Bershka: Κάνουν πάταγο! Αυτά τα μποτάκια έχουν το κόκκινο της «φωτιάς»! Θα τα φορέσεις και όλοι θα κοιτάνε εσένα!

Κοστίζουν μόνο 20 ευρώ!

Bershka: Κάνουν πάταγο! Αυτά τα μποτάκια έχουν το κόκκινο της «φωτιάς»! Θα τα φορέσεις και όλοι θα κοιτάνε εσένα!

Αυτά τα μποτάκια από τα Bershka έχουν το κόκκινο της «φωτιάς» και κάνουν πάταγο. Θα τα φορέσεις και όλοι θα κοιτάνε εσένα!

Τα μποτάκια είναι μια safe επιλογή για τον χειμώνα. Μπορείς να τα βάλεις από το γραφείο μέχρι στην βραδινή σου έξοδο και να δείχνεις υπέροχη.

Αν ανήκεις στις τολμηρές που παίζουν με τα χρώματα και δεν μένουν στις κλασσικές επιλογές, αυτά τα μποτάκια είναι ό,τι καλύτερο για σένα.

Κόκκινα στο χρώμα της φωτιάς και από λουστρίνι θα κλέψουν την παράσταση όπου και αν βρεθείς. Μπορείς να τα συνδυάσεις εύκολα και να πετύχεις το απόλυτο office look αλλά και να τα βάλεις και το βράδυ στο γραφείο.

μποτίνια Bershka

Μποτίνια από κόκκινο λουστρίνι. Φαρδύ τακούνι. Κλείνουν με φερμουάρ στο πίσω μέρος.

Ύψος τακουνιού: 7,5 cm

Αν τις αγοράσεις, συνδύασε τες με αυτή την suede φούστα και θα δημιουργήσεις το πιο hot look.

Bershka: Με αυτή την έκπτωση θα πάθετε πλάκα! Την πιο διάσημη μπότα από 79,99 μπορείτε να την αγοράσετε μόνο με...

Με αυτή την έκπτωση από τα Bershka θα πάθετε πλάκα, αφού την πιο διάσημη μπότα της χρονιάς από 79,99 ευρώ μπορείτε να την αγοράσετε με 50% διαφορά.

Το συγκεκριμένο στιλ προκαλεί φρενίτιδα και έχουμε δει να το φοράνε οι πιο διάσημες fashion bloggers παγκοσμίως παίρνοντας μια από τις υψηλές θέσεις στα trends.

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka και συγκεκριμένα στην κατηγορία με τις προσφορές σου βρήκα το παπούτσια που είναι σε έκπτωση και πρέπει να αποκτήσεις οπωσδήποτε.

Πρόκειται για τις cowboy μπότες σε μαύρο χρώμα που είναι από δέρμα. Έχουν ύψος τακουνιού: 4,5 cm, φάρδος πάνω μέρους: 17 cm, ενώ μήκος πάνω μέρους: 30 cm.

Από 79,99 ευρώ έχει έκπτωση 50% και πλέον κοστίζουν 49,99 ευρώ.

Bershka μπότες

Εκπτώσεις παπούτσια

Cowboy boots

Εκπτώσεις

TAGS