Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το μαύρο τοπ της, είχε σούπερ βαθύ σκίσιμο! Η φωτογραφία που μάλλον δεν είδε ο Βασάλος!

Μοίρασε εγκεφαλικά η Ευρυδίκη!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το μαύρο τοπ της, είχε σούπερ βαθύ σκίσιμο! Η φωτογραφία που μάλλον δεν είδε ο Βασάλος!

Το μαύρο τοπ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, είχε σούπερ βαθύ σκίσιμο! Η φωτογραφία που μάλλον δεν είδε ο Βασάλος και μοίρασε εγκεφαλικά! Πιο hot από ποτέ!

Η παρουσιάστρια, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται στον Alpha, με έναν σούπερ τοπάκι! Είχε βαθύ σκίσιμο, ήταν μαύρο και κομψό αλλά μάλλον αυτή τη φωτογραφία δεν την είδε ο Βασάλος.

Το look της συμπλήρωσε ένα παντελόνι με ιδιαίτερα prints, για το οποίο σας μιλήσαμε χτες αναλυτικά. Αν θες να είσαι αισθησιακή αλλά να μην ξεφεύγεις από τα όρια, copy the look από την Ευρυδίκη και δεν θα χάσεις! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε λευκό τοπ και μίνι φούστα! Οι κόκκινες μπότες «κοκκίνισαν» τον Βασάλο!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε λευκό τοπ και μίνι φούστα! Οι κόκκινες μπότες «κοκκίνισαν» τον Βασάλο και λογικό μας φαίνεται. Τα πόδια της έμοιαζαν 2 μέτρα...

Η ίδια, παρέδωσε για μια ακόμα εβδομάδα μαθήματα στιλ. Έβαλε την μίνι φούστα της, έβαλε και το λευκό της τοπ και επέλεξε να δώσει pop of colour με τις κόκκινες μπότες της!

Εξάλλου, η φούστα σε εμπριμέ είχε μέσα και κόκκινο, οπότε το σύνολο έδεσε άψογα. Από εμάς και τον Βασάλο, πήρε 10άρι και για την προσπάθεια, και για το άψογο look! Δείτε το:

Την έχετε δει και με total τζιν look;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το μαύρο φόρεμα που «πάγωσε» τον Βασάλο! Είχε ανοιχτό μπούστο και σκίσιμο μέχρι πάνω στο πόδι

Το μαύρο φόρεμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη «πάγωσε» τον Βασάλο! Είχε ανοιχτό μπούστο και σκίσιμο μέχρι πάνω στο πόδι...

Η γνωστή παρουσιάστρια δοκίμασε ένα μαύρο φόρεμα και ήταν πιο καυτή από ποτέ. Με το άνοιγμα του και το μπουστό κολάκευε την σιλούεατα της ενώ είναι είναι και η κατάλληλη επιλογή για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Το φόρεμα συνδύασε με μαύρες μυτερές γόβες που έδωσαν άλλον αέρα στην εμφάνιση της.

Δείτε και μια ακόμα εμφάνισή της που μας είχε ενθουσιάσει... και εμάς, και τον Βασάλο!