Σία Κοσιώνη: Έβαλε χρυσά σκουλαρίκια και προκάλεσε "πανικό"! Η εμφάνιση της συζητήθηκε όσο καμία άλλη!

Πιο εκθαμβωτική από ποτέ!

Σία Κοσιώνη: Έβαλε χρυσά σκουλαρίκια και προκάλεσε

Η Σία Κοσιώνη έβαλε χρυσά σκουλαρίκια και προκάλεσε "πανικό" στο Instagram! Η εμφάνιση της συζητήθηκε όσο καμία άλλη και όχι αδίκως!

Η δημοσιογράφος έχει τον τρόπο της να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση και έτσι δεν απογοήτευσε όταν φόρεσε τα πιο εντυπωσιακά σκουλαρίκια!

Η ίδια παρευρέθηκε σε σεμινάριο γνωστής σχολής, και "μαγνήτισε" τα βλέμματα για ακόμη μια φορά. Τόσο το κουστούμι της, όσο και τα αξεσουάρ που επέλεξε τόνιζαν τα μάτια της, ενώ με το νέο της κούρεμα, τα σκουλαρίκια γινόντουσαν περισσότερο αισθητά.

Εσείς ωστόσο είδατε που βγήκε με τον αγαπημένο της έξω για τις γιορτές σε μια σπάνια εμφάνιση;

Σία Κοσιώνη: Έβαλε λευκά και έμοιαζε με άγγελο! Αυτή η εμφάνισή της μοίρασε "εγκεφαλικά"!

Η Σία Κοσιώνη δε δίστασε στιγμή και έβαλε πάνω της λευκά! Η αγαπημένη δημοσιογράφος έμοιαζε με άγγελο και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η εμφάνιση που έκανε μοίρασε σε όλους μερικά "εγκεφαλικά"!

Η δημοσιογράφος έχει τον τρόπο της να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση και έτσι δεν απογοήτευσε όταν φόρεσε το πιο εντυπωσιακό λευκό σακάκι!

Το συνδύασε με φούξια κραγιόν και μακριά σκουλαρίκια και δημιούργησε με μεγάλη ευκολία, το πιο σικάτο στιλ! Άλλωστε ποιος είπε πως το λευκό χρώμα φοριέται μόνο το καλοκαίρι;

Η Σία Κοσιώνη κατάφερε να δώσει μία πιο λαμπερή πνοή στο χειμώνα και το λατρέψαμε!

Σας βρήκαμε επίσης το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που φόρεσε την πρωτοχρονιά!

Σία Κοσιώνη: Έβαλε κόκκινο πανωφόρι και έβγαλε τα γυαλιά της! Όσκαρ με αυτή την εμφάνιση...

Η Σία Κοσιώνη έβαλε κόκκινο πανωφόρι και έβγαλε τα γυαλιά της! Όσκαρ με αυτή την εμφάνιση και πρέπει να κάνεις copy the look!

Η καλλονή παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, εντοπίστηκε με ένα casual look που παίρνει από εμάς Όσκαρ κομψότητας! Φόρεσε ένα κόκκινο πανωφόρι και έβγαλε και τα γυαλί ηλίου της.

Εννοείται ωστόσο πως με τέτοιο πρόσωπο «δεν μάσησε» και βγήκε και χωρίς μακιγιάζ! Μπράβο βρε Σία... Ιδού η σχετική φωτογραφία με το απόλυτο στιλ:

Είδατε και το τέλειο πράσινο φόρεμά της;