5 outfits για τα Χριστούγεννα που είναι τέλεια για κάθε dress code

Θα σε κάνουν να νιώσεις κάτι παραπάνω από ξεχωριστή - εκτός από στυλάτη

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Η περίοδος των γιορτών είναι απόλυτα συνυφασμένη με πάρτι, συγκεντρώσεις εντός και εκτός σπιτιού, ενώ ένα πράγμα είναι πολύ σημαντικό: Να περνάς χρόνο με φίλους και οικογένεια. Είτε γιορτάσεις στο σπίτι είτε σχεδιάζεις ένα εορταστικό δείπνο σε εστιατόριο, τα παρακάτω σύνολα θα σε κάνουν να νιώσεις λίγο παραπάνω ξεχωριστή.

Υπάρχουν σίγουρα πολύ διαφορετικές ιδέες για το πώς πρέπει να είναι ένα outfit που θα βάλεις τη μέρα των Χριστουγέννων. Κάποιοι ντύνονται με μεταξωτά και πούλιες, ενώ άλλοι λατρεύουν τις minimal επιλογές πρωί και βράδυ. Όποια και αν είναι η επιλογή σου για τον ενδυματολογικό κώδικα της 25ης Δεκεμβρίου, ένα πράγμα υπάρχει στο οποίο όλοι συμφωνούμε: Να νιώθεις άνετα με τα ρούχα σου και να βάλεις τη δική σου εορταστική πινελιά στο look, όποιο κι αν είναι αυτό.

Αν σου αρέσει ένα glam outfit, υπάρχουν αστραφτερά κομμάτια που είναι άνετα για τα Χριστούγεννα, εξακολουθώντας να προσφέρουν γοητεία. Αν σου αρέσει να είσαι χαλαρή με το χριστουγεννιάτικο look σου, τότε ένα λαμπερό jumper θα κάνει καλά τη δουλειά του.


Αλλά αν το "καλό" ντύσιμο δεν είναι του χαρακτήρα σου, τότε μπορείς εύκολα να φορέσεις ένα cardigan με δόσεις λάμψης στην ύφανση ή ένα co-ord από πολυτελές ύφασμα, όπως το βελούδο για παράδειγμα. Δες, λοιπόν, στη συνέχεια τις προτάσεις από τα κορίτσια του street style, που κάνουν φέτος γιορτές χωρίς να δίνουν σημασία στο αυστηρό dress-code της Παραμονής.

5 looks για τη μέρα των Χριστουγέννων

Πρόταση #1: Εάν δεν βγεις από το σπίτι

Style Note: Πρόσθεσε λίγες δόσεις λάμψης στο look σου μέσα από ένα μια μάξι glam φούστα και λαμπερά κοσμήματα.

Πρόταση #2: Εάν η μέρα σου περιλαμβάνει μια βόλτα στην πόλη

Style note: Φόρεσε ένα πλεκτό πουλόβερ με τη μίνι φούστα σου και βάλε festive πινελιές σε μπορντό χρώμα στις μπαλαρίνες, την τσάντα και στον... φιόγκο στα μαλλιά σου.

Πρόταση #3: Εάν θέλεις να φορέσεις κάτι καλό αλλά άνετο


Style note: Ένα βελούδινο oversized σύνολο σε μπλε χρώμα θα σε κάνει να νιώθεις άνετα.Άλλαξε τις παντόφλες με τακούνια και είσαι έτοιμη για έξοδο.

Πρόταση #4: Εάν τα Χριστούγεννα για σένα είναι ένα μεγάλο πάρτι

Style note: Για πολλές από εμάς, η μέρα των Χριστουγέννων είναι... απλώς ένα μεγάλο και ατελείωτο πάρτι, οπότε φόρεσε παγέτες όλη μέρα.

Πρόταση #5: Εάν θέλεις να ντυθείς στην εξοχή

Style note: Μπορεί τα Χριστούγεννα να σε βρουν σε κάποιον ορεινό προορισμό, οπότε τι καλύτερο από ένα κομψό teddy coat και sophisticated αξεσουάρ.