Φαίη Σκορδά: Έβαλε μαύρο από πάνω μέχρι κάτω! Το σύνολο της το θέλουν όλες!

Ξέρουμε πού θα το βρεις!

Φαίη Σκορδά: Έβαλε μαύρο από πάνω μέχρι κάτω! Το σύνολο της το θέλουν όλες!

Η Φαίη Σκορδά έκανε και πάλι το θαύμα της με την εμφάνισή της και έβαλε μαύρο από πάνω μέχρι κάτω! Το σύνολο αυτό που φόρεσε η αγαπημένη παρουσιάστρια, το θέλουν σίγουρα όλες!

Πρόκειται για μία γυναίκα που ξέρει να εντυπωσιάζει ακόμα και με τα πιο απλά ρούχα! Ένα total black look είναι πάντα ό, τι πρέπει για μία σικάτη και συγχρόνως εκρηκτική εμφάνιση!

Η Φαίη Σκορδά, επέλεξε ένα παντελόνι γεμάτο παγέτα και το συνδύασε με ένα τοπ στο οποίο ο ένας ώμος ήταν έξω! Το σύνολό της ολοκλήρωσε με μαύρες σικάτες γόβες.

Όλο το look που επέλεξε η παρουσιάστρια είναι από τα Zini Boutique.

Σας βρήκαμε επίσης το τέλειο ροζ πανωφόρι που επέλεξε να φορέσει και κοντεύει να ξεπουλήσει!

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε τζιν από πάνω μέχρι κάτω! Τους "μαγνήτισε" όλους χωρίς να τους κοιτάξει καν!

Η Φαίη Σκορδά βρήκε και πάλι τον τρόπο να εντυπωσιάσει! Φόρεσε τζιν από πάνω μέχρι κάτω και χωρίς να τους κοιτάξει καν, τους "μαγνήτισε" όλους με την ομορφιά και το στιλ της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει τη δική της ιδιαίτερη λάμψη και μπορεί να κλέψει όλες τις εντυπώσεις με ό,τι κι αν φορέσει! Κάτι που έκανε και σήμερα με τον εκπληκτικό τζιν look της.

Σας βρήκαμε επίσης τις εντυπωσιακές μπότες που φόρεσε η παρουσιάστρια και τα πόδια της έδειχναν δύο μέτρα!

Το τζιν είναι το πιο διαχρονικό ύφασμα. Δε φεύγει ποτέ από τη μόδα και αποτελεί πάντα την τέλεια λύση για όλες τις εμφανίσεις!

Η Φαίη Σκορδά, που γνωρίζει καλά από μόδα αποφάσισε να βάλει ένα look με τζιν από πάνω μέχρι κάτω και ήταν εκθαμβωτική!

Φαίη Σκορδά: Το μαύρο παντελόνι της είναι όλο δέρμα! Κάνει όλο το κορμί της «φιδίσιο»!

Το μαύρο παντελόνι της Φαίης Σκορδά είναι όλο δέρμα! Κάνει όλο το κορμί της «φιδίσιο» και σίγουρα αν το φορέσεις, δεν πρόκειται να το βγάλεις ξανά από πάνω σου! Το εγγυόμαστε...

Η καλλονή παρουσιάστρια, αγαπά πολύ το casual style και μάλιστα πολλές φορές «παντρεύει» τα βραδινά της ρούχα με απαλά, κομψά πουλόβερ.

Η χτεσινή της εμφάνιση στο Πρωινό, ήταν μια από αυτές, αφού φόρεσε ένα πολύ στενό μαύρο, κροκό δερμάτινο παντελόνι με ένα πολύ στιλάτο λευκό πουλόβερ. Το όλο της look συμπλήρωσαν τα mules σε print φιδιού και το πιο ζεστό της χαμόγελο! Από εμάς η εμφάνισή της αυτή, μαζί με την χτεσινή που ήδη έχουμε γράψει, παίρνουν το απόλυτο 10άρι για την εβδομάδα!

Για την ιστορία να πούμε ότι το παντελόνι της είναι Zini και κοστίζει 89 ευρώ! Δείτε την σχετική φωτογραφία: