Μαύρο Ρόδο: «Μας έχει τσακίσει» - Υποκλίθηκε το Twitter στον Γεράσιμο Σκιαδαρέση για την ερμηνεία του

Ο Λευτέρης έμαθε στο χθεσινοβραδινό 16/3 επεισόδιο πως βιάστηκε η κόρη του και κατέρρευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαύρο Ρόδο: «Μας έχει τσακίσει» - Υποκλίθηκε το Twitter στον Γεράσιμο Σκιαδαρέση για την ερμηνεία του

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς Μαύρο Ρόδο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 17/3 μέσα από την συχνότητα του MEGA, με αποκορύφωμα φυσικά τις ανατριχιαστικές ερμηνείες που χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Συγκεκριμένα, η Φιλαρέτη και η Αυξεντία ομολόγησαν στον Λευτέρη τι συνέβη με τον Διακοσάββα, όταν προσπάθησε να βγάλει τα αρρωστημένα του ένστικτα στη 12 χρονών τότε κόρη του. Φυσικά, ο Λεύτερης κατάρρευσε στο άκουσμα όλων αυτών.

Λίγο αργότερα, προσέγγισε την Ελισάβετ προσπαθώντας να ακούσει και από την ίδια την ιστορία της, με εκείνη τελικά να ανοίγει την καρδιά της, με τον πατέρα της ξανά να οδύρεται.

Φυσικά, το Twitter υποκλίθηκε για ακόμη μια φορά στις υποκριτικές ικανότητες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και τον αποθέωσαν όλοι οι χρήστες -δείτε εδώ τι έχει αποκαλύψει ο ηθοποιός για το τέλος της σειράς!

Υποκλίθηκε το Twitter στον Γεράσιμο Σκιαδαρέση στο χθεσινοβραδινό 16/3 επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου

Καταρρέει η Ελισάβετ! Δυστυχώς ο Γεράσιμος...

Από κάθε έλεγχο πια ξεφεύγει ο Γεράσιμος ο οποίος βλέπει την Ελισάβετ ολοένα να απομακρύνεται από κοντά του και φυσικά να διαλέγει τον Πέτρο από εκείνον. Ο ίδιος δεν έχει σκοπό να το αφήσει αυτό να περάσει έτσι και η εκδικητική του πορεία βρίσκει πρώτο του στόχο την ίδια την Ελισάβετ.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ για το TiVi Σήριαλ

Ο Γεράσιμος έχει αρχίσει πια να έχει επικίνδυνο ενδιαφέρον απέναντι στην Ελισάβετ, που αγγίζει πλέον τα όρια της μανίας. Του είναι αδύνατον να πιστέψει πως εκείνη είναι έτοιμη να πετάξει τα ράσα και να μείνει με τον Πέτρο, την ώρα που -στο δικό του μυαλό- εκείνος έφτασε μέχρι και στον φόνο για το καλό το δικό της. Η συμπεριφορά του αυτή ανησυχεί και τους γονείς του και κυρίως την Ευτυχία που δεν ξέρει με ποιον τρόπο να βοηθήσει το παιδί της, που αντιδρά συνεχώς και είναι επιθετικός.

Δείτε επίσης: «Δεν θα βγεις ζωντανός από εδώ μέσα» - Τον σημαδεύει στον κρόταφο με όπλο!

Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος καραδοκεί έξω από το σπίτι της Ελισάβετ και έχει αρχίσει να γίνεται απειλητικός. Η κοπέλα τρέμει τη συμπεριφορά του και αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Πέτρο: «Ο Γεράσιμος σκότωσε τον Διακοσάββα εκείνο το βράδυ... Μου το είπε ο ίδιος πρόσφατα, δεν το γνώριζα! Τόσα χρόνια πίστευα πως εγώ ευθυνόμουν για τον θάνατό του. Φοβάμαι πως αρχίζει να χάνει το μυαλό του», του λέει. Και συνεχίζει: «Πιστεύω πως πρέπει να γυρίσω στο μοναστήρι, ίσως εκεί να είμαι περισσότερο ασφαλής», υποστηρίζει και ο Πέτρος προσπαθεί να την αποτρέψει. Εκείνη επιμένει και του ζητάει να μην την πιέζει.

Ο Γεράσιμος πίνει πολύ και ανακοινώνει στους γονείς του πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στο χωριό: «Εφόσον η Ελισάβετ είναι στην Πάτρα, δεν έχω καμία δουλειά εγώ να ζω εδώ στη Γερακιανή», τους λέει και φεύγει. Η Ελισάβετ, από την άλλη, ζητά από τον Λευτέρη να επιστρέψουν το επόμενο πρωί. Ο Πέτρος, καταρρακωμένος, φτάνει στο σπίτι της θείας τής Ελισαβετ ζητώντας της να μάθει για ποιο λόγο φεύγει. Εκει θα βρεθεί και ο μεθυσμένος Γεράσιμος και οι δύο άντρες θα τσακωθούν άσχημα.

Μαύρο Ρόδο Ελισάβετ Γεράσιμος

Με την επιστροφή της στη Γερακιανή, η Ελισάβετ επισκέπτεται το μοναστήρι, αλλά η άσχημη συμπεριφορά της Κασσιανής την αναγκάζει όχι μόνο να φύγει, αλλά και να αποφασίσει και επίσημα πια να εγκαταλείψει τη μοναχική ζωή. Στην ταβέρνα, η Ευτυχία αποκαλύπτει στον Λευτέρη το μεγάλο μυστικό του Γεράσιμου: «Ο γιος μου σκότωσε τον Διακοσάββα, Λευτέρη! Να προσέχεις το κορίτσι σου, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω μαζί του, φοβάμαι πως θα κάνει ξανά κάποιο κακό», του τονίζει και ο Λευτέρης είναι καταρρακωμένος.

Κι ενώ η Κασσιανή θέλει να απολύσει τον Γεράσιμο, εκείνος εξαφανίζεται και η ανησυχία όλων ολοένα και μεγαλώνει. Ομως, η Ελισάβετ, που βρίσκει μια αφίσα του Διακοσάββα κολλημένη στην είσοδο του σπιτιού της στην Πάτρα, αποφασίζει να ξεκαθαρίσει με το παρελθόν της μια και για πάντα. Ετσι πάει να βρει τον Γεράσιμο για να αναμετρηθούν επιτέλους στα ίσια!

Ο Καστρινός «ξεσκεπάζει» τον Παράσχο

Ο Παράσχος απειλεί τον Δαμαλά για λογαριασμό του Βίκου, αλλά οι υποψίες του Θέμη για τον ρόλο του Παράσχου ολοένα και μεγαλώνουν μέχρι που τον πιάνει στα πράσα να τον προδίδει. Η αναμέτρηση των δύο αντρών είναι σκληρή και ο Παράσχος παραδέχεται όλη την αλήθεια για το διπλό του παιχνίδι: «Ναι, συνεργάζομαι με τον Βίκο! Αυτός είναι το αφεντικό μου κι αυτός είναι που μ’ έριξε δίπλα σου, να κερδίσω την εμπιστοσύνη σου και να γίνω το δεξί σου χέρι», του ομολογεί και ο Θέμης δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του!

Παράλληλα ο Παράσχος του αποκαλύπτει και για πρώτη φορά τον λόγο για τον οποίο θέλει να τον εκδικηθεί και που αφορά στην οικογένειά του: «Θα υποφέρεις, Καστρινέ, για όσα έχεις κάνει», του λέει και φεύγει. Στη συνέχεια εκείνος συναντάει τον Βίκο και του λέει όσα έγιναν. «Ρε, είσαι παντελώς ηλίθιος; Τι πήγες και έκανες; Τώρα τι θα κάνουμε; Πώς θα μαθαίνουμε τις κινήσεις του Καστρινού;», του φωνάζει ο Βίκος, ενώ του παραγγέλνει σφαίρες. Ο Παράσχος φοβάται ότι είναι ακριβώς οι σφαίρες με τις οποίες ο Βίκος θα τον σκοτώσει.

Η Τασούλα ενοχλείται με τη Γιάννα

Ο Σταυρίνος και η Τασούλα που έχουν έρθει αρκετά κοντά ο ένας με τον άλλον, δέχονται άγρα επίθεση από ληστές που τους αφήνουν αναίσθητους. Σύντομα οι δυο τους συνέρχονται και φυσικά κάνουν καταγγελία, ενώ το συζητάνε στην ταβέρνα. Η Γιάννα υποψιάζεται ότι η ληστεία στη μάντρα ήταν άλλοθι για να χτυπηθεί ο Σταυρίνος με βασικό ύποπτο τον Γιώργο. Ομως, η Τασούλα φοβάται ότι η Γιάννα υπεραντιδρά για να προξενήσει εκ νέου το ενδιαφέρον του Σταυρίνου. Σύντομα, όμως, εντοπίζονται τα στοιχεία ενός άντρα που έκανε την επίθεση στο νέο ζευγάρι.