Χαρά Παππά: Με την εμφάνιση αυτή "έλιωσε" ο Μπουράκ Χακί! Έμοιαζε με άγγελο!

Φόρεσε κόκκινο κραγιόν και έγινε χαμός!

Χαρά Παππά: Με την εμφάνιση αυτή

Με αυτή την ολόλευκη εμφάνιση που επέλεξε και έκανε η Χαρά Παππά, έλιωσε κανονικά ο αγαπημένος της Μπουράκ Χακί! Το μοντέλο έμοιαζε με άγγελο και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα!

Η Χαρά Παππά μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις και έτσι το τελευταίο της look δεν μας απογοήτευσε καθόλου!

Το μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα λευκό δαντελένιο τοπ, το οποίο μάλιστα συνδύασε με κατακόκκινο κραγιόν. Λευκό και κόκκινο είναι πάντα ένας συνδυασμός που "σκοτώνει" και έτσι η Χαρά Παππά δε θα μπορούσε παρά να τρελάνει τον αγαπημένο της, Μπουράκ Χακί, ο οποίος δείχνει το θαυμασμό του για εκείνη σε κάθε περίσταση!

Δείτε την εμφάνιση που έκανε το μοντέλο και θα καταλάβετε!

Χαρά Παππά: Έβαλε μαύρο από πάνω μέχρι κάτω και είχε πίσω της φτέρα! Ο Μπουράκ Χακί την έβλεπε από μακριά και "έλιωνε"!

Η Χαρά Παππά έκανε και πάλι το θαύμα της! Έβαλε το πιο υπέροχο σύνολο και ήταν μαύρο από πάνω μέχρι κάτω, ενώ πίσω της είχε φτερά. Ο αγαπημένος της Μπουράκ Χακί, που την έβλεπε από μακριά, "έλιωνε" κανονικά με το μοντέλο!

Το πανέμορφο μοντέλο και ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός περνούν υπέροχες στιγμές μαζί από τη μέρα που η Χαρά αποχώρησε από το GNTM και επέστρεψε στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη.

Σε μία πρόσφατη εμφάνισή της, η Χαρά Παππά, θέλησε να βάλει "φωτιά" στον Μπουράκ και φόρεσε το πιο "καυτό" μαύρο σύνολο!

Σας βρήκαμε επίσης την εκπληκτική καφέ γούνα που επέλεξε να φορέσει το μοντέλο στην βραδινή τους έξοδο!

Χαρά Παππά: Έβαλε καφέ γούνα και έκατσε δίπλα στον Μπουράκ Χακί! Το ζευγάρι πιο λαμπερό από ποτέ!

Η Χαρά Παππά έβαλε την πιο υπέροχη καφέ γούνα και έκατσε δίπλα στον αγαπημένο της Μπουράκ Χακί! Το ζευγάρι ήταν για ακόμη μία φορά πιο λαμπερό από ποτέ στη βραδινή τους έξοδο!

Οι δυο τους μοιάζει να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν χάνουν λεπτό από το χρόνο που έχουν για να περάσουν ο ένας με τον άλλον.

Από την ημέρα της επιστροφής του μοντέλο στην Κωνσταντινούπολη μετά την αποχώρησή της από το GNTM, το ευτυχισμένο ζευγάρι κάνει διαρκώς ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Στην πιο πρόσφατη βραδινή τους έξοδο, η Χαρά Παππά επέλεξε να φορέσει μία υπέροχη καφέ γούνα, ενώ από τη μεριά του, ο Μπουράκ Χακί κράτησε πιο απλό το στιλ του με μία μαύρη καπαρντίνα!

Μπουράκ Χακί - Χαρά Παππά