Κολωνός: «Το παιδί μου είναι λεβέντης! Άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε» - Τι δηλώνει ο πατέρας του 53χρονου

Διαψεύδει τις κατηγορίες εις βάρος του γιου του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κολωνός: «Το παιδί μου είναι λεβέντης! Άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε» - Τι δηλώνει ο πατέρας του 53χρονου

Στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης 13/10 ο πατέρας του 53χρονου που βίασε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό, η οποία δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση.

Διαψεύδει τις κατηγορίες εις βάρος του 53χρονου ο πατέρας του

Μάλιστα, ο ίδιος αρνείται να πιστέψει τα όσα ακούγονται για τον γιο του ενώ είναι βέβαιος πως δεν έχει καμία ανάμειξη με την εν λόγω υπόθεση, μιας και τον παρουσιάζει ως έναν άνθρωπο φιλότιμο, που βοηθάει όποιον έχει βοήθεια.

«Το παιδί μου είναι λεβέντης. Δεν έχει ανάγκη από 20-30 ευρώ. Όποιος και να ήταν, άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε! Θα δεις, θα τα πάρουν όλα πίσω!», είπε μέσα σε όλα ο πατέρας του 53χρονου (δείτε εδώ και την απολογία του).

«Είμαι πολύ περήφανος που...» - Η πρώτη ανάρτηση του γιου του 53χρονου δράστη μετά την απόλυσή του

Οι δύο δράστες της υπόθεσης του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό έχουν ήδη απολογηθεί (δείτε εδώ τι ισχυρίστηκαν) και αναμένεται να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης και για την σύζυγο του 52χρονου κατηγορούμενου, καθώς αντιμετωπίζει και εκείνη κατηγορίες, διαφορετικού περιεχομένου όμως.

Τις πράξεις των γονιών του, ωστόσο, φαίνεται πως "πληρώνει" και ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος εργαζόταν ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα "Το Βήμα" και νωρίς την Πέμπτη 13/10 έγινε γνωστό πως απολύθηκε. Φανερά εκνευρισμένος από αυτή την απόφαση, λοιπόν, ο ίδιος προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας τις σκέψεις του για την υπόθεση.

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας "Το Βήμα" με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του "Βήματος". Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη "σκοτώνοντας", απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Κολωνός γιος 53χρονου