαθευτεί μία ώρα αρχύτερα, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να περιμένει σε αυτή τη ζωή».

«Προστατεύσαμε αυτό που έχουμε εμείς κι όχι αυτό που σκέφτονται οι άλλοι. Η πληροφορία που βγήκε από εμάς ήταν αρκετή για να μας προστατεύσει και να εξυπηρετήσει και το Survivor», ξεκαθάρισε στη συνέχεια.

Όσον αφορά τους τρεις αγαπημένους της παίκτες, η Καρολίνα ξεχώρισε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σάκη Κατσούλη και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.