Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε στα νύχια της την απόλυτη τάση! Αυτό είναι το χρώμα που πρέπει να δοκιμάσεις το χειμώνα!

Ξεχάστε τα σκούρα χρώματα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε στα νύχια της την απόλυτη τάση! Αυτό είναι το χρώμα που πρέπει να δοκιμάσεις το χειμώνα!

Η Αθηνά Οικονομάκου τόλμησε και έβαψε τα νύχια της με την απόλυτη τάση για φέτος το χειμώνα! Το χρώμα αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις και να εντυπωσιάσεις με κάθε σου εμφάνιση!

Η πανέμορφη ηθοποιός είναι μία γυναίκα με περίσσιο στιλ και αυτό φαίνεται τόσο μέσα από τις επιλογές της στα ρούχα και τα αξεσουάρ όσο και μέσα από το μακιγιάζ και τα νύχια που επιλέγει!

Πολλές γυναίκες επιλέγουν να βάφουν τα νύχια τους με σκούρα χρώματα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ωστόσο η Αθηνά Οικονομάκου μας έχει ακριβώς τον τρόπο για να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε!

Η ηθοποιός επέλεξε να βάψει τα νύχια της λευκά και εντυπωσίασε με την επιλογή της!

Η Αθηνά Οικονομάκου έφερε και πάλι το νέο trend με τα πιο στιλάτα μποτάκια που επέλεξε να φορέσει!

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε πάνω της το χρώμα που θέλουν όλες! Το πουλόβερ της είναι η απόλυτη τάση για φέτος!

Η Αθηνά Οικονομάκου, για μία ακόμα φορά έβαλε πάνω της το χρώμα που θέλουν όλες οι γυναίκες να έχουν στην ντουλάπα τους! Το πουλόβερ που φόρεσε στο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, είναι η απόλυτη τάση για φέτος το χειμώνα!

Η πανέμορφη ηθοποιός έχει εντυπωσιάσει με τα looks που προτείνει εδώ και καιρό, στο ταξίδι που πραγματοποιεί στη Νέα Υόρκη.

Οι εμφανίσεις της είναι μία και μία και όχι άδικα! Ειδικά αυτό το πουλόβερ που επέλεξε να συνδυάσει με ένα μάξι φόρεμα με γεωμετρικά σχήματα, είναι ό,τι καλύτερο.

Είναι δαμασκηνί και ταιριάζει τέλεια τόσο με το φόρεμα, όσο και με το κραγιόν της, το οποίο έχει το ίδιο χρώμα!

Σας βρήκαμε επίσης το τέλειο τζιν παντελόνι που φόρεσε και το συνδύασε με λευκό πουλόβερ!

Αθηνά Οικονομάκου: Το παντελόνι της σε μωβ και ροζ, το φορούν μόνο τολμηρές! Κοστίζει 130 ευρώ!

Το παντελόνι της Αθηνάς Οικονομάκου σε μωβ και ροζ, το φορούν μόνο τολμηρές! Κοστίζει 130 ευρώ και ξέρουμε πού θα το βρεις!

Έχουν μείνει λίγα κομμάτια! Εσύ, μπορείς να το υποστηρίξεις; Η Αθηνά πάντως για εμάς, πήρε το απόλυτο 10άρι!

Η ηθοποιός, πόζαρε μέσα από τη ντουλάπα του σπιτιού της, για την οποία σου έχουμε μιλήσει αρκετές φορές, και προκάλεσε ταραχές! Συνδύασε το παντελόνι της με εντονα prints με πουλόβερ σε χοντρή πλέξη και χρώμα ιδιαίτερο και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις!

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το παντελόνι είναι από την συλλογή της και κοστίζει 130 ευρώ! Ιδού και η σχετική φωτογραφία: