Σίγουρα βαρέθηκες τις παγέτες! 4 minimal outfits που θα φοράς πρωί & βράδυ

Μετά τις γιορτές χρειάζεσαι μια... αποτοξίνωση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

H ιδέα του μινιμαλισμού δεν σημαίνει ότι το βράδυ δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις, αφού τα νυχτοπερπατήματα στην πόλη δεν χρειάζονται απαραίτητα εμφανίσεις-υπερπαραγωγή. Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Με ένα minimal look μπορείς να πας το πρωί στο γραφείο και στη συνέχεια να βγεις το βράδυ για ποτό, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις απολύτως τίποτα! Μόνο το μακιγιάζ και το χτένισμά σου θα φρεσκάρεις και είσαι... έτοιμη.

Η φιλοσοφία σου κινείται στη λογική της σύνεσης σχετικά με τις αγορές σου, αφού μπορείς να πάρεις από την ντουλάπα σου ένα basic κομμάτι που έχεις φορέσει χιλιάδες φορές και να το διαμορφώσεις με τέτοιο τρόπο που να μοιάζει ολοκαίνουργιο σε ένα look.

Δείτε επίσης: Αυτό τον χειμώνα επένδυσε σε ένα μαύρο πανωφόρι – 20 must-have κάτω από 50 ευρώ

Ξέρεις να κάνεις άπειρους συνδυασμούς με το casual παντελόνι σου, για παράδειγμα, που το φοράς το ίδιο μοδάτα το πρωί αλλά και στις βραδινές εξόδους σου - και φυσικά το ίδιο συμβαίνει με όλα σου τα minimal κομμάτια - και σίγουρα δεν αλλάζεις εμφάνιση από το πρωί ως το βράδυ. Οπότε δες τα πιο it-looks που ταιριάζουν στον δικό σου minimal προσανατολισμό.

Αν βαρέθηκες τις παγέτες των γιορτών αυτά τα 4 minimal σύνολα είναι ιδανικά για πρωί & βράδυ

The blazer dress


Μια minimal ντουλάπα σίγουρα περιλαμβάνει ένα oversized blazer - απλά δεν έχεις σκεφτεί να το φορέσεις ως φόρεμα (ακόμα). Βάλε μια λεπτή ζώνη στη μέση και είσαι έτοιμη. Pro tip: Πάρε ένα νούμερο μεγαλύτερο από το συνηθισμένο για να εξασφαλίσεις το σωστό μήκος και συνδύασέ το με ψηλές μπότες, αφού φυσικά τσεκάρεις τα it-shoes της εποχής, ή για ένα ρετρό αποτέλεσμα, με καλτσάκια και γοβάκια.

Baggy denim

Tο πιο εύκολο και άνετο κομμάτι σε μια capsule γκαρνταρόμπα -που ήδη θα έχεις δημιουργήσει με 40 basic κομμάτια- είναι ένα φαρδύ τζιν. Φόρεσέ το με loose τοπ το πρωί και για μια βραδινή έξοδο συνδύασέ το με ένα tweed σακάκι, μπαλαρίνες και μια statement τσάντα.

Δείτε επίσης: Το cardigan είναι το απόλυτο key-item της σεζόν

The going out top

Δεν είναι φανταστικό να μπορείς να μεταμορφώσεις ένα casual παντελόνι με ένα τοπ με ιδιαίτερη λαιμόκοψη; Ισορρόπησε την εμφάνισή σου συνδυάζοντας ένα στράπλες top με πιο χαλαρό bottom και ένα tailored πανωφόρι.

The maxi skirt

Είναι το hero item της χρονιάς, αφού η μάξι φούστα ήρθε για να μείνει. Το πρωί θα την βάλεις με ένα κλασικό φαρδύ πουλόβερ και ένα top από μέσα, στο οποίο θα κρύβεται το μυστικό! Pro tip: Το τοπάκι θα έχει λεπτομέρειες δαντέλας ή metallic στοιχεία για να φανεί το βράδυ, που θα βγάλεις το πουκάμισο. Τόσο απλά.