Σίσσυ Χρηστίδου: Φόρεσε μπουφάν υπερπαραγωγή! Έχει μαύρη κουκούλα με γουνάκι! Δείτε το μαγευτικό ντοκουμέντο!

Εντυπωσίασε τους πάντες!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Φόρεσε μπουφάν υπερπαραγωγή! Έχει μαύρη κουκούλα με γουνάκι! Δείτε το μαγευτικό ντοκουμέντο!

Μια λαμπερή εμφάνιση έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου,καθώς φόρεσε μπουφάν υπερπαραγωγή και "τρέλανε" το Instagram! Δείτε το μαγευτικό ντοκουμέντο, αλλά και την μαύρη κουκούλα με γουνάκι!

Η ίδια ως λάτρης της μόδας είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και προτείνει πάντα τις πιο τέλειες τάσεις!

Στο πιο πρόσφατο ταξίδι της μάλιστα, στην Κωνσταντινούπολη, επειδή έκανε αρκετό κρύο, η ίδια θέλησε να κρατηθεί ζεστή, επιλέγοντας ένα εκπληκτικό μπουφάν, που έκανε τους πάντες γύρω της να την κοιτάνε και να την θαυμάζουν.

Η ίδια μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ της, στον προσωπικό της λογαριασμό, "Δεν την χόρτασα... ήταν λίγο, πολύ λίγο για να την δω... κ όμως αρκετό για να τη νιώσω.. Εις το επανιδείν... "

Από τις διακοπές της ωστόσο η παρουσιάστρια μοιράστηκε και ένα στιγμιότυπο από βόλτα που έκανε στα χιονισμένα μέρη και πάθαμε πλάκα με το εστιατόριο από πάγο.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το μπουφάν της δεν το έχεις δει ξανά αλλού! Είναι κόκκινο και έχει κουκούλα με μαύρη γούνα!

Το μπουφάν που φόρεσε η Σίσσυ Χρηστίδου στις διακοπές της δεν το έχεις δει ξανά... αλλού. Έχει κουκούλα με μαύρη γούνα και είναι κόκκινο.

Η παρουσιάστρια του Open κάνει τις χειμερινές της διακοπές μαζί με τα παιδιά της και το ζευγάρι Κορινθίου - Αϊβάζη και απολαμβάνει κάθε λεπτό.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τα χιόνια και το μπουφάν της μας ξετρέλανε.

Είναι κόκκινο, έχει τέσσερις τσέπες και πιο πολύ λατρέψαμε την κουκούλα της που είναι μαύρη με γούνα.

Από τις διακοπές της μοιράστηκε και ένα στιγμιότυπο από βόλτα που έκανε στα χιονισμένα μέρη και πάθαμε πλάκα με το εστιατόριο από πάγο.

Σίσσυ Χρηστίδου: Κοντά στα 80 ευρώ κάνει αυτό το μαύρο φόρεμά της! Θα μοιάζεις με μοντέλο όταν το φοράς...

Κοντά στα 80 ευρώ κάνει αυτό το μαύρο φόρεμά της Σίσσυ Χρηστίδου! Θα μοιάζεις με μοντέλο όταν το φοράς και από όταν το είδαμε, το ερωτευτήκαμε!

Στην πιο πρόσφατη εκπομπή της, μας μάγεψε κανονικά και δεν ξεκολλάγαμε τα μάτια μας από την οθόνη της τηλεόρασης... Η Σίσσυ άλλωστε, με ύψος κοντά στο 1,80 μπορεί να φοράει όσα φορέματα θέλει, αφού τα πόδια της είναι υπέροχα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, με φόρεμα από τα Zic Zac έκανε ένα άκρως girlie look το οποίο ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά! Ψάξαμε μανιωδώς το φόρεμά της και το εντοπίσαμε στα € 89,90! Εσύ, ακόμα να το πάρεις; Ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες:

Σίσσυ Χρηστίδου: Το άγνωστο τροχαίο ατύχημα που την σημάδεψε για πάντα! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!