Κολωνός: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η μητέρα της 12χρονης

Η 37χρονη φορούσε φτάνοντας στην ανακρίτρια φούτερ με κουκούλα και χειρουργική μάσκα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κολωνός: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η μητέρα της 12χρονης

Προθεσμία πήρε για να απολογηθεί η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία έφτασε στην ανακρίτρια σήμερα 13/10 γύρω στις 14:30. Η 37χρονη φορούσε φούτερ με κουκούλα και χειρουργική μάσκα, με τους αστυνομικούς να την οδηγούν κατευθείαν στην ανακρίτρια, ενώ από χθες απειλεί πως θα αυτοκτονήσει.

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε η μητέρα της 12χρονης

Σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα, συνήγορο της μητέρας της 12χρονης, η πελάτης του εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες και αναμένεται να απολογηθεί την Δευτέρα (17/10) ενώ και ο πατέρας του 53χρονου διαψεύδει όλες τις κατηγορίες εις βάρος του γιου του.

«Πήρε προθεσμία για τις 13.00 τη Δευτέρα. Ισχυρίζεται ότι δεν ότι έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά που κατηγορείται. Όλα αυτά θα φανούν στην ανάκριση. Πρόλαβα να δω κάποια στοιχεία από τη δικογραφία. Οι κατηγορούμενοι δεν αναφέρουν πουθενά ότι η μητέρα γνώριζε κάτι. Μοναδικό στοιχείο κάποιο έμβασμα που το γνωρίζουμε ότι υπάρχει, δεν γνωρίζουμε καν αν είναι από τον 53χρονο. Η ίδια το εξηγεί από το ότι εργαζόταν μαγαζί του.

Σε επικοινωνία που είχα είχα με τη μεγάλη κόρη, ένα εξαιρετικό κορίτσι πραγματικά, λέει ότι είναι δεδομένο ότι δεν έχει σχέση. Το πιο σημαντικό είναι ότι ήδη έχω δεχτεί τηλεφωνήματα ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο και τον 42χρονο. Υπάρχουν άλλες 2 κοπέλες που καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων άλλα όταν τα έπαθαν ήταν ανήλικα. Φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ώθησαν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα. Οι 213 που ακούγονται πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν, αν υπάρχουν στοιχεία.

Δεν υπάρχει κανένας που να δικαιολογεί τη μητέρα για τον τρόπο συμπεριφοράς της στο μεγάλωμα του παιδιού της. Δεν αφήνεις ένα παιδί 12 ετών να βγαίνει και να πηγαίνει στο κάθε μαγαζί μόνο του, αυτό είναι δεδομένο. Αυτά όμως δεν σχετίζεται με το αδίκημα που κατηγορείται. Κι εμένα μου έχει κάνει εντύπωση η συμπεριφορά αυτή άλλα δεν συνιστά αυτή αυτό το αδίκημα Ο δράστης κέρδισε την εμπιστοσύνη της και για αυτό υπάρχουν και αυτά τα μικροποσά σε εμβάσματα».

Ερώτηση: Τι πίστευε αυτή η γυναίκα δηλαδή;

Απάντηση: Είχε την εντύπωση ότι όλα είναι φυσιολογικά και ότι το παιδί απλά βρίσκεται απέναντι. Το ίδιο μου μετέφερε και υποστηρίζει και η μεγάλη αδερφή και ο αδερφός της κοπέλας, αλλά και η θεία της που ήταν η πρώτη επικοινώνησε μαζί μου.

Σίγουρα μιλάμε για ένα τρομακτικό έγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα.. είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και κρύβεται κύκλωμα από πίσω».

Συναντήθηκαν στη ΓΑΔΑ η μητέρα της 12χρονης και οι δύο δράστες

Οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό είναι καταιγιστικές, αφού φαίνεται πως η οικογένεια της ανήλικης γνώριζε πολύ περισσότερα και, μάλιστα, συμμετείχε στο έγκλημα. Η μητέρα της έχει συλληφθεί από την Τετάρτη 12/10, ενώ στη σύλληψη του πατέρα της προχώρησαν οι αρχές το πρωί της Πέμπτης 13/10.

Η γυναίκα που έφερε στη ζωή το κορίτσι βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα, η ίδια συναντήθηκε με τον 53χρονο και τον 42χρονο δράστη στον 9ο όροφο του κτιρίου, συζήτησαν για λίγο, ωστόσο δεν είναι γνωστά ακόμα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους.