H&M: Αυτό το denim dress το θέλεις στην ντουλάπα σου - Θα το αποκτήσεις με 29 ευρώ

Είναι φανταστικό!

H&M: Αυτό το denim dress το θέλεις στην ντουλάπα σου - Θα το αποκτήσεις με 29 ευρώ

Αυτό το denim dress από τα H&M το θέλεις σίγουρα στην ντουλάπα σου και θα το κάνεις δικό σου με μόνο 29€. Θα απογειώσεις τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου και θα το συνδυάσεις εύκολα με όλα.

Τα φορέματα είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα κάθε γυναίκας. Τονίζουν την θηλυκότητα σου και σε βγάζουν ασπροπρόσωπη τόσο σε νυχτερινές εμφανίσεις, όσο και σε μια σικ εμφάνιση στο γραφείο τις ημέρες που δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις.

Η Άνοιξη πλησιάζει και ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε τα βαριά ρούχα του χειμώνα και να φορέσουμε κάτι πιο ανάλαφρο και ωραίο. Τι πιο κατάλληλο από τα denim dress. Το denim άλλωστε είναι ένα trend που είναι πάντοτε μέσα στην μόδα και ποτέ δεν σε απογοητεύει. Δες εδώ και την νέα συλλογή των H&M για το καλοκαίρι που θα σε ξετρελάνει

Εμείς βρήκαμε το απόλυτο ανοιξιάτικο denim dress στα Η&Μ και είμαστε σίγουρες πως θα το λατρέψεις όσο και εμείς.

Δες το εδώ:

H&M φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

2+1 παλέτες σκιών από τα H&M που θα ταιριάξουν άψογα με το denim dress σου

Ένα σωστό μακιγιάζ είναι το Α και το Ω στις εμφανίσεις σου και γενικά στην καθημερινή σου ρουτίνα. Τα H&M εκτός από ρούχα και παπούτσια αλλά και διάφορα αξεσουάρ έχουν και καλλυντικά. Εγώ σου βρήκα 2+1 παλέτες σκιών που πρόκειται να αγαπήσεις και να χρησιμοποιείς καθημερινά από το πρωί έως και το βράδυ στην έξοδο σου.

Αν ειδικά είσαι από τις γυναίκες που δεν θέλουν να είναι υπερβολικές στο βάψιμο τους, αλλά προτιμούν τις πιο γήινες αποχρώσεις, τότε αυτές οι παλέτες είναι οι κατάλληλες για το μακιγιάζ σου. Έχουν διάφορες αποχρώσεις για να δημιουργήσεις μια πιο φυσική σκιά, αλλά και smoky eye για την βραδινή σου έξοδο για ποτό.

Η πρώτη που σου βρήκα λέγεται «Smoky nude». Η παλέτα έχει 8 διαφορετικές σκιές ματ αλλά και μεταλλικές. Κοστίζουν 14,99 ευρώ.

παλέτες σκιών

Η δεύτερη έχει την ονομασία «Meet your matt» κοστίζει επίσης 14,99 ευρώ και έχει πολλές αποχρώσεις από την πιο ανοιχτή έως την πιο σκούρα

H&M καλλυντικά

Η τρίτη που επίσης κοστίζει 14,99 ευρώ λέγεται «Ready, set, glow». Η συγκεκριμένη είναι και πιο πολύ για τη νυχτερινή σου έξοδο καθώς έχει πιο... λαμπερές αποχρώσεις.

Παλέτα σκιών

Τρέχουν όλες για την σκιά με τα στρας που κυκλοφορεί στα καταστήματα H&M! Είναι top trend για φέτος και κοστίζει μόνο 7 ευρώ!

TAGS