Γη της ελιάς: «Δεν μπορώ όμως με την μετάλλαξη της!» - Τρελάθηκαν οι τουιτεράδες με την Αρετή

Εντάξει τι ετοιμάζεις;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γη της ελιάς: «Δεν μπορώ όμως με την μετάλλαξη της!» - Τρελάθηκαν οι τουιτεράδες με την Αρετή

Στο αποψινό (25/4) επεισόδιο της δραματικής σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς» είδαμε την Ισμήνη να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση: «Δεν θα το αντέξω αν πάθει κάτι ο πατέρας μου», λέει σε όλους κλαίγοντας, ενώ η Χάιδω και ο Στάθης προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να του συμπαρασταθούν: «Ολα θα πάνε καλά, Λυκούργε μου, μην ανησυχείς», τον καθησυχάζουν.

Στο μεταξύ ο Κωνσταντίνος που μαθαίνει τα δυσάρεστα, κάνει την εμφάνισή του στο νοσοκομείο: «Τι θέλεις εδώ; Σε παρακαλώ σήκω και φύγε τώρα», του λέει ταραγμένη η Ισμήνη, αλλά εκείνος αρνείται να γυρίσει την πλάτη στον πρώην πεθερό του: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Ηρθα για τον Λυκούργο και θα μείνω. Ανεξάρτητα απ’ όλα, τον Λυκούργο τον σέβομαι, τον εκτιμώ και τον είχα σαν πατέρα μου», της ξεκαθαρίζει.

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Γεωργίου: «Στα επόμενα επεισόδια θα σκοτώσει...» - Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατος στην Γη της Ελιάς

Στο άκουσμα πως ο Λυκούργος χρήζει μεταμόσχευσης ήπατος, πολλοί αποφασίζουν να εξεταστούν προκειμένου να διαπιστώσουν αν είναι συμβατοί δότες. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Φίλιππος, αλλά η Βασιλική προσπαθεί να τον αποτρέψει από αυτή την απόφαση: «Βρε αγάπη μου, γιατί το κάνεις αυτό; Είναι πολύ επικίνδυνο, σε παρακαλώ», του λέει.

Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης ζητάει από την Ειρήνη να αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης στον Πειραιά, όμως η Ασπασία της το απαγορεύει: «Ούτε να το σκέφτεσαι. Η Ειρήνη θα μείνει εδώ, δεν έχει καμιά δουλειά μόνη της στον Πειραιά», του τονίζει. Η Αννα πασχίζει να μάθει περισσότερα πράγματα για τον όμορφο τουρίστα που την έχει αναστατώσει, αλλά ο Ορέστης κρατάει τα χαρτιά του κλειστά. Ο Λυκούργος, έχοντας συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασής του, προχωράει στη σύνταξη της διαθήκης του έχοντας ως μάρτυρα τον Στάθη.

Εξελίξεις που οι χρήστες του twitter δεν άφησαν ασχολίαστες.

Τα σχόλια των τουιτεράδων για την Αρετή στην Γη της ελιάς