Ο Παράδεισος των Κυριών: «Σκουπίδι τον έκανε» - Αποκάλυψε τον βιασμό της Αμαλίας και "καταδικάστηκε"

Χαμός στο Twitter!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: «Σκουπίδι τον έκανε» - Αποκάλυψε τον βιασμό της Αμαλίας και

Μπορεί το Survivor All Star να ξεκίνησε πριν από λίγο το βράδυ της Δευτέρας 8/4 (δείτε εδώ το σοκαριστικό σκηνικό ανάμεσα στην Σταυρούλα και την Μαριαλένα), παρόλα αυτά το κοινό έμεινε μέχρι το τέλος για να παρακολουθήσει το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών.

Μάλιστα, πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια των τουιτεράδων σε μία στιγμή. Όταν ο Πάρης αποκάλυψε στον Μεμά, με τον οποίο έχει έρθει κοντά μετά τον χωρισμό του με την Αμαλία, πως την βίασε, εκείνος του επιτέθηκε και γι' αυτό αποθεώθηκε.

Οι αντιδράσεις στο twitter για την αποκάλυψη του βιασμού του Πάρη στον Παράδεισο των Κυριών

Οι εξελίξεις όλης της υπόλοιπης εβδομάδας

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα 8-12/5 επεισόδια της σειράς του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών καθώς ο Ντίνος μαθαίνει ότι ο Αριστείδης ήταν αδελφός του και γίνεται έξαλλος με τη μητέρα του.

Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος κάνει τα πάντα για να απομακρύνει την Αμαλία από την αποκάλυψη για τους πραγματικούς της γονείς, ενώ η Βικτώρια καταστρώνει νέο σχέδιο εξόντωσης του Χρηστίδη, μόνο που αυτή τη φορά τη βγάζει οριστικά από τη δύσκολη θέση ο Γιαμαλής!

ΤΡΙΤΗ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 132

Στο μεταξύ η Σύρμω και ο Πασχάλης αδυνατούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί και ο Μεμάς έχει αυτή τη συμπεριφορά μετά την κουβέντα του με τον Πάρη: «Θα μας πεις τι έχει γίνει; Τι είπατε και τώρα δεν μιλιέστε;», τον ρωτάνε και ο Μεμάς τους λέει μια δικαιολογία: «Τίποτα, κάτι για τη δουλειά. Είχαμε μια διαφωνία και τσακωθήκαμε. Αυτό είναι όλο», τους απαντάει. Την ίδια ώρα και η Ολγα προσπαθεί να τον μαλακώσει, αλλά ο Μεμάς έχει πάρει την απόφασή του: «Κυρία Ολγα, τον συμπονάω τον Πάρη, αλλά δεν θέλω να έχω παρτίδες μαζί του», ισχυρίζεται.

Ο Πάρης από την άλλη έρχεται αντιμέτωπος με τον πατέρα του, καθώς η Ολγα του κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν του: «Ο πατέρας σου είχε ερωμένη πριν παντρευτούμε τη μητέρα του Παπακώστα και μαζί της έκανε έναν γιο, τον Αριστείδη Γερακά», του λέει και ο Πάρης τρελαίνεται, ενώ τώρα ξεκαθαρίζει όλα αυτά που έχουν γίνει με τον «Παράδεισο». Στο μεταξύ η πλεκτάνη που έστησε η Βικτώρια στην Αμαλία με τη «βιολογική» της μητέρα κινδυνεύει να της γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς και η Αμαλία, αλλά και η κυρία Βάσω έχουν αμφιβολίες: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αισθήματα γι’ αυτό το κορίτσι. Μήπως κάνεις λάθος και δεν είναι η κόρη μου;», αναρωτιέται η κυρία Βάσω, αλλά η Βικτώρια τη βάζει κάτω και της εξηγεί:

«Δέξου ότι αυτή είναι η κόρη σου και δεν θα χάσεις. Η Αμαλία έχει χρήματα, περιουσία και θα σε βοηθήσεις με τον άρρωστο πατέρα σου κι εσένα προσωπικά που ξενοδουλεύεις», της λέει και μάλλον η κυρία Βάσω το βλέπει θετικά… Την ίδια στιγμή η επίσκεψη στον «Παράδεισο» του Βύρωνα αναστατώνει τη Φωφώ καθώς της λέει ότι πιθανόν να χάσουν την υπόθεση με το διαζύγιο, αφού ο άντρας της είχε καταθέσει πρώτος αγωγή για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης και τη βάζει σε ένα μεγάλο δίλημμα, να τον παρακολουθήσει και να τον βγάλει φωτογραφίες με την ερωμένη του: «Μόνο έτσι θα έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε τη μάχη», της τονίζει. Την ίδια ώρα η Πιπίτσα παίρνει ένα μέρος από τα χρήματα που είχε καταθέσει ο Πάρης για να καλύψει κάποια έξοδα του γάμου της Γεωργίας, γεγονός που βγάζει τον Μάρκο έξω από τα ρούχα του και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση…

Διαβάστε επίσης: «Σε παρακαλώ, να μην είναι αγνώστου πατρός!» - Ο Άγης αναγνωρίζει το παιδί της Γεωργίας

ΤΕΤΑΡΤΗ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 133

Η Ματούλα ετοιμάζεται να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στη Μιράντα και ο Χρηστίδης βάζει σε εφαρμογή το επόμενο στάδιο του σχεδίου του. Τηλεφωνεί στη Βικτώρια και της ζητάει να του βγάλει διαβατήριο και να του δώσει χρήματα: «Θα σου στείλω μια φωτογραφία μου και κανόνισε να βγάλεις το διαβατήριο γρήγορα», της λέει. Την ίδια ώρα η Πιπίτσα δανείζεται χρήματα για τον γάμο και λέει ψέματα στον Μάρκο ότι τα πήρε από τους δικούς της, ενώ την έχει επισκεφθεί ο Πάρης και της έχει δώσει χρήματα: «Σας παρακαλώ, δεχτείτε αυτά τα χρήματα για τον γάμο και για το μωρό», της έχει πει.

Ο Σωτήρης, με τον κίνδυνο να βρει τον μπελά του, συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση της δολοφονίας της Ντέπυς Βλαστού και ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο μπορεί να ανατρέψει όλα τα δεδομένα, καθώς η ιατροδικαστική γνωμάτευση κάνει λόγο για αιτία θανάτου το ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Ετσι ο Γιαμαλής ζητάει από κάποιους στην υπηρεσία να μεσολαβήσουν να γίνει εκταφή. Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος προσπαθεί να πείσει την Αμαλία να παραιτηθεί από τη δουλειά της: «Αμαλία μου, πρέπει να κυνηγήσεις το όνειρό σου.

Να κάνεις αυτό που ήθελες πάντα, θα σου ανοίξω ατελιέ φωτογραφίας», της υπόσχεται και η Ματούλα γίνεται σύμμαχός του. Η Αμαλία ψάχνει για τη Βάσω και ο Αγης δέχεται ένα τηλεφώνημα που του δίνει χαρά, ενώ ο Ντίνος με τη Μιράντα και την Ειρήνη πηγαίνουν στην Πάτρα γιατί ανησυχούν για τους γονείς της Μιράντας. Στο μεταξύ, η κυρία Βάσω αιφνιδιάζει την Αμαλία καθώς πηγαίνει στον «Παράδεισο» και της ζητάει χρήματα κλαίγοντας για τον άρρωστο πατέρα της για να του αγοράσει φάρμακα, αρχίζοντας την «επιχείρηση» απόσπασης χρημάτων...

undefined

ΠΕΜΠΤΗ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 134

Την ίδια ώρα ο Χρηστίδης απειλεί με όπλο τους γονείς της Μιράντας, καθώς η θηλιά στον λαιμό του έχει σφίξει πάρα πολύ. Από την άλλη, η Μιράντα, ο Ντίνος και η Ειρήνη καταφτάνουν στην Πάτρα ανυποψίαστοι γι’ αυτό θα που θα αντικρύσουν εκεί. Σπάνε την πόρτα και βλέπουν τον γονείς της Μιράντας δεμένους και τον Χρηστίδη να το έχει σκάσει. Ο Ντίνος αμέσως τηλεφωνεί στον Γιαμαλή και του λέει:

«Ο Χρηστίδης ήταν εδώ, δώσε σήμα να τον βρουν». Στον «Παράδεισο» το κλίμα είναι βαρύ, όσο η Γεωργία κάνει την τελευταία πρόβα για το νυφικό της, πριν τη μεγάλη μέρα και καταρρέει. Η μόνη που δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τη δυστυχία της είναι η ίδια της η μάνα, ενώ η Ολγα προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να μην τα παρατήσει και να αποδείξει στον Μεμά ότι αξίζει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Η Αμαλία είναι αποφασισμένη να μάθει αν η Βάσω είναι όντως η βιολογική της μητέρα και μάλιστα μετά τη συνάντησή τους είναι πιο προβληματισμένη από ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Η Αμαλία συναντάει για πρώτη φορά την μάνα της - «Αυτή είναι η κόρη σου»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 135

Ο Πάρης απογοητεύει για ακόμα μια φορά τη Γεωργία, η οποία κάνει μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να αποφύγει τον γάμο της με τον Δημητράκη. Ο Πάρης συνεχίζει να της λέει: «Δεσποινίς Γεωργία, μην κάνετε αυτόν τον γάμο, σας παρακαλώ. Θα σας στηρίξω εγώ, θα είμαι δίπλα σας». Την ίδια ώρα η περιπέτεια που πέρασαν οι γονείς της Μιράντας της δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια και η Ολγα έρχεται σε σύγκρουση με τον Αποστόλη: «Λοιπόν, τώρα το σπίτι είναι δικό μου και αν θέλω σε πετάω έξω. Και θα το κάνω, Ολγα. Θα βρεθείς στον δρόμο. Αν θέλεις να συνεχίσεις να μένεις σ’ αυτό το σπίτι, θα μείνεις σαν να είμαστε μια κανονική οικογένεια.

Αλλιώς μάζευτα και φύγε», την απειλεί. Λίγο αργότερα μάλιστα πηγαίνει στον Χριστόφορο και του ζητάει: «Θέλω να έρθεις να καταθέσεις στο δικαστήριο ότι είδες την Ολγα να φιλιέται με τον αστυνόμο». Την ίδια στιγμή η Αμαλία πηγαίνει στην Ολγα για να πάρει κάποιες πληροφορίες για τη μητέρα της και η Ολγα της αποκαλύπτει ότι την είχε πάρει τηλέφωνο πριν αυτοκτονήσει. Στο μεταξύ ο Χρηστίδης έχει φτάσει στην Αθήνα και πηγαίνει στο σπίτι των Μπουραντάδων, ενώ ο Γιαμαλής που έχει ειδοποιηθεί, δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και τον πυροβολεί στο στήθος.