Βίκυ Καγιά: Αυτό το φόρεμά της είχε «αέρα» γάτας και έκανε την διαφορά! Εσείς θα το φοράγατε;

Η Catwoman της καρδιάς μας!

Βίκυ Καγιά: Αυτό το φόρεμά της είχε «αέρα» γάτας και έκανε την διαφορά! Εσείς θα το φοράγατε;

Αυτό το φόρεμα της Βίκυς Καγιά είχε «αέρα» γάτας και έκανε την διαφορά! Εσείς θα το φοράγατε; Πάντως από εμάς είναι ξεκάθαρο ναι!

Η Βίκυ, με χρόνια πορείας στην μόδα πλέον γράφει τη δική της ιστορία! Η ίδια, επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα από δερματίνη με το δικό της στιλ και ύφος και για μια ακόμα φορά, έθεσε τον πήχη πιο ψηλά!

Βίκυ Καγιά: Το αυτοκίνητό της μοιάζει με λευκό άλογο! Το όνειρο που λίγοι μπορούν να αποκτήσουν...

Το δέρμα είναι η τάση του χειμώνα και η Βίκυ Καγιά έδωσε την έναρξη για τη νέα σεζόν! Το όλο look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μποτάκια και sleek μαλλιά. Less is more για την Βίκυ και κάπως έτσι πήρε το 10άρι μας για μια ακόμα φορά! Δείτε το απόλυτο look της Βίκυς Καγιά που μας τρέλανε κανονικά!

Βίκυ Καγιά: Αυτό το ασημί πέδιλό της, το θέλουμε όλες! Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ!

Αυτό το ασημί πέδιλο της Βίκυς Καγιά, το θέλουμε όλες και κοστίζει κάτω από 30 ευρώ! Εσύ, ακόμα να το αποκτήσεις;

Είναι μοδάτο, εύκολο στο περπάτημα αφού δεν έχει πολύ ψηλό τακούνι και σε έκπτωση! Μάλιστα η ίδια, το φόρεσε στα γυρίσματα του GNTM, από το οποίο ήδη σου έχουμε μεταφέρει παρασκήνιο...

Η κούκλα Βίκυ Καγιά, σαν γνήσια fashionista δεν φοβάται να πειραματιστεί και βγαίνει νικήτρια! Η παρουσιάστρια, συνδύασε τα ασημί πεδιλά της με πράσινο φόρεμα και έκλεψε τις εντυπώσεις! Εμείς τα εντοπίσαμε στα migato και κοστίζουν 29 ευρώ... Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βίκυ Καγιά: Έδωσε 900 ευρώ και πήρε τα παπούτσια έρωτας! Σίγουρα τα θέλετε και εσείς!

Η Βίκυ Καγιά έδωσε 900 ευρώ και πήρε τα παπούτσια έρωτας! Σίγουρα τα θέλετε και εσείς και σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Θα χαρακτηρίζαμε το στυλ της minimal και boyish. Λατρεύει τα mix ‘n match σύνολα και πολύ συχνά δανείζεται ρούχα από αντρική γκαρνταρόμπα. Όπως κάθε γυναίκα, η Βίκυ Καγιά ξέρει πολύ καλά πως τα απαραίτητα στοιχεία για να απογειώσεις ένα look είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Η Βίκυ μας άνοιξε τη ντουλάπα της και μας αποκάλυψε τα αγαπημένα της αξεσουάρ, που δεν είναι αλλά από τα παπούτσια και τις τσάντες.

«Αν πρόκειται να αγοράσεις κάτι ακριβό, προτείνω να πάρεις παπούτσια. Ένα ενδιαφέρον ζευγάρι παπούτσια αναβαθμίζει αμέσως την εμφάνισή σου.», μας προτείνει η ίδια. Ανάμεσα σε άλλα, εντοπίσαμε και τα παπούτσια της Carrie από το Sex and the city! Κοστίζουν μάλιστα 900 ευρώ.... Αν πάλι θέλετε κάτι πιο οικονομικό, δείτε και αυτό: Βίκυ Καγιά: Υποδέχτηκε τη νέα σεζόν με το πιο εντυπωσιακό παπούτσι! Είναι σε έκπτωση...

Ιδού λοιπόν το ζευγάρι - έρωτας:

Βίκυ Καγιά: Έδωσε 900 ευρώ και πήρε τα παπούτσια έρωτας! Σίγουρα τα θέλετε και εσείς!Βίκυ Καγιά: Έδωσε 900 ευρώ και πήρε τα παπούτσια έρωτας! Σίγουρα τα θέλετε και εσείς!Βίκυ Καγιά: Έδωσε 900 ευρώ και πήρε τα παπούτσια έρωτας! Σίγουρα τα θέλετε και εσείς!Βίκυ Καγιά: Έδωσε 900 ευρώ και πήρε τα παπούτσια έρωτας! Σίγουρα τα θέλετε και εσείς!

