Βίκυ Καγιά: Έβαλε φούξια από πάνω μέχρι κάτω! Οι μαύρες μπότες της, είναι «δυναμίτης»!

Το τέλειο look για τον πρωινό καφέ!

Βίκυ Καγιά: Έβαλε φούξια από πάνω μέχρι κάτω! Οι μαύρες μπότες της, είναι «δυναμίτης»!

Η Βίκυ Καγιά έβαλε φούξια από πάνω μέχρι κάτω! Οι μαύρες μπότες της, είναι «δυναμίτης» και σίγουρα θα τις θέλεις και εσύ!

Η παρουσιάστρια του Shopping Star, έκανε εμφάνιση φωτιά στην εκπομπή! Έβαλε φούξια ζιπ κιλότ με φούξια τοπάκι και μας τρέλανε κανονικά! Την όλη διαφορά έκαναν οι μαύρες μπότες της...

Άλλωστε αν δεν διδάξει στιλ η ίδια, τότε ποια; Αν πας για έναν πρωινό καφέ, σίγουρα αυτή την εμφάνιση που έκανε η Βίκυ Καγιά πρέπει να την αντιγράψεις, αφού από εμάς πήρε το απόλυτο 10άρι και μάλιστα με τόνο! Ιδού:

Την έχετε δει και χωρίς μακιγιάζ;

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε ασημί από πάνω μέχρι κάτω! Μια λεπτομέρεια έκανε την διαφορά...

Κι όμως, η Βίκυ Καγιά φόρεσε ασημί από πάνω μέχρι κάτω και το τόλμησε! Μια λεπτομέρεια έκανε την διαφορά και μας «τρέλανε» κανονικά!

Αν δεν ρισκάρει άλλωστε η Βίκυ, τότε ποιος; Η ίδια το τόλμησε και φόρεσε ένα ιδιαίτερο σύνολο με ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο χρώμα! Παρόλα αυτά, το look της πήρε το απόλυτο 10άρι!

Τα trends για φέτος ορίζουν μεταλλικά χρώματα και η Βίκυ Καγιά, υιοθέτησε πρώτη την τάση της σεζόν. Η λαμπερή παρουσιάστρια έβαλε ασημί φόρεμα με ασημί μποτάκια, για να «δέσει» όμως το όλο λουκ, φρόντισε να τονίσει τη μέση της με μια μαύρη ζώνη. Αυτή η λεπτομέρεια έκανε για εμάς την διαφορά και έδωσε το κατάλληλο touch, ώστε να μην φαίνεται υπερβολικό! Ειδικά με τις γιορτές να πλησιάζουν, copy the look και δεν θα χάσεις!

Hint: Αν δεν είσαι τόσο τολμηρή, δες και μια εμφάνισή της με μαύρο φόρεμα που επίσης μας ενθουσίασε....

Ιδού και η σχετική φωτογραφία με το ασημί της look από το Instagram:

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε βελούδο από πάνω μέχρι κάτω! Κανείς δεν πήρε τα μάτια του από το κραγιόν στα χείλη της!

Σε πρόσφατη έξοδό της η Βίκυ Καγιά φόρεσε βελούδο από πάνω μέχρι κάτω και μαγνήτισε τα βλέμματα! Βέβαια, κανείς δεν πήρε τα μάτια του από το κραγιόν που είχε στα χείλη της!

Είναι γνωστό πως είναι το νούμερα ένα fashion icon της Ελλάδας και το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από τις στιλιστικές της επιλογές! Σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει και αποσπά τις πιο καλές κριτικές αλλά η πιο πρόσφατη πήρε καθαρό 10αρι!

Η παρουσιάστρια του STAR παρευρέθηκε πριν από λίγα βράδια στο Κολωνάκι στα εγκαίνια Angelo Bratis Atelier και ήταν εκθαμβωτική!

Βίκυ Καγιά STAR

Βίκυ Καγιά - Δωροθέα Μερκούρη

Με total velvet κοστούμι κι ένα απλό ζιβάγκο από μέσα φωτογραφήθηκε και πέρασε ευχάριστες στιγμές με συνεργάτες αλλά και φίλους!

Βίκυ Καγιά GNTM

Βίκυ Καγιά - Δωροθέα Μερκούρη

Με το μαλλί πιασμένο πάνω ολοκλήρωσε το σύνολό της βάζοντας στα χείλη της κόκκινο κραγιόν!

Βίκυ Καγιά κραγιόν

Βίκυ Καγιά - Άγγελος Μπράτης

Πρόσφατα, επίσης ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την πέτυχε σε βόλτα με την μικρή της κόρη! Έπαιζαν στο δρόμο σαν μικρά παιδιά!