Εκτάκτως στο Λονδίνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Δύσκολες στιγμές για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο Λονδίνο εκτάκτως ταξίδεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λόγω οικογενειακού προβλήματος. Μαζί του πέταξε και η σύζυγός του Μαρέβα Μητσοτάκη με το ζευγάρι να περνάει δύσκολες στιγμές, λίγες ημέρες μετά τις στιγμές ευτυχίας που βίωσε.

Συγκριμένα, όπως έγινε γνωστό, επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του πατέρα της συζύγου του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει, προκειμένου να είναι παρών την Τρίτη 4/10 στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Κυριάκος Μαρέβα Μητσοτάκη

Τι συμβαίνει όταν κλείνουν οι πόρτες στο σπίτι Μαρέβα και Κυριακού Μητσοτάκη

Το πρωί της Τρίτης 20/9 ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην ραδιοφωνική ψυχαγωγική εκπομπή του Sfera Fm με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργο Λιανό, Νάνσυ Αντωνίου και Παναγή Τζωρτζάτο.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τον λόγο που τσακώνεται με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα σε πρόσφατη έξοδό της.

«Η μεγάλη διαφορά είναι η θέρμανση ή η ψύξη», είπε για τη θερμοκρασία που θα μπαίνει το κλιματιστικό και το αν αυτό είναι καινούργιας τεχνολογίας και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Εδώ διαφωνούμε και με τη γυναίκα μου, εμείς τσακωνόμαστε πάντα για το air condition.

Αλλά επειδή τώρα έπρεπε να βάλω… Βάζαμε το air condition στους 25 και στους 26 βαθμούς και εγώ ζεσταινόμουν, αντίθετα το χειμώνα θα πάμε δυο βαθμούς (πιο κάτω). Το να ρίξεις τη θερμοκρασία ή να την αυξήσεις ανάλογα δυο βαθμούς κάνει πολύ μεγάλη διαφορά. Όπως κάνει πάρα πολύ μεγάλη διαφορά -και για αυτό και το πρόγραμμα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία- η αντικατάσταση του» αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο λόγος που τσακώνεται Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα

Οι δυο τους με την Μαρέβα είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και παρά το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα τους και τις βαριές υποχρεώσεις που φέρει το τιμόνι της χώρας, φροντίζουν να βρίσκουν χρόνο για να περνάνε τόσο μαζί, όσο και με τα αγαπημένα τους παιδιά Κωνσταντίνο, Δάφνη και Σοφία.

Πρόσφατα μάλιστα η οικογένειά τους γνώρισε μεγάλες χαρές, αφού η κόρη τους είχε γενέθλια. Η Μαρέβα που έχει αποδείξει ότι είναι πολύ τρυφερή μαμά και στηρίζει τα παιδιά της σε όλες τις φάσεις της ζωής τους, έκανε μια ανάρτηση για τα γενέθλια, όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτήν και τα όσα έχει πετύχει στη ζωή της. Παράλληλα της εξέφρασε την αμέριστη αγάπη τους και στήριξή τους.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε ο πρωθυπουργός για τα γενέθλια της συζύγου του.

Η ανάρτηση του Μητσοτάκη για τα γενέθλια της Μαρέβας