Μπλε σατέν γόβες με κρύσταλλα, Manolo Blahnik

Βίκυ Καγιά: Υποδέχτηκε τη νέα σεζόν με το πιο εντυπωσιακό παπούτσι! Είναι σε έκπτωση...

Η Βίκυ Καγιά υποδέχτηκε τη νέα σεζόν με το πιο εντυπωσιακό παπούτσι! Είναι σε έκπτωση και πραγματικά ίσα που το προλαβαίνεις!

Μια ανάσα πριν την έναρξη του GNTM -αλήθεια, θυμάσαι πότε κάνει πρεμιέρα;- η ίδια, πόζαρε με το απόλυτο outfit και παπούτσι βγαλμένο από catwalk!

Η Βίκυ Καγιά, έβαλε το βινύλ παντελόνι της, ένα μαύρο πουκαμισο-μπλουζάκι και μαύρες γόβες με λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά: Το κόψιμο είναι ελαφρώς πιο έξω, και φαίνεται η αρχή από τα δάχτυλα των ποδιών! Εμείς τα εντοπίσαμε στα migato με τιμή - σοκ! Μόλις 35 ευρώ κορίτσια... Δείτε την σχετική φωτογραφία από το Instagram:

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε το παπούτσι που μισούν οι άντρες και «λατρεύει» η μόδα για φέτος! Κοστίζει 22 ευρώ!

Η Βίκυ Καγιά έκανε την διαφορά και φόρεσε το παπούτσι που μισούν οι άντρες και «λατρεύει» η μόδα για φέτος! Κοστίζει 22 ευρώ και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το πού θα το βρεις!

Η ίδια, ως γνήσια fashionista δεν φοβάται να πειραματιστεί και το έχει αποδείξει! Έτσι, αποφάσισε να φορέσει την μαρινιέρα της και τις πιο ιδιαίτερες μπαλαρίνες που η μόδα επιτάσσει για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2020!

Με ιδιαίτερο κόψιμο μπροστά και τιμή μόλις 22 ευρώ, σπεύσε στα Migato και θα μας θυμηθείς! Εξάλλου, τι είναι η μόδα χωρίς ένα ρίσκο; Αν πάλι θες να παίξεις safe, να σου θυμίσουμε και την πιο πρόσφατη εμφάνισή της με μποτάκια με κορδόνια....

Δείτε και την σχετική φωτογραφία από τις σούπερ μπαλαρίνες:

Βίκυ Καγιά: Έδωσε πάνω από 200 ευρώ για αυτό το κίτρινο φόρεμα! Εσείς θα το φορούσατε;

Η Βίκυ Καγιά έδωσε πάνω από 200 ευρώ για αυτό το κίτρινο φόρεμα που θα δείτε σε φωτογραφία! Εσείς θα το φορούσατε ή όχι;

Σίγουρα έχετε δει το τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο του GNTM. Εκεί λοιπόν, εμφανίστηκε η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά με ένα πολύ εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα!

Το εν λόγω κομμάτι, είναι από την εταιρία Max Mara και κοστίζει πάνω από 200 ευρώ. Τα βολάν που έχει στην κοιλιά κρύβουν όλες τις ατέλειες, και ο ένας ώμος είναι η νούμερο ένα τάση για το επόμενο καλοκαίρι! Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς σίγουρα θα το φορούσαμε! Μάλιστα η Βίκυ, ως γνήσια fashionista δεν φοβήθηκε την έντονη κίτρινη απόχρωση, παρά το ότι είναι ξανθιά, κερδίζοντας το απόλυτο 10άρι! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βίκυ Καγιά: Έδωσε πάνω από 200 ευρώ για αυτό το κίτρινο φόρεμα! Εσείς θα το φορούσατε;

Βίκυ Καγιά: Έπεσε ο ήλιος πάνω της και είδαμε το πραγματικό της πρόσωπο! Πώς είναι χωρίς φίλτρα;

Είδαμε το πραγματικό πρόσωπο της Βίκυς Καγιά, αφού έπεσε ο ήλιος πάνω της! Πώς είναι χωρίς φίλτρα η Βίκυ; Ιδού τα ντοκουμέντα....

Η Βίκυ, είναι μια από τις ελάχιστες Ελληνίδες που δεν έχει παρέμβει καθόλου στο πρόσωπό της! Δεν έχει κάνει καμία πλαστική, και μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες που το αποδεικνύουν αυτό!

Βίκυ Καγιά: Πριν την νέα αρχή, πήρε τον σύζυγο και τα παιδιά και πήγαν παραλία! Φωτογραφίες αποκάλυψη!

Η ίδια, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα, και ο ήλιος που έπεφτε πάνω της, μας τα έδειξε όλα! Όπως θα δείτε η Βίκυ έχει μικρές ρυτίδες έκφρασης - όπως όλες μας άλλωστε- και δεν φοβάται να το δείξει! Εμείς να πούμε απλά μπράβο της γιατί όχι μόνο δεν έχει επέμβει στο πρόσωπό της, αλλά δεν φοβάται να το δείξει κιόλας! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε το απόλυτο λευκό παντελόνι και εμείς σου βρήκαμε παρόμοιο με 8 ευρώ!

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το απόλυτο λευκό παντελόνι και εμείς κάνοντας μια έρευνα σου βρήκαμε παρόμοιο με μόνο 8 ευρώ.

Το στιλ της παρουσιάστριας το λατρεύουμε, αφού επιλέγει κομμάτια που αναδεικνύουν κάθε τύπο σώματος, αλλά και μάρκες που μπορεί να αγοράσει ο καθένας μας.

Κάνοντας scroll στο Instagram της είδαμε μια εμφάνιση της που μας άρεσε πολύ και συγκεκριμένα το παντελόνι που φορούσε. Είναι λευκό ψηλόμεσο και σε φαρδιά γραμμή.

Βίκυ Καγιά παντελόνι Zara

Θέλοντας να μάθουμε πόσο κοστίζει, είδαμε ότι είναι από τα Zara. Βέβαια, δεν το βρήκαμε, αφού λογικά θα εξαντλήθηκε. Όμως βρήκαμε παρόμοιο και είναι και σε έκπτωση.

Πρόκειται για το ψηλόμεσο τζιν με πέντε τσέπες από premium ελαφρώς ελαστικό ύφασμα για μεγαλύτερη άνεση. Ξεβαμμένη όψη και κάτω μέρος με τελείωμα χωρίς ραφές. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Βίκυ Καγιά παντελόνι Zara

ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΤΖΙΝ SLIMΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
7,99 EUR

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα παπούτσια που φοράνε όλες το καλoκαίρι! Κοστίζουν μόνο 30 ευρώ!

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα παπούτσια που φοράνε όλες φέτος το καλοκαίρι. Κοστίζουν μόνο 30 ευρώ και είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια επιλέγει ρούχα και παπούτσια που είναι η τελευταία λέξη της μόδας και κολακεύουν τόσο το σώμα της, όσο και την εμφάνιση της.

Σε μια από τις επαγγελματικές της φωτογραφίσεις, φόρεσε τα παπούτσια που φοράνε όλες το καλοκαίρι.

Βίκυ Καγιά: Με μαγιό 370 ευρώ η παρουσιάστρια! Που θα το βρείτε;

Πρόκειται για φλατ mules που φέτος έχουν επιλέξει πολλές διάσημες κυρίες και μη, για την παραλία, αλλά και για τις χαλαρές τους βόλτες.

Τα συγκεκριμένα, κοστίζουν 30 ευρώ και θα τα βρεις στο Migato.

Βίκυ Καγιά παπούτσια

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα παπούτσια που θυμίζουν παντόφλες και έχουν "τρελάνει" όλες τις γυναίκες!

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα παπούτσια που θυμίζουν παντόφλες και έχουν "τρελάνει" όλες τις γυναίκες, αφού είναι και πάλι hot trend.

Το στιλ του συγκεκριμένου παπουτσιού είναι τέτοιο που μοιάζει πολύ με παντόφλες, ωστόσο κολακεύει το πόδι και δίνει άλλο αέρα στην εμφάνιση του.

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας trend που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια είναι τα mules. Είναι ένα εύχρηστο και ταυτόχρονα άνετο παπούτσι για την άνοιξη αλλά και για το καλοκαίρι το οποίο ταιριάζει με τα πάντα και φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας.

Αν δεν έχεις ήδη ένα ζευγάρι στην συλλογή σου είναι καιρός να αποκτήσεις. Η Βίκυ Καγιά σου έδωσε το κατάλληλο ζευγάρι από τα Migato.

undefined

undefined

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα πιο «άσχημα» παπούτσια με στιλ μοντέλου! Μόνο εκείνη θα το έκανε αυτό...

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα πιο «άσχημα» παπούτσια με στιλ μοντέλου, όπως μόνο εκείνη θα έκανε! Εσύ, θα το τολμούσες;

Πολλοί τα θεωρούν άσχημα και χοντροκομμένα, άλλοι ωστόσο τα λατρεύουν! Η Βίκυ Καγιά, ως γνήσια fashionista τόλμησε και έκανε το απόλυτο look! Casual υφάσματα και χαλαρές γραμμές, πήγαιναν άψογα με τα παπούτσια της!

Το εν λόγω κομμάτι το έχουν λανσάρει αρκετές εταιρίες, αλλά αρκετοί τα παρομοιάζουν με εκείνα που φορούν οι τουρίστες με χοντρές κάλτσες το καλοκαίρι! Σε κάθε περίπτωση, είτε τα μισείς, είτε δεν τα αποχωρίζεσαι! Αν είσαι από εκείνες που δεν μπορείς να τα βγάζεις από τα πόδια σου, κόλλησε την εμφάνιση της Βίκυς στο ψυγείο σου, γιατί για εμάς είναι το απόλυτο 10άρι! Δείτε την σχετική φωτογραφία αλλά και ένα ακόμα look της που λατρέψαμε!


Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα πιο «άσχημα» παπούτσια με στιλ μοντέλου! Μόνο εκείνη θα το έκανε αυτό...

Βίκυ Καγιά: Αυτή η κίτρινη τσάντα που κράτησε έχει προκαλέσει "σεισμό" στα καταστήματα! Κοστίζει μόνο 25 ευρώ!

Αυτή η κίτρινη τσάντα που κράτησε η Βίκυ Καγιά έχει προκαλέσει "σεισμό" στα καταστήματα, αφού κοστίζει μόνο 25 ευρώ και είναι το απόλυτο fashion item του καλοκαιριού.

Βγαίνει και σε γκρι χρώμα και μπορείς να την πάρει τόσο στην παραλία, όσο και στις βόλτες στους στις καλοκαιρινές διακοπές. Η λεπτομέρεια με την διαφάνεια, κάνει την διαφορά.

Η Βίκυ Καγιά, αγαπάει την μόδα και επιλέγει μόνο κομμάτια που ξέρει ότι θα γίνει must have της σεζόν.

undefined

undefined

Βίκυ Καγιά: Το μπλέ μαγιό της κοστίζει πάνω από 200 ευρώ! Εσύ όμως μπορείς να το βρεις μόνο με 15!

Η συγκεκριμένη, βγαίνει σε κίτρινο και σε γκρι και από 50 ευρώ μπορείς να την αγοράσεις μόνο με 25 αφού βρίσκεται σε έκπτωση. Θα την βρεις στα καταστήματα Migato, αλλά και στην διαδικτυακή τους πλατφόρμα.

undefined

Βίκυ Καγιά: Έδωσε 9.316 ευρώ για αυτήν την τσάντα! Θα την κρατάγατε ή όχι;

Η Βίκυ Καγιά, έδωσε 9.000 ευρώ για αυτήν την τσάντα αλλά εσείς θα την κρατάγατε ή όχι;

Η Hermes Birkin 30 togo bag είναι το όνειρο κάθε fashionistas που... σέβεται τον εαυτό της. Η Βίκυ Καγιά έχει στην κατοχή της μια κόκκινη αξίας $10,900.00 ή αλλιώς 9,316 ευρώ.

Σίγουρα δεν πρόκειται για μια αγορά που απευθύνεται σε όλες αλλά επίσης σίγουρα, είναι διαχρονική αξία! Έχει κρατηθεί από πάρα πολλά fashion icons και για πολλές θεωρείται η τέλεια τσάντα. Εσάς, σας αρέσει; Εμείς πάντως, θα σας προτείναμε αν έχετε σκοπό να πάρετε Birkin να ξεκινήσετε με πιο basic χρώματα, όπως το μαύρο και το καφέ!

Βίκυ Καγιά: Προκάλεσε "ατυχήματα" με αυτό πράσινο φόρεμα! Η απόχρωση που θα φορέσεις φέτος!

Βίκυ Καγιά: Έδωσε 9,316 ευρώ για αυτήν την τσάντα! Θα την κρατάγατε ή όχι;

Βίκυ Καγιά: Με μαγιό 370 ευρώ η παρουσιάστρια! Που θα το βρείτε;

Που θα βρείτε το μαγιό της Βίκυς Καγιά που κοστίζει 370 ευρώ; Εμείς εδώ στο Youweekly.gr εντοπίσαμε το μαγαζί που ψωνίζει η παρουσιάστρια και θα σας δώσουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Είναι μια έντονη γυναίκεια παρουσία και πολλές γυναίκες εμπνέονται από το στυλ και τους συνδυασμούς της!

Αυτή τη φορά προκλήθηκε φρενίτιδα με κάποιες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με ένα μπλε ηλεκτρίκ ολόσωμο μαγιό!

Βίκυ Καγιά: Με μαγιό 370 ευρώ η παρουσιάστρια! Που θα το βρείτε;

Βίκυ Καγιά: Με μαγιό 370 ευρώ η παρουσιάστρια! Που θα το βρείτε;

Βίκυ Καγιά: Με μαγιό 370 ευρώ η παρουσιάστρια! Που θα το βρείτε;