Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φόρεσε μποτάκια στο πιο απίστευτο χρώμα σε ταξίδι της! Είχε πάει μαζί της και ο Snik...

Θα τις ερωτευτείτε!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φόρεσε μποτάκια στο πιο απίστευτο χρώμα σε ταξίδι της! Είχε πάει μαζί της και ο Snik...

Μποτάκια στο πιο απίστευτο χρώμα φόρεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ταξίδι της στο Μιλάνο. Εκεί είχε βρεθεί και ο Snik, επίσης για επαγγελματικούς λόγους.

Το μοντέλο είναι brand Ambassador της εταιρίας υποδημάτων Tsakiris Mallas και τα παπούτσια που επέλεξε να φορέσει τράβηξαν όλα τα βλέμματα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο πλευρό της Έλενας Χριστοπούλου, όμως δεν μπορούσε η προσοχή μας να μην πέσει στα floral μποτάκια της.

Είναι λευκά σε στιλ κάλτσας με λεπτό τακούνι και είναι γεμάτο πολύχρωμα λουλούδια. Το συνδύασε με creme σύνολο κάτι που έδειχνε τα μποτάκια της ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μποτάκια Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως έχει την ίδια αδυναμία για τις γούνες με τον Snik. Του μοντέλου όμως «εξαφάνισε» την ροζ του ράπερ τραγουδιστή.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Για ψώνια χωρίς τον Snik! Δεν χωρούσαν οι τσάντες από παπούτσια στα χέρια της! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Αποκλειστικές φωτογραφίες ντοκουμέντο φέρνει στο φως το Youweekly.gr από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που πήγε για ψώνια χωρίς τον Snik και την κοιτούσαν όλοι! Δεν χωρούσαν στα χέρια της οι τσάντες από τα παπούτσια!

Ο φωτογράφος του Youweekly.gr περιπλανιόταν ένα ωραίο πρωινό Σαββάτου, και συγκεκριμένα στις 4/1, στην Γλυφάδα και σε ποιον έπεσε πάνω; Μα φυσικά στο πρόσωπό που μονοπωλεί εδώ και λίγους μήνες το ενδιαφέρον, στην Ηλιάνα!

Η σχέση της με τον ράπερ, Snik, την έχει φέρει για τα καλά στο επίκεντρο! Μπορεί τις τελευταίες φορές που την έπιασε η κάμερα να ήταν στο πλευρό του αγαπημένου της και μάλιστα σε πολύ τρυφερές στιγμές, όμως αυτή την φορά ήταν ολομόναχη και απολάμβανε τα ψώνια της!

Όπως πάντα σικάτη και στιλάτη από την κορυφή ως τα νύχια! Οι περαστικοί δεν πήραν το βλέμμα τους από πάνω της κι εκείνη δεν σταμάτησε να χαμογελάει σε όσους την χαιρετούσαν!

Δείτε παρακάτω τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Παπαγεωργίου snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγκυος

Και για όοσυς αναρωτιούνται, πριν από λίγες ώρες λύθηκε η μεγαλύτερη απορία! Περιμένει ή όχι το παιδί του Snik; Η απάντηση δόθηκε